Japan 2006 - Svetsko prvenstvo u kosarci

Started by avgogh, 17-08-2006, 15:11:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chef

Skandalozan reènik Darka Milièiæa
Cetvrtak, 24. avgust 2006. 16:30

Selektor ko¹arka¹ke reprezentacije SCG Dragan ©akota osim pobolj¹anja igre morao bi da povede raèuna i o pona¹anju svojih izabranika van terena, a pogotovo o tome kako se izra¾avaju.

Posle poraza od Argentine u èetvrtak ujutro, centar reprezentacije i Orlanda Darko Milièiæ dao je izjavu od koje se svakom normalnom èoveku di¾e kosa na glavi.

Valjda podstaknut izjavom ©akote koji je optu¾io sudije za poraz, Milièiæ je dao sebi previ¹e slobode i doslovce izjavio:

"Ovo je stra¹no ¹ta su nam sudije radile. Sudije su sve usrale. Kakve su to sise! Da nije bilo ta tri Indijanca sigurno bismo pobedili!", rekao je Milièiæ srpskim izve¹taèima iz Japana.

Darko Milièiæ bi morao da bude ka¾njen bar od struènog ¹taba. Bez obzira na to da li su sudije pogre¹ile u nekim situacijama, mladi centar, koji bi trebalo da bude nosilac igre reprezentacije u narednim godinama, morao bi da ode malo i na "prosvetljenje".

(MONDO)

Darker

:shock Bo¾eeee, kakav prostak, ju ju :shock
Dajte please...
Samo hrabro iliti mu¹ki ¹to reèe ©akota, pa da vas èekamo kod skup¹tine :>

vladimir

Milicic je kralj!!! Decko je samo bio iskren, ali najzesce je sto svi ti "normalni" ljudi psuju k'o besni i mnogo crnje nego on, a ovamo nesto kao prozivaju.To se zove licemerje.
Milicic je ljudsko bice k'o i svi mi, bio je pod adrenalinom jer je cinjenica da smo osteceni u presudnoj utakmici i ne zameram mu ako se u tom trenutku nije iskontrolisao.Mlad je i temperamentan.Sve dok "ostavlja srce na terenu" ne treba mu zamerati zbog takvih izjava.Setite se Tomasevica '95. na doceku. :wink:  Nije ista situacija, ali je isti uzrok:jak nalet emocija.
U svakom slucaju, sta god nasi momci da urade, Ok je zbog svega sto se desavalo, mladi su i buducnost je pred njima.Ako igraju svim srcem za svoju zemlju, ne treba im zamerati na rezultatima, njihovo vreme tek dolazi... :>

avgogh

ova tema bi mogla da se zatvori... :) spanija 87 - SCG 75... Nema veze, idemo dalje, zivot je pred njima  :roll: mada, kad sam videla danas spanski podmladak, nasi su mi ispali smesni...

Pedja

Da ali oni su imali i iskusne igrace da ih predvode i postepeno su podmladili tim,a mi nismo imali izbora u podmladjivanju.Kada neki ne zele da igraju za reprezentaciju,moraju ovi i nije se moglo bolje od ovog....

vladimir

U svakom slucaju, mislim da su ovi momci sto su se okupili u reprezentaciji doneli ponovo kod nas kult reprezentacije, a to je mnogo bitnije nego sam rezultat.Cinjenica je da vec neko vreme nismo svetska sila u kosarci, ali momci koji dolaze obecavaju.Moramo biti svesni toga da nece rezultati doci tek tako, bitno je valjano izvrsiti smenu generacija.Ali, cinjenica je i da ovom timu treba vodja...Neki harizmaticni igrac koji ce imati herca da preuzme odgovornost kad je tvrdo i da svojim primerom tera druge na akciju...

Darker

Jes, beli brate, ali lièno mislim da Rakoèeviæ to te¹ko mo¾e da bude... Ali dobro je, veæa je blama¾a bila pro¹le godine nego sad... Da im je bila ona igra ko protiv argentine... Ali mislim da su se tu malo previ¹e izduvali, odnosno da su pièili do poslednjeg atoma...

vladimir

Nisam hteo da isprozivam Rakocevica u svom postu, ali sam bas i mislio ono sto si ti napisao. :>

yeca

Umeren, skroman, a dobar igraè je Stojakoviæ!!!
Stojakoviæa za lidera!!!  :)

Pedja

Quote from: yeca on 27-08-2006, 18:05:07
Umeren, skroman, a dobar igraè je Stojakoviæ!!!
Stojakoviæa za lidera!!! :)

Koji nije hteo da igra za reprezentaciju,a da je dobar jeste...

vladimir

Upravo tako!!!
Stoji da je on i dobar i skroman, ali nije hteo da se iscima i da igra u reprezentaciji.A i da je igrao, on i nije igrac koji bi bio vodja tima, jednostavno nije kalibar igraca za prelomne trenutke u mecu.To je dokazao i u reprezentaciji, a i u NBA...

zoe

Pa posto mi ispadosmo, za koga sad navijate?
Ja za Argentinu.......

avgogh

joj, meni nesto stojakovic i nije za lidera... nekako je previse smusen... treba ima neko ko ce da digne atmosferu, da ih nalozi... a, opet, ko bi to mogao da bude - nisam pametna...
pa posto ce verovatno argentina ici na spaniju, u finalu navijam za boljeg iz tog duela, a u tom duelu, mozda za argentinu  :~  :~   :~  :~

pereca

Je li, a sta se desava sa Vujanicem? Meni je on extra igrac ali ga nesto nema u reprezentaciji.
Lider? Mislim da cemo se takvog nacekati u kosarci.  :(

Pedja

Vujanic je povredjen i verovatno ga zato nisu zvali u reprezentaciju,a sto se tice lidera mozda bude neko od sadasnjih juniora koji su osvojili evropsko zlato. Maybe