Sociologija

Started by Ksenija, 09-05-2006, 19:29:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ksenija

Evo vec je maj i blizi se predrok iz sociologije ...termin nije tacno utvrdjen ali su spominjani 22 i 29 maj...
uslov za predrok je uradjena i predata:
-anketa
-seminarski
-esej

a nekoliko srecnika koji su se trudili cele godine,imace tu srecu da budu oslobodjeni pismenog dela ispita i da izadju samo na usmeni...a o tome ce se vise saznati 15.5.2006 na predavanju iz sociologije u 11:30 h

Bred

Sta? Usmeni iz sociologije?! :roll:

Jeka

Dobre vesti, nemojte se brinuti da li cete se pasti 22. ili 29. jer je profesorka rekla da cemo to sami odrediti i prijaviti 15. 5.
Znaci, dodjite 15. na predavanja - tad ce se deliti i potpisi

Ksenija

Da ponesite indexe 15.juna jer to je poslednji termin i recice sve sto je vezano za ispit...

Da Brad,za vredne samo usmeni... :>

Bred

U moje vreme je bio samo pismeni. I mislim da je to za sociologiju bolja varijanta ...
Da li vam je sta profesorka pricala hoce li sledece god. tj po bolonji i dalje ostati sociologija kao predmet?

Ksenija

ne nece,bice farmacija i drustvo ili tako nesto...
kao uvod u struku...

marer_86

Ljudi sociologija je opustencija!! Pitanja koja su bila 22. 05. na ispitu su(bili smo podeljeni u dve grupe)
I grupa
-1. i 8. pitanje sa spiska
II grupa
-5. i 9. pitanje sa spiska

Ksenija

i marer  kako je bilo?ajde prenesi  utiske  ... 8)

marer_86

Prosto nezamislivo  stvarno :> :> :> :> :> :> :>  hocu reci nestvarno!! svi smo imali u grupama prvih 10 pitanja u optcaju tako da se nadam da cemo svi dobro proci!!! :>

Ksenija

Bas lepo...ostaje jos usmeni u cetvrtak i pismeni u petak(druga grupa) pa cemo da vidimo ... :wink:

pekmez

Quote from: marer_86 on 22-05-2006, 15:41:41
Ljudi sociologija je opustencija!! Pitanja koja su bila 22. 05. na ispitu su(bili smo podeljeni u dve grupe)
I grupa
-1. i 8. pitanje sa spiska
II grupa
-5. i 9. pitanje sa spiska

pa kako se odgovara na ta pitanja, svojim reèima - nije va¾no ¹ta napi¹e¹, ili kako pi¹e u knjizi ?

Quote from: marer_86 on 23-05-2006, 08:58:06
Prosto nezamislivo stvarno :> :> :> :> :> :> :> hocu reci nestvarno!! svi smo imali u grupama prvih 10 pitanja u optcaju tako da se nadam da cemo svi dobro proci!!! :>

¹ta je to nestvarno? i ¹ta znaèi: *svi smo imali u grupama prvih 10 pitanja u opticaju*?

marer_86

mislio sam nestvarno lako!! :>
jedna grupa je imala kao sto sam rekao 1 i 8, a druga 5 i 9 pitanje!!! Znaci profesorka u odabiru pitanja sa spiska nije isla dalje od 10 (tacnije 9.)!!! Sad smo i to razjsanili!! I da- dobijas jedan list sa 2 pitanja!! e na tom listu bi bilo pozeljno da das odgovore,sazeto... moja preporuka svojim recima ali se naravno moras da dotaknes i knjige da vidi da je procitana!! SRECNO!!
ako ima jos sta nejasno reci!

Bred

Moje iskustvo je da ces bolje proci ako pises kao sto je u knjizi. Ja sam dobio neka debilna pitanja ipisao svojim recima i dobio 9

marer_86

admine mislim da nisi imao soc kod istog profesora!!! :wink:

Bred

Ljiljana Jelinek?