Fizicka hemija

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 02:24:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jeca87

Stvarno ljudi, sta se desilo...? Jesu bili nemirni, bucni...sta?

lane

@Jeca
Ma ni¹ta, samo se ¾ena ubi obja¹njavajuæi, bukvalno nam sa¾vaæe svaku lekciju, trudi se maksimalno, a pola amfiteatra prièa i ne obraæa pa¾nju na to!  :wall:
Nije bilo ba¹ toliko stra¹no, ali je stvarno SRAMOTA! :wall:

Phenomenon

Zna li ko kada je u nedelju kolokvijum?
Ako vas ne mrzi ko sutra bude na predavanju, neka prekuca sta prof. kaze da je bitno, please.

lane

Neki pola¾u u 14h, a neki u 16h...
Ja, recimo, pola¾em u 16h.
Phenomenon, ti bolje proveri za sebe.
Podela je izvr¹ena po azbuènom redu: prva polovina u 14, druga u 16h...

pipi_duga_carapa

a biohemicari su u 14h, tako da nije pola mf u 14 ... nego negde do okoline slova K .. tako mi rece drugarica ;p
mada, neka svako proveri (8

hulio_salinas

Quote from: lane on 15-03-2007, 13:27:37
Nije bilo ba¹ toliko stra¹no, ali je stvarno SRAMOTA! :wall:

Sta nije bilo toliko strasno?!

Koji put smo izbacili profesora iz takta?!

Da li si primetila koliko se zena iznervirala i razocarala? Pre pocetka semestra, pozvala nas je (predstavnike) da odemo na njen institut. Pricali smo o tome koliko nam je tesko i kako treba raditi. Sve sto smo joj predlozili, ona je prihvatila bez pogovora. Na sastanku smo se predstavili kao mucenici, a u praksi smo IDIOTI!

Eeeee! Ispitna pitanja, probni kolokvijum, ponavljanje jedne iste stvari po 20 puta!

Na faci joj je pisalo: "Ne mogu da verujem!"

Samo se seti pocetka:
"Nemam prava da ovo pricam, niti je moje da to pricam, ali mislim da sam se stvarno potrudila..." (izbecicu nastavak)

Koliko coveku treba, pa da ovako nesto kaze?

=============

Ljudi, nesto ne shvatate... Svojim ponasanjem NE ZASLUZUJEMO NISTA! Sve trazimo, a nista ne dajemo! Ponavljam se, ali moram...

A i ja sam lud sto ovo pisem... Sta ce mi ovo u zivotu?
Relax... Relax...

mushu

A da ti prestanes da pljujes celu generaciju?!Ako vec smatras da nista ne zasluzujemo nemoj ni da se trudis.....da, da sve trazimo, a nista ne dajemo, a dobili smo tooooliko toga da nam trenutno ostaje samo da crknemo od svih obaveza....Naravno da profesorka nije zasluzila takvo ponasanje jer je ulozila toliko truda, ali koliko je jos takvih?

lane

Hulio, proèitaj ceo post i ostale moje postove, i videæe¹ da apsolutno ne odobravam onako pona¹anje na predavanjima.
©to se tièe onog 'nije bilo toliko stra¹no', mislila sam da mo¾emo da budemo mnogo gori, ¹to se pokazalo na mnogim drugim predavanjima, ne samo na ovom...
Koliko sam puta rekla da je mene sramota ¹to sam u amfiteatru u kome veæina ne po¹tuje trud profesora, a pogotovo zbog njenog pogleda punog razoèaranja...
A sada ispade kao da ja sve to odobravam i ubla¾ujem... :(
Nije trebalo tako da zvuèi... :roll:

Quote from: mushu on 16-03-2007, 04:08:11
A da ti prestanes da pljujes celu generaciju?!Ako vec smatras da nista ne zasluzujemo nemoj ni da se trudis.....da, da sve trazimo, a nista ne dajemo, a dobili smo tooooliko toga da nam trenutno ostaje samo da crknemo od svih obaveza....Naravno da profesorka nije zasluzila takvo ponasanje jer je ulozila toliko truda, ali koliko je jos takvih?

