Nadimak za ©tefa

Started by AquArius, 06-12-2006, 00:02:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Kako od mila stefa zvati?

vrckavi
angel
francuska skola
bootie
neki drugi ...

cvjetic

Quote from: Roben on 21-05-2007, 18:29:05
" СОМБРЕРО "

:K
hahhahahhahhahahhahahahahahhahhaha!!!!!!!!!!!!

mojne da mi diras decka! :nene:

:K

Roben

цвјетак један  :cvet за тебе

а за твог дечка  :plez 

:>

Smrda

a sto sombrero?
ocem da znam....

Roben

ако ти кажем мораћу да те убијем  :K

питај Штефа, нећу да каже да га ја оговарам  :luda

Smrda

auuu...bre Robi,sto si nemilosrdan!!!!

pitacu ja njega,lai ako ne bude 'teo da reche,moraces da ga ogovarash!!!
hehehhehe

pereca

Dugo nema odgovora.
Dakle, zasto Sombrero?

Bred

da, zasto?
bolje recite inace ima smrdu na pustim na vas :K

Smrda

Quote from: Bred on 14-06-2007, 16:30:42
da, zasto?
bolje recite inace ima smrdu na pustim na vas :K
auuuuu,decko,ala si ti poceo mene da prozivas......cccc.. :batina
toliko ti nedostajem,a? :smekerica:

Bred

[off] vidim da se primas na "prozivanje" [/off] :K

mikele

Сомбреро,дефинитивно. :trfr:

Al-Jasmina

Nije fora kad je interna fora, guchite golubovi :>

alfie

Postoji jedan nadimak...
ne znam za¹to ovo pi¹em...
Verovatno zato ¹to je ostarela tema,pa da du¾e malo stoji moj mejl kao poslednji...
A i da malo ¹trecam Vlasnika nadimka,kad spazi da sam opet lajao na ovoj temi...
Dakle...
Postoji jedan nadimak,koji ima dve verzije- za Francusko i za Srpsko govorno podruèje...
Za ovo znam ja,jo¹ tri osobe(od kojih je bar dvoje placeno da æuti ili su pod ucenom),©tef i èlanovi njegove naju¾e porodice...
Postoji i jedan dokument... u tri primerka...u kojima se spominje ovaj podatak i gde je taÈno opisana etioligija ove misterije...
...jedan primerak je uni¹ten za vreme bombardovanja 1999...
...Drugi je nestao za vreme akcije 'Sablja'...
...treci se nalazi zakopan negde u nekom sefu,na tlu starog kontinenta.
Godine 2005. je iza¹la knjiga,koja je ¹tampana u samo 22 primerka.(mnogi eminentni struènjaci iz ove oblasti,popularno nazvani '©tefolozi',smatraju da ovaj,na izgled sluèajan i beznaèajan broj, to svakako nije,veæ se u senci toga broja krije simbolika,koju samo retki 'oèevici'mogu da objasne...). Identitet autora ove knjige,èije je ime(upravo zbog njenog intrigantnog i ¹okantnog sadr¾aj)na listi interpola,ne smem da saop¹tim,ali mogu reæi da su inicijali P.P.! Knjiga je kolekcionarski dragulj i retki sretnici, u èijem je posedu, smatraju da njenu vrednost nije moguæe izmeriti novcem! Isti se zaklinju da im je primerak vazniji od ¾ivota i da su spremni da ga po cenu istog èuvaju...
Elem,vratimo se tragu nadimka...U toj knjizi  autor iznosi teoriju, po kojoj je poslednji originalni dokument(od prvobitna tri) zakopan na tlu dana¹nje Austrije,zemlje,koja se nalazi na  toj famoznoj transverzali Beograd-Pariz...
Prema nekim najnovijim podacima,u svetu,u ovom trenutku postoji nekoliko nezavisnih organizacija koje godinama tragaju za ovim dokumentom,kao jedinom iformacijom i nepobitnim dokazom ove velike misterije...

Roben

covece ovo je sve tako tajantveno
stef da nisi ti slucajno mason :hmm  :>

stef

:pljes: Nasmeja me Alfie! Hvala ti, trebalo mi je, da se malo opustim za sutra :42:

alfie