Fizicka hemija

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 08:24:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pedja

Sta sve treba za I kol.? Jer sve ovo sto si rekla Frog?

hulio_salinas

Pa sve to, batice...  :>

zabica

u onoj knizi "odabrana poglavlja fiz. hemije" ima lepo objasnjeno sve, procitas, predjes formule sa slajdova uradis probni kolokvijum i dobar si!
imas na tom papiru (kolok.) koja poglavlja treba da ucis! :wave:

pipi_duga_carapa

@zabica - moguce da nije, ali mi je smesno kako sve to izgleda kada se pogleda ... cisto konstatujem ...

zabica

slazem se, nije smesno, mora da se sedne i zagreje stolica, ali nam je prof priblizila stvari tako da mi je konacno nesto sto ima veze sa fizikom jasno  :smekerica:

lane

E, stvarno!
Ja sam mislila, po¹to fiziku nemam pojma, da æu imati mnogo problema sa fizièkom hemijom.
Meðutim, profesorka nam je to odlièno pribli¾ila, veæina stvari su mi jasne, sad samo treba da se sedne i to i nauèi!

Jo¹ jednom moram da pohvalim profesorku!  :cvet

hulio_salinas

Sve pohvale za prof Vesnu Kuntic.

Ono sto je danas rekla, samo dokazuje koliko se zena trudi i koliko joj je zao sto se trudi za dzabe, jer ima posla sa debilima.

:wall:

Phenomenon

Quote from: hulio_salinas on 15-03-2007, 15:06:10
Sve pohvale za prof Vesnu Kuntic.

Ono sto je danas rekla, samo dokazuje koliko se zena trudi i koliko joj je zao sto se trudi za dzebe, jer ima posla sa debilima.

:wall:

Nisam danas bio na predavanjima, moze neko da me uputi, o cemu je rec?

hulio_salinas

Saljem ti PM.

Sutra cemo 45 minuta imati da je pitamo sta god hocemo, a ako ne budemo imali, prof ce jos jednom proci najbitnije delove za kolokvijum.

zabica

Quote from: hulio_salinas on 15-03-2007, 15:14:35

Sutra cemo 45 minuta imati da je pitamo sta god hocemo, a ako ne budemo imali, prof ce jos jednom proci najbitnije delove za kolokvijum.

:Bog

pritom ako hocete nesto da je pitate mozete i preko one e-mail adrese sto nam je dala...

lane

Profesorka je carica, stvarno!!! :Bog

Samo izgleda da neki na predavanjima ne umeju to da cene... :roll:

hulio_salinas

Hehehe.

Pazi ovo. Organizujemo sastanak sa profesorima. Molimo ih sve i svasta. Pomeramo ispite, kolokvijume. Organizujemo konsultacije. Trazimo ovo, trazimo ono...

A NE POSTUJEMO NIKOG ZIVOG!

Vi ne znate koliko je sramota zakucati na vrata instituta i traziti bilo sta u ime cele generacije. Iste one generacije, koja vas izdaje svako je*eno predavanje, samo zato sto je NESTO SMOR.

:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

A  svaki dan pitaju: "Je l' moze ovo, je l' moze ono?!"

"Vi gradite kulu od karata, a mi cemo je ventilatorom srusiti."

.grins. .grins. .grins.

zabica

Quote from: lane on 15-03-2007, 15:23:39
Profesorka je carica, stvarno!!! :Bog

Samo izgleda da neki na predavanjima ne umeju to da cene... :roll:

nista novo za ovu buntovnicku generaciju! nama izgleda nista ne valja... kao i na fizici, kao i na staristici...

lane

Mogu da zamislim kako je vama...
Mene je sramota kada èujem i vidim kako se pona¹aju, a kamoli vama ¹to treba da im ne¹to tra¾ite...
Obavezno se izvinite u na¹e ime svaki put kada doðete kod njih, bar to...

pipi_duga_carapa

Quote from: zabica on 15-03-2007, 09:39:14
slazem se, nije smesno, mora da se sedne i zagreje stolica
sta? ;p mislim ako se ovo odnosi na moj post (8

m zena je genijalna (:

Quote from: hulio_salinas on 15-03-2007, 15:27:50
A NE POSTUJEMO NIKOG ZIVOG!
vala bas roll

ja danas zakasnila na predavanje 50min, i to sa ubedjenjem da kasnim 20 ... i kao nije strano, mogu da udjem ... kada sam shvatila da je predavanje pocelo u 8h ... bas mi je bilo glupo sto sam tako ulazila ...
a sta je bilo ... ?