Upis godine

Started by Sirena, 06-08-2006, 16:45:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sirena

A zna li neko kad je upis u septembru? Nije valjda da je pre kraja sept.roka ( mislim za one koji vec imaju uslov) ????

zivanshe

upis je OD n. septembra DO y. oktobra. izmedju ta dva datuma mozesh da predash dokumenta kad god pozelish. ako shalter radi. :) njima nije bitno ko je kada dao ulov. opushteno

Ksenija

pa ako se upisemo istog dana zajedno a indexi su nam ...lupam 40 i 240 to znaci da necemo biti u istoj grupi,ali cemo biti istog dana?ili gresim? ili ne mora da znaci?:hm

Bred

Ne mora da znaci. Ako u grupi ima 40 studenata a taj 1 isti dan se prijave studenti sa brojevima indexa redom od 40-80 npr onda ta/taj sa brojem 240 ce biti u drugoj grupi

zivanshe

lepo se nasmej teti koja radi na shalteru i zamoli je da vas stavi u istu grupu. :) veruj mi, i to je moguce.

Ksenija

kojoj od njih dve da se smesim?smesicemo se obe ako treba samo kazi recept? :happy:

zivanshe

i te tete su ljudi; ako lepo krenesh u prijatnu komunikaiju sa njima, sa osmehom na licu, nema shanse da ti ne uzvrate i izadju ti u susret. pitash je koliko se, od prilike, ljudi upisalo pre vas, kako joj se chini, da li cete moci vas n da budete u istoj grupi, ako je gusto, zamolish je da vama nachne sledecu grupu... sve zavisi od prvog kontakta. :wink:
ipak, ako se upisujete prvog dana, shanse su male da ce tete biti raspolozene...  :ohwell:

avgogh

mislim da su sad tete nadrljale... zivanshe, svi koji su procitali tvoj savet, uputice se ka tetama na shalteru, i sa neprirodnim osmehom na licu  zamoliti ih da njega / nju, stave u istu grupu sa odredjenom osobom...  :>

Ksenija

a kad je upis kog dana pocinje?
i zasto mislis da bi tete prvog dana bile neraspolozene? :hm

zoe

Prvog dana masa nagrne da se upisuje, a tete alergicne na guzvu. Bolje se upisi nekog levog dana (kada tvoja godina nema neki ispit) jer onda ima najmanje ljudi pa je najveca sansa da 40 i 240 budu u istoj grupi. A jos ako se nasmesis... :wink:

zivanshe

Quote from: avgogh on 27-08-2006, 13:15:57
mislim da su sad tete nadrljale... zivanshe, svi koji su procitali tvoj savet, uputice se ka tetama na shalteru, i sa neprirodnim osmehom na licu zamoliti ih da njega / nju, stave u istu grupu sa odredjenom osobom... :>

heh, plashim se da si u pravu...  :H
sreca da tete ipak ne mogu da odole prirodnom sharmu  8)       :wink:    :K

marer_86

.....tete.......
simpaticno :loptica :>

Masha

Upis godine pocinje 25.9. i traje do 13.10.

Bred

Hvala masho care!

Masha

Pa nema na cemu!  :wink: