Autobuska stanica preko puta faksa

Started by Wlada, 25-09-2007, 17:51:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Da li je potrebna sredjenija stanica (sa nadstresnicom i klupicama) ?

da
39 (92.9%)
ne
3 (7.1%)
ne znam
0 (0%)

Total Members Voted: 42

Voting closed: 30-09-2007, 17:51:19

Wlada

Pala mi je na pamet ideja da postoji velika verovatnoca da cemo mi, koji koristimo gradski prevoz, da bi se domogli toplih domova tokom jesenjih i zimskih kisnih (i sneznih) dana doci u opasnost da pokisnemo cekajuci autobuse koji od Kumodraza vode ka civilizaciji :> !
Jednom prilikom sam postavio pitanje na forumu zasto o tome niko ranije razmisljao i odgovor je bio krajnje nezadovoljavajuci...

Sta vi mislite o tome?

Inace u petak cemo Kiza, Korint i ja (par brucosa) pokusati da na stanici instaliramo klupicu...

Maslacak

na koji naèin æe klupica da pomogne da ne pokisne¹?  :hmm
staviæete je na glavu?
:trfr:

msimpatièno to sa klupicom... meni ne¹to i ne treba...ali ideja je ok :) Samo ¹to æe pretpostavljam, zadovoljiti potrebe troje ljudi u proseku :>

nadstre¹nice nam itekako trebaju, ali polako...eno, stanica 25ice je ima, a dobi èak i trafiku, mo¾e¹ povremeno èak i karte za bus da kupi¹! :K

nemam pojma za¹to ta stanica 33ke ka gradu ne lièi nina¹ta... i nije taèno da niko o tome nije razmi¹ljao, samo nije video da mo¾e i¹ta da uradi. Mo¾da ¹ator da postavimo?  :K
A mo¾da studenti jednostavno nisu dovoljno kisnuli :>

avgogh

uuuu, kluuuupica...  :Bog
e, stvarno bi mogli nesto da urade po tom pitanju... ali kome se obratiti? verovatno GSP-u... na onoj stanici 33. kad dune vetar, oci izbija!
maslacak - neko moze i pod klupicu da se podvuce, u slucaju pljuska...

Wlada

:>  Klupica je doprinos sredjivanju stanice...I bice uradjena za dusu.
Sve se moze kad se hoce  :wink:
Za takve stvari postoji procedura...Prvo obracanje vlastima na faxu, pa opstini vozdovac i GSP-u, na kraju i gradskim vlastima.

Ako ne bude odgovora onda se moze obratiti novinarima i tako vrsiti pritisak... Mozda se nadje i neki donator. Ima 1000 nacina

Maslacak

mislim da GSP ionako ima u planu sreðivanje svih stanica u gradu, tako da je ideja poprilièno izvodljiva...samo ih treba ubrzati :>

Masha

Svojevremno sam u novinama citala da se u sirem centru grada postavljaju nove stanice, a sad ih zaista i vidjam, a da ce stare ici na sredjivanje i bice postavljene na periferijama gde ih nema. Tako da, mislim da u toj fazi nastupa resenje naseg problema.

Wlada

Bice super ako se to i ostvari, da ne moramo da se borimo za tako jednostavne stvari kao sto je normalna autobuska stanica, ali sam pomalo skeptican oko takvih izjava.
Gledao sam malo sajt gsp-a i sekretarijata za saobracaj i mislim da to nece skoro, ne verujem ni sledece godine. :hm

Bred

to je cini mi se i mikele dao ideju a ta nadstresnica je svakako potrebna  :wink:

Wlada

Ljudi moji vremenske neprilike a i prejako tresnjino drvo koje smo koristili kao nogare za klupicu pobedili su nas danas, te klupica nije postavljena...

Ali osvanuce do ponedeljka 100000% samo ne dirajte one rupe sto smo kopali  :K

Masha

A ti si zaista sproveo akciju? Sta reci, svaka cast na entuzijazmu  :pljes:

igrackica

Wlada

Klupa jeste improvizovana ali je stvarno vrh. Uostalom videcete je od ponedeljka  :>
Najjaci je osecaj kad te gleda ceo bas 33 a ti sa ashovom, sekirom i daskama po blatu nesto kopas  :K

malena

A niko po pivo da vam donese...  :K  :pljes:

Bojana 153

pig_am_am

ma sta? garant ce doneti tronozac  :K :K :K