Upis godine

Started by Sirena, 06-08-2006, 16:45:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sirena

Kad je upis u drugu godinu i kako se rasporedjuju studenti na vezbama u drugoj god....opet po abecedi ili nekako drugacije?????

nasty girl

upis je u oktobru, a studenti se rasporedjuju onim redom kojim su upisani, a ne po abecedi(azbuci).....

Bred

Netacno, oni koi su vec dali uslov,  godinu mogu upisati vec u septembru, obicno oko 20.9 pocinje. Ljudi koji se upisu isti dan su obicno u istoj grupi a redosled se formira po brojevima indexa tih studenata ( od manjim ka vecim).

katarina

Predlazem ti da nekako natempiras da budes DRUGA grupa.

pekmez

to nije u redu, trebalo bi biti kao godinu pre, ovako se ''prekidaju veze''.

Masha

Da, mozda se veze i prekinu,ali ne moraju, ali ovako se sklapaju i nove. Ja kada sam upisivala drugu godinu znam da sam otisla sa tri svoje drugarice da se upisemo isti dan i zajedno smo predale indekse, ali je ispalo tako da sam ja bila jedino u drugoj grupi, a one sve u prvoj. I to je za mene u tom trenutku bila tragedija, ali potrajala je jako kratko jer se nove veze ostvare, a stare zadrze i milina. Inace, Katarina je pomenula da je super biti druga grupa i pretpostavljam da je to rekla jer je raspored najblji moguci, bar je tako kod mene bilo. Nemate velike pauze i koiko se secam petak mi je uvek bio slobodan.

nasty girl

a koliko ljudi bude po grupama, jer ne bih volela da mi se desi isto sto i mashi... :'( :'( :'( :'(

crazy ball

nesto oko 30-40,ne secam se bas najbolje,ali vam na nekim vezbama cepaju grupu u razlicite vezbaonice,tako da...
sigurna sam da ste na fizickoj svi zajedno, a na anlitickoj vas cepaju na pola!

Quote from: pekmez on 15-08-2006, 16:42:34
to nije u redu, trebalo bi biti kao godinu pre, ovako se ''prekidaju veze''.
prave veze se nikada ne prekidaju,a to razdvajanje moze i da ti posluzi da vidis da li su te veze koje imas prave i vredne truda

spojila sam poruke

loola

Da li je za upis pete godine za mb potrebna praksa?

zivanshe

najbolje je biti IX grupa
8)  :wink:  :happy:

Sirena

Da li je zbog rasporeda vezbi bolje ( posto sad imam uslov za drugu) da se upisem u sept. ili oktobru ??? Htela sam da sacekam neku drugaricu koja jos uvek nema uslov...ali ne znam kako ce nas raspodeliti !!??!!

Bred

Pa oktobar cekaj jedino ako zelis da vezbe iz organske2 imas u aprilu usred ispitnog roka :wink:

Masha

Brede, tvoje porukice me cesto slatko nasmeju, kao ova na primer. Nego Sirenice, upisi se ti u septembru, Bred je u pravu  :wink:

zoe

Quote from: zivanshe on 22-08-2006, 20:51:29
najbolje je biti IX grupa
8)  :wink:  :happy:
o draga koleginice! slazem se sa tobom! super nam bese, zar ne? :cvet

zivanshe

Quote from: zoe on 24-08-2006, 09:56:36
o draga koleginice! slazem se sa tobom! super nam bese, zar ne? :cvet

aah, d good ol' days...  :wink:

2sirena: sachekaj drugaricu, dace ona uslov u septembru... :) ja sam chekala svoje drugarice, od kojih su dve odluchile da se upishu dan-dva pre nego shto je i ova treca drugarica dala uslov, i na kraju smo nas dve dobile najbolju grupu, sa najmanje shtrebera  :wink: a i raspored je bio dobar. najbitnije ti je da, kakav god raspored imala, ne kazesh "jao, kuku, zashto ja nisam u toj grupi koja analitichku ima ujutru da mogu da stignem na __________________ (ubaci ime omiljene shpanske serije)??!!!"
bitno da je drushtvo dobro!!!   :~ :~ :~ :~ :~   :>