Mushu, ovde govorimo konkretno o fizièkoj hemiji, i stvarno mislim da smo od profesorke dobili tooooliko toga, da ona zaslu¾uje ogromno po¹tovanje, pre svega... Nemoj pogre¹no da me shvati¹, ali je mo¾da malo nezahvalno sa tvoje strane da ka¾e¹ da se predstavnici ne trude dovoljno ili da ne treba da se trude (nisam najbolje razumela ¹ta hoæe¹ da ka¾e¹). Da nije bilo njihovog zalaganja, 99% studenata sigurno ne bi zavr¹ilo prvu godinu! Naravno, sada jo¹ mnogo toga nije onako kako bi trebalo da bude, ali je neuporedivo bolje... :cvet

lycos

ne znam zasto se stalno raspravljate oko istix stvari..

zabica

Lane, hvala na podrsci :cvet

Mushu, predstavnici ne mogu da naprave cudo, niti mogu silom da vam(nam) stvore sve ono sto se ocekuje. Upisali ste fakultet po "Bolonji" koja je surovo sprovedena. Mi se trudimo da neke stvari budu bolje koliko toliko, a pitanje je one druge strane koliko ce nam izaci u susret. A na nama je jeino da ako nista drugo, barem budemo ljudi i ispostujemo profesore koji su zasluzili. Ako vec ljudi posecuju predavanja znaci da su tu da bi culi nesto i naucili (to je slobodna volja svakog od nas), za ostale zna se...

i lepo kaze lycos, nemojmo se 1000 puta vracati na jedno isto! Ili dodjite, pratite, ili sedite negde drugde i uzivajte. Nista vise, samo malo postovanja.

Svi imamo obaveze, i svima nam je isto.
Skidam kapu prof. Kuntic za sav trud, jer nam skracuje muke. A mi tako...

ali dosta je i price o ovaoj temi, jer ko ne nauci jednom, nece nikad...

hulio_salinas

Lane, izvini. Reagovao sam u afektu. Nisam direktno tebe napao. Samo sam napao onu konstrukciju da nije bilo toliko strasno. Znam sta mislis i znam da nisi od juce. Ne brini. Izvini.  :cvet

Mushu, nije lepo onako nesto da mi napises. Niti sam tebe pljuvao, niti sam tebe napao. Zasto si se prepoznala? Ne razumes situaciju, zato si reagovala onako. Probaj da razumes. A ako hoces bilo sta da me pitas ili bilo kako da me napadnes, obrati mi se licno, pa da ti objasnim par stvari. Zaustavi me na hodniku, obrati mi se. Ruzno je ovako.  :cvet

Michael Corleone: If anything in this life is certain, if history has taught us anything, it is that you can kill anyone.

lane

Hulio, ni¹ta...  :cvet Drago mi je ¹to tako misli¹, ¹to me nisi shvatio pogre¹no... :cvet

Sada, kao ¹to ka¾u Lykos i ®abica, ne treba da se vi¹e vraæamo na isto...
Ovom prièom ne mo¾emo da promenimo stanje na predavanjima, valjda æemo sami ukapirati da nam onakvo pona¹anje neæe ni¹ta dobro doneti...
Ovako samo mo¾e doæi do bezrazlo¾nih sukoba, a to je stvarno bezveze...

lycos

OFF-i nadam se da nece biti vise ovakvix rasprava.. --nema potrebe--
pozdrav za sve

-ljudi,ja nema sanse da ucim ovo..probacu sutra do 4 nesto da uradim,a za sat vremena idem na zurku puc :K  ,jer spremanje organske me je totalno izbacilo iz takta..

mushu

Ok,burno sam odreagovala na nesto sto me je iznerviralo u tvom postu, a prepucavanje na netu, bilo da razlog postoji ili ne, je glupo.....u pravu si, ako mi nesto zasmeta obraticu ti se licno iako se ne poznajemo.....izvinjavam se zbog  :OFF

hulio_salinas

Mushu:cvet

Lycos, ne bih nikad ovo naucio da nisam bio na predavanjima.

Ljudi, ne znam kako je vama, ali predavanja su mi extra pomogla. Zena predaje - KIDA. Bukvalno sam samo iscitavao i pamtio.

Prof  :Bog