Fudbalski derbi: MF - MB (II godina)

Started by biwi, 24-11-2007, 14:43:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

Quote from: Phenomenon on 17-12-2007, 19:33:02
Quote from: shiky on 17-12-2007, 19:27:31
A je l' opet branio Lycos?

Не. Сви смо се мењали на голу.
Bolje sto nisam.. :roll:

shiky

A sto?zar si tako ocajan?  :plez
Fora,fora,sori  :> :cvet
Znam Devla da tu nisi bio uspesan,sta mislis zasto se smejah? :trfr:
Jedi malo vise,pa ces i tu jednog dana biti uspesan  :>  :plez

biwi

e sorry sto kasnim sa izvestajem, ali nesto mi nije bilo u redu sa netom!!!

cestitam mf na fer i korekktnoj borbi, imali smo problema, malih oko sastava ekipe, ipak je djole nasa alfa i omega tako da... trudili smo se, vodili smo 20min pre kraja sa 5-4 ali ipak je pobe3dio bolji!!! rezultat je sada 2-2 u pobedama, do kraja god je ostao jos jedan mec, tako da ce biti 3-2 u pobedama u mb na kraju godine ipak!!!!!

Phenomenon

@ biwi: 3-2 за МБ?!?!?!  :nene: :nene: :nene:
Али је лепо што се надате... :>

biwi

@phenomenon nemoj tako, ko se zadnji sveje najsladje se smeje!!!! ipak je lopta okrugla...

biwi

PETI FUDBLASKI DERBI IZMEDJU MB I MF NA PROGRAMU JE U NEDELJU, 23.12.2007. OD 22.30 U HALI VELEFARM U KUMODRZU!!!!!

nasty girl

u jbt kako ja da se vratim kuci iz kumodraza.... :F :F

hulio_salinas

V fudbalski derbi
MF -- MB
17 -- 16

Ovo je bio poslednji derbi u 2007. U potpunosti je pripao Farmaceutima. Odlično smo odigrali i sasvim zasluženo pobedili. Svaki put igramo sve bolje i bolje. Polako počinje da se izdvaja prva petorka koja odlično igra. Izmene su nam extra, tako da je sve ukupno - bombonica. Svaka čast, ekipo! Ponosan sam kapiten! :smekerica:

Biohemičari (kao i uvek) su imali kadrovskih problema. Nije im došao kapiten, jer se zaglavio tamo negde između Madagaskara i Islanda ( :K ). Takođe, nisu bili Mićko i Dex. Sramota je da se ovako pristupa derbiju. Sramota je da ne dođu tri igrača. Pa to nema nigde. Zasluženo smo ih dobili večeras i nema izgovora.

Biohemičari, vidimo se sledeće godine! Ova je naša! U svim istorijskim čitankama će pisati da smo bili bolji u 2007. godini. Ne zaboravite unucima da pričate kako su vam Farmaceuti pokvarili raspoloženje pred doček Nove Godine (ne treba da naglašavam koliko se šalim).

:~ :~ :~

Do sledeće godine, SPORTSKI POZDRAV!

Ukupno u pobedama:
MF -- MB
3 --  2

Pedja

Довољан је овај смајли да покаже однос снага
Да да ,победили смо и пре свега тимски и заслужено  :pljes:
Што рече колега Хулио,више среће следеће године  :>
Овога пута навијачице нису биле али оправдано  :cvet
Биво,немој сада да се вадиш како ниси играо,ниси могао да дођеш и то,кад си био ту пред Београдом,тачније у Љигу :116:

П.С.Поздрав од 3:2 за једну колегиницу биохемичарку  :wave:  :>  :smekerica:

biwi

sinoc smo bili totalno hendikepirani, ali sta ce te farmaceuti neko vam je ipak morao podici moral posle farmaceutske hemij! mogao je odnos snaga da bude i drugaciji, ali rezultat od 17-16 je nesto drugo, malo razlika, sti sto se mora uzeti u obzir da 2 standardna clana iz prve postave mb nisu igrala!!!!!

koliko mrzim ibarsku i ovaj put se dokazalo, krenuo sam u 9 iz valjeva i u bg bio tek 23.15, katastrofa!!!!! e 2.15 min sam putovao iz valjeva.....

nema veze mf jedino sto mozete je da se nadate,ali pazite da ne letite mnogo, da vam sledeci put ne bi prerezali krilca.... :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli

ares

E ovo je vec lici na nesto...Iako smo igrali na parketu koji je bio izuzetno klizav,utakmica je bila odlicna i neizvesna do samog kraja.MF su vodili vecinu utakmice i to konstantno 4-5 razlike,medjutim MF-ovci su izjednacili.Ali nisu mogli vise.Sasvim zasluzena pobeda...Glavni akter bio je ovoga puta golman MF,Spiric, koji je stvarno fenomenalno branio :pljes: :pljes: :pljes:
Mora se medjutim uzeti u obzir da MB-ovci nisu imali nijednu izmenu(cak je i Veljo igrao za njih),a mi 3 izmene.U svakom slucaju ovu utakmicu vredelo je pogledati,ali nazalost ovoga puta nije bilo navijaca.
I MB-ovci:vise srece u sledecoj godini...
Ova je nasa :> :> :>
:wave:

Sign by Devla

jecka_87

e bas mi je zao sto vas ovoga puta nismo bodrili ali vidim da ste se dobro snasli i bez nas... :lol:
naravno na sledece utakmice pod obavezno dolazimo!   :~  :~

Pedja

Ово више није дерби  :>

Wlada

Ускоро би могао да се договара дерби...
Болоњци ВС Маторци  :K

shiky