Promo akcija SDFF - plivanje i klizanje za 800 din

Started by mikele, 07-12-2007, 13:41:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mikele

Promo akcija SDFF - plivanje i klizanje za 800 din

Za samo 800 dinara (u promo periodu do 20.decembra) mozete plivati i klizati od 1.decembra do 1.juna po dva puta nedeljno (ukupno 96 termina) i to:

Plivanje (48 termina):
Bazen Banjica:

ponedeljak
12.30-13.30

sreda
12.30-13.30

Klizanje (48 termina):
Ledena dvorana Pionir:

utorak
13.00-14.00

cetvrtak 12.30-13.30 ------> ovde je mala izmena:nije od 13 do 14,veæ od 12 i 30 do 13 i 30.

Nije potrebno ni¹ta od dokumenata, a od podataka je potrebno: ime i prezime, fakultet (ili posao), godina studiranja, datum roðenja, e-mail, broj telefona.
Besplatni promo termini bazena je ponedeljak 10.12. od 12.30 - 13.30h
Broj prijava u promo periodu je ogranièen.
Za sve dodatne informacije: 065-306-307-0 Milo¹
A mo¾ete i ovde da pitate na forumu ili preko pm :wink:

kaja

Kome dajemo podatke i pare :`?
Kada je promo za klizanje :`?

mikele

Податке ми шаљите на пм,а новац можете мени да донесете неки дан на факсу или на базену пред почетак термина у зависности како се договоримо.
А што се тиче промо термина за клизање,на жалост нема га. :ohwell:

ares

Oces da kazes da je ovo samo za bazen, a KLIZANJA NEMA? Ili ga ima u gore navedenim terminima?

Girl

Ne, nego samo nema PROMO termina za KLIZANJE - probni casovi, kako god.  :wink:  :cvet

Gocca

Da li su ovo termini samo za nas fakultet ili vazi za sve fakultete?

Roben

па друже добићемо изгледа друштво за пливање

mikele

Quote from: ares on 07-12-2007, 21:31:52
Oces da kazes da je ovo samo za bazen, a KLIZANJA NEMA? Ili ga ima u gore navedenim terminima?
Хоћу да кажем да нема промо термина за клизање,а клизања ће бити у горе наведеним терминима. :wink:
Quote from: Gocca on 07-12-2007, 22:39:56
Da li su ovo termini samo za nas fakultet ili vazi za sve fakultete?
Ово су термини које је резервисала Кабеза и у овим терминима ће долазити и студенти са других факултета(пре свега ФОН-они већ имају један термин,Саобраћајни и медицина) који уплате чланарину у Кабези.Али искрено,не верујем да ће бити великих гужви,тј требало би да буде сасвим комотно за пливање.

mikele

Само да вам кажем да ће због великог интересовања,ова цена највероватније бити само до краја ове недеље.
Ето толико.

mikele

Од понедељка је 1000 динара.
Ето тако

Bla_bla_blaaaa

Cek cek cek...800 dinara platis i klizas se max 2x nedeljno....od decembra do juna?! To je pretpostavljam samo ulaz, klizaljke moramo posebno da iznajmimo?

milicica

Mozda je glupo pitanje, ali da li postoji mogucnost da plivanje bude na Tasu?

mikele

Quote from: Bla_bla_blaaaa on 14-12-2007, 18:18:28
Cek cek cek...800 dinara platis i klizas se max 2x nedeljno....od decembra do juna?! To je pretpostavljam samo ulaz, klizaljke moramo posebno da iznajmimo?
Добро претпостављаш :wink:
Quote from: milicica on 14-12-2007, 20:34:02
Mozda je glupo pitanje, ali da li postoji mogucnost da plivanje bude na Tasu?
Не постоји јер су то закупљени термини и односе се само на Бањицу и ледену халу Пионир.

mikele

Људи ја сам јуче био на пливању и могу вам рећи да је ово одлична ствар.Ма и боље од тога :>
Пада снег,а ви се брчкате у топлој води,а базен полупразан.
Пред сам почетак термина,добили смо кључеве од свлачионица,које се закључавају након изласка последње особе из ње.
Јуче је конкретно било између 35 и 40 људи,по мојој слободној процени,од тога се велика већина само брчкала,а било је и пар нас који смо пливали.Један сат је сасвим довољно да човек одради оно што је планирао,а и не ваља да будете дуже од тога у води,смежураће вам се кожа :K
Ето толико. :wave: