Ljudi 'ajd' sa srecom....

Started by marer_86, 04-09-2006, 14:38:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

marer_86

Malo podrske ne skodi .. coolgem , zoe , milena, darker(ti spremas celu ali kod istog profana-ali to ti kao dodje na isto)..... i svi koji spremaju org 2 .. puno puno srece na predstojecem ispitu  ( ma ima bre da razbijete) :wink: hajde bre pa sledece nedelje kad izadju rezultati da se malo zalije  :PI :PI :PI :ziveli :PI :ziveli u bolonji
poz :wink:

Bred

vladimir

Ma svima nek je sa srecom ko polaze ispite u septembru i oktobru!!! :smile:

zoe

Koji si ti car marer! :)

Hvala, i nadam se da ce biti razloga za opijanje! Al ne od derta no od meraka!

nasty girl

srecno narode!!!!!!!! :loptica :loptica :loptica

Coolgemini

HVALA ljudi sto se sa nama. :! :!...samo da znate da ocekujete pijancenje na moj racun u Bolonji bez obzira na ishod... :K..

besno pile

koliko znam i Alnus sprema ogransku,pa vam svima drzim palceve.Alnuse,tebi posebno!

Coolgemini

I Jasmin isto polaze. :shock..Jasminice,aj sto pre da nam se pridruzis,lepshe je kukati u drustvu..Hihihi :K..Nego,ja i ti moramo posebno da proslavimo ovu muku... :wink:... :V

milena

zoe

Quote from: milena on 04-09-2006, 18:01:30
Bice valjda srece!! huh

...kad vec znanja nema, a pamet nas ostavi... :roll:

marer_86

ma ljudi srecno svima... ja sam samo poceo sa nabrajanjem i stavio sam tri tacke...... :wink: :wink:
znaju ljudi koji treba da se pronadju tu!!! :loptica :loptica

Alnus Glutinosa

Quote from: besno pile on 04-09-2006, 17:00:31
koliko znam i Alnus sprema ogransku,pa vam svima drzim palceve.Alnuse,tebi posebno!

Hvala pilence!!!  :cvet

E, pa nek nam je sa srecom, sapatnici moji!!!!  :~

Darker

Oooovaaaaaaj, ¹to se mene tièe, èuvajte mi sreæu za oktobar :wink: Ili mi treba duplo vi¹e sreæe pa da sad sedenem pored nekog ¹trebera, koji æe mi umuljati re¹en test :K :K :K :K

vladimir

Darker, mislim da si ovom poslednjom recenicom usao u offtopic.Tema "Sta sanjate ?" je na drugom mestu... :lol:

Ksenija

ah jer se ovo vazi i za nas mucenike koji spremamo org 1 za oktoMbar? :roll: