Biologija - ISPIT - Testovi, Pitanja, Lekcije

Started by mina_v, 02-02-2007, 12:22:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pipi_duga_carapa

u 10h se predaju indexi za biologiju (;

zabica

i kakav je bio ispit!? cujem neki deja vu od juna...?

pipi_duga_carapa

da ... identican test od juna ;p
ja se jos zacudila zasto pita prof koliko je ljudi polagalo u junu ... kada sam izasla bilo mi je jasno (:

Bojana 153

Ljudi, ajde molim vas ako dodje do neke izmene oko upisivanja ocena iz biologije javite ovde.
Ne bih i treci put da je prijavljujem.. :wall:
Da li Djelic upisuje ocene u isto vreme kada i profesorka?

josefina87

mislim da da!
u aprilu je bilo tako,samo ¹to si morao da pogleda¹ ko ti upisuje ocenu-oko toga su ba¹ pravili problem! :cvet

pipi_duga_carapa

danas je profesorka samo rekla da ce upis ocena biti 4.7. u 10h i pitala da li imamo nesto tada ... par ljudi podiglo ruke da polazu botaniku, pa je profesorka rekla da moze neko za njih da donese da se upisu ocene (generalno za svakoga ko tada ne moze), a Djelic je bio tu i nije rekao nikakvu drugaciju informaciju (;
inace prof je rekla da ce biti i istaknuto kada je, ali sam skontala da se nece menjati (;

Bojana 153

Josy, Pipi HVALA!  :cvet :cvet
Ma u aprilu sam se iznervirala i jurila za Djelicem kao kreten, pa rek'o da ne izvisim i sad..

josefina87

nema na èemu! :cvet
meni je profesorka upisivala i napravila mi je takvu frku,jer nisam bila pogledala ko treba da mi upi¹e,pa zato ka¾em!

Bojana 153

Ma bolje da ne komentarisem te ljude, samo cu pokvariti sebi dan..

pipi_duga_carapa

(;
nije hteo da ti upise ocenu, a polozila si? |:

ja cu verovatno ici da vidim rezultate 3., pa cu jos jednom proveriti sta pise za upis (;

Bojana 153

"Upisivanje ocena u 10h, a gledanje radova u 12h?"  :wall:
Ma covek bi mi verovatno upisao ocenu da nije otisao sa faxa jedno pola sata od pocetka upisa.. :roll:
A ja pritom blage veze nisam imala da treba kod njega da upisem.. nisu nam ni rekli nista o tome..
I sve bi bilo ok da nisam naletela na bezobrazne drske nevaspitane i proste ljude.. Zao mi je sto tako kazem, ali samo sam objektivna..  :roll:

pipi_duga_carapa

auh ... uzas ...
no dobro, ovaj put ces doci prva (; i bas te briga za sve (;

Loptica

Zabice, hvala! :cvet  A jel moze sad da se pogleda ko treba da upise ocenu za one koji su polagali u prvom terminu(u junu),posto ja,naravno,nisam to videla kad sam gledala rezultate! :wall:  Da mi ne naprave problem...

Pedja

Isti test kao u junu? I kao hoce da nam ucini nesto?

Tako sto ce nam dati isti test,na kome je polozilo 15 ljudi.

Jedan  :pljes:          :wall:  :wall:  :wall:

Loptica

Meni su rekli da je dala isti test kao u aprilu!  :hmm