Japan 2006 - Svetsko prvenstvo u kosarci

Started by avgogh, 17-08-2006, 15:11:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

avgogh

Sta ocekujete? Ekipa je podmladjena, sto mozda i nije lose, "klinci" su nalozeni  :box borbeni, i uz malo srece, mogu da prodju u drugi krug :) Ne verujem da ce uzeti medalju, a cini mi se da se to i ne ocekuje, bitno je samo da se ne obrukaju, i... "SRCE NA TEREN!!!"  :~ :~

Darker

ma, da smo srbija, pa da krenemo kao fuzbaleri :> :> :>a ovako-èetvrtfinale-puna kapa i da ih doèekamo kod skup¹tine.... :K

yeca

Mislim da je za poèetak sasvim dovoljno ¹to su pobedili aktuelnog olimpijskog ¹ampiona, Argentinu... To dovoljno govori o motivu!!!
Jesu izgubili od ©panije, al' ¹to bi rekli stari, "ko zna za¹to je to dobro", mo¾da bi ih ponela euforija vi¹e nego ¹to treba...
I da, najva¾nije je da se bore, tako se neæe nikad obrukati pa i ako gube...
A to ¹to je ekipa podmladjena, neka to bude na¹a prednost!

vladimir

Mislim da sta god urade:super!!!
Ovo je ipak ponovno stvaranje tima i nove generacije seniora, tako da je najbitnije da se ponovo izgradi kult reprezentacije i da ponovo gledamo igrace koji se bore do zadnjeg atoma,  a ne sminkere i manekene koji se setkaju po terenu, bance van njega i kao manekeni cuvaju ruke, noge, lice da se eventualno ne zagrebu malo po kozi dok se bore za loptu...
Momci, drzimo palceve!!!
Bog cuva Srbe!!! :V :V :V

Chef

18/08/2006 | Izvor: B92
'Otpao' Luka Bogdanoviæ!

Selektor SCG Dragan ©akota odluèio je kojih 12 ko¹arka¹a æe predstavljati Srbiju i Crnu Goru na SP u Japanu.

Luka Bogdanoviæ, koji je do¾iveo povredu pre desetak dana neæe biti u sastavu 'plavih'. Pre njega ©akota je vratio kuæi Ivana Radenoviæa (Arizona koled¾), Milenka Tepiæa (Partizan) i Zorana Ercega (FMP).

Reprezentacija SCG igraæe u sastavu Bojan Popoviæ, Vule Avdaloviæ, Igor Rakoèeviæ, Uro¹ Tripkoviæ, Marko Marinoviæ, Branko Joroviæ, Miroslav Raièeviæ, Mile Iliæ, Goran Nikoliæ, Ognjen A¹krabiæ, Kosta Peroviæ i Darko Milièiæ.

Prvi meè reprezentacija igra sa Nigerijom u subotu od 9 èasova. 

yeca

:shock  :shock  :shock
UAUUUUU, Nigerija ima ko¹arka¹ku reprezentaciju????????

avgogh

Quote from: yeca on 18-08-2006, 18:35:54
:shock :shock :shock

aaa... daaaaaaa... reprezentaciju koja nas je upravo pobedila... ma sta ima veze, vazno je ucestvovati :K

zoe

Brate mili, sto cemo tek da se provedemo sa Francuzima i Argentinom! :roll:
Uh bas mi zao!

Darker

Quote from: yeca on 18-08-2006, 18:35:54
:shock  :shock  :shock
Uaaaauuuuuuuu, mi imamo ko¹arka¹ku reprezentaciju????????

canin

ovo ne da je bruka ne da treba da se stide i mi i oni sto smo im dozvolili da odu ma strasno
razumem ja podmladjivanje i sve al nigerija ccc

yeca

A dobro, znate ono protiv slabog protivnika se slabo igra  :>  :K  :>  :K
Razvaliæemo mi Arg i Fra....
Ma ¹alim se, nemam nikakav komenatr za dana¹nju utakmicu osim da je mo¾da poèetnièka nesreæa, baksuz, ¹ta god.... Ja se nadam uspehu i dalje... ©ta god bio uspeh za njih???

avgogh

jeste znali da francuska ima kosarkasku reprezentaciju? pa eto..

Chef

Ubedljiva pobeda SCG nad Libanom

Ko¹arka¹ka reprezentacija SCG pobedila je Liban rezultatom 104:57 u treæem kolu grupe A Svetskog prvenstva u Japanu.

"Plavi" su posle dva poraza vodili ubedljivo tokom celog meèa. Najefikasniji u na¹em timu bio je Darko Milièiæ sa 20 poena, Ognjen A¹krabiæ ubacio je 14, uz 8 skokova i 4 asistencije.

Sledeæi meè na¹a selekcija igra u sredu asa Venecuelom, a pobeda u tom duelu po svemu sudeæi bila bi dovoljna za treæe mesto u grupi.

zoe

avgogh

nabasashe nasi na Spaniju! Nismo ih odavno pobedili, ali, sta cemo... Maler! Steta sto ne pobedismo Argentinu jutros, umalo... Milicic je opet bio odlican, ali promasi zicer pred kraj, u odlucujucim trenucima... ali ne mozemo mu zameriti...