Rihanna u "Beogradskoj Areni"

Started by *, 02-11-2007, 22:39:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

Zato je Cocker napunio :Bog
Sad sam hejtovao Rijanu, anu-anu, u-u-u :K

*

Rijana tra¾i sto kilograma kokica
Autor: A. Novakoviæ | 12.11.2007 - 08:00

Popularna pop pevaèica Rijana, koja æe 24. novembra nastupiti u „Beogradskoj areni“, tra¾ila je od organizatora da joj se obezbedi luksuzni „mercedes“ C klase, prostrana svlaèionica i 100 kilograma kokica!

Zvezda sa Barbadosa u Beograd sti¾e privatnim avionom na dan koncerta, a u svom rajderu (listi zahteva) tra¾ila je da joj tokom boravka u Srbiji na raspolaganju bude luksuzni „mercedes“ C klase, a zahtevala je i da joj se u „Areni“ obezbedi prostrana svlaèionica sa ogromnim ogledalom i garderoberom. Rijana je, oèigledno, veliki zavisnik od grickalica, jer je tra¾ila nekoliko vrsta èipsa i, verovali ili ne, èak 100 kilograma kokica, slatkih, slanih... ukupno ¹est vrsta! Od tolikih grickalica èovek mora da o¾edni, pa ne èudi ¹to je mlada pevaèica zahtevala velike kolièine sokova, negazirane mineralne vode, kao i èaj sa medom.
Rijanu i njenu pratnju u bekstejd¾u æe èekati æuretina, piletina, ¹vajcarski sir, paradajz, luk i zelena salata, a u rajderu je posebno nagla¹eno da na meniju ni sluèajno ne sme biti svinjskog mesa. Od voæa, pevaèica je tra¾ila crvene jabuke i mango, kao i veliko pakovanje kukuruznih pahuljica.
Takoðe, ne bi bilo nikakvo iznenaðenje da popularna pevaèica u Beogradu tra¾i i policijsku pratnju, buduæi da je od organizatora njenog koncerta u Dablinu (2. decembar) zahtevala da joj se obezbedi pratnja Irske garde, a sve to da bi „izbegla saobraæajne gu¾ve u Dablinu“.

(blic)

Darker

Ma ja bih njoj ¹kembiæe i traktor pa na stejd¾ :F :F :F

katarina

Samo mi nije jasno kad ce sve to da pojede...

Duke

mina-L

A i gde ce sve to da joj stane?! Odakle joj onda onako vitka linija?

*

Ma, ko zna zasto su oni porucili tih 100kg kokica...?
Ja mislim da cak to i nisu njihove zelje, vec da to smisljaju menadzeri da bi se pricalo o tome O0

pig_am_am

pa nije sigurno sve za nju samu...  :wink:

*

Jes', mogla bi nesto i nama da da!

Evo, na primer, ja bas volim kokice  :K

vlada89

Koncert je kasnio 2 sata ali je bilo strava. Krivo mi je sto nisam bio,jakoooo, mozda bi me zapazila i odvela na Barbados  :K

Wlada

Никада не бих отишао на такав догађај...

Видех ортака на ТВ-у како бесни јер их тера обезбеђење, живчаност га избацила на мале екране

mina-L

Ni ja,a i tacno sam znala da ce tako da bude! Moze joj se,zvezdica je!

lycos

Cuo sam da je trazila da se ljudi povuku od bine, nije htela da daje intervjue...

Wlada

Девојка није давала интервијуе, није дала да је сликају или снимају... Јер је имала бубуљице!!!

очајница...

Sole

e, bas sam se razocarala!  :ohwell:
a bila mi je tako simpaticna...  :ball2:
kakav umisljen lik!  :nonono:
znam ja da su oni zvezde, ali kasniti  :namcor , pa drzati koncert manje od sat vremena, ne davati intervjue i ne slikati se  :batina
izvini, zasto si dosla?   :*:
kao da su Bogom dani...  :roll:
sad mi je jos draze sto nisam bila...
jos mi samo kazite  da je napunila Arenu...  :wall: