Upis godine

Started by Sirena, 06-08-2006, 16:45:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Maza15

Da li mogu da upisem godinu sa 3 ispita i pismenim iz matematike, uz molbu naravno, i od cega zavisi da mi prihvate molbu????Unapred zahvalna

zivanshe

ne znam, zapravo ne verujem. ako su ti razlozi valjani... mada, ne mogu ni da zamislim dokle bismo dogurali kada bi se uslovi prilagodjavali studentima! :ohwell:
bolje lepo sachekaj, probaj da polozish matematiku u oktobru (ili neki drugi ispit), josh imash vremena.
...meni deluje logichno da ne mozesh, ali opet, ja nemam pojma.

sandric

Uh pa mislim da ne mozes...ajde sto razmisljas o tome imas jos oktobar polozices ti i usmeni iz matematike i jos nesto...

Maza15

Hvala,hvala znam ali samo pitam.... :>

Darker

Nema ¹anse!!! Nemoj da se zaluðuje¹...
To mi je rekla student prodekan(ili kako se veæ zove ta funkcija) kada sam pro¹le godine pitao za Oktobar dva(a falilo mi pola ispita). da ne prièamo da ti daju na lepe oèi da proðe¹... dakle, nemoj da se zaluðuje¹, nego sedi i uèi :wink:

pereca

Nema sanse, ja sam imala isti problem, falilo mi je pola ispita, pisala sam molbe... i nista.
Ali polozices u oktobru 100%
Navijamo za tebe  :~

Masha

Mazo, Stana je na usmenom vrlo korektna, jos ako si lepo uradila pismeni uopste nemas razloga za brigu. Jedino, nemoj da te uhvati da prepisujes, tada je vrlo nezgodna. Dakle, glavu gore.

Ksenija

a sta je pored indexa(sa uslovom) potrebno za upis godine?koji papiri?

Jeca

Quote from: Ksenija on 18-09-2006, 11:56:52
a sta je pored indexa(sa uslovom) potrebno za upis godine?koji papiri?

Cuveni ©V obrazac (odes dole u skriptarnicu i oni ti sve daju sta ti treba) i to dva primerka i zelja da sto pre das uslov za sledecu godinu ;)

qwertz

Imam jednu dilemu!! U ponedeljak pocinje upis godine!! Treba da upisem cetvrtu!! Interesuje me kakve su vezbe, da li se rade u blokovima ili svake nedelje? Da li je bolje da upisem prvog dana i budem prva grupa, ili mozda kasnije? Mislim, znate li koja grupa je imala najbolji raspored vezbi?

:) Da bi pisalo danas na pocetnoj stranici!!  :V    :V    :V

Bred

farm, tehnologiju imas svake nedelje po 5h. iz broma i analitike imas blokove. moje iskustvo kaze da je bolje upisati u prvu

qwertz

Sta drugi misle?  :)

Hana

Ako upises ranije bice ti blokovi iz broma i analitike ranije, sto nije lose.
Ali vezbe iz tehnologije imas svake nedelje i stalno imas neke kolokvijume, tako da je bolje da znas sta su imale prethodne grupe.
Moje misljenje je sto kasnije.

Bred

Kad smo vec kod upisa-ovo je prvi put za cetiri godine da moram da cekam 5 (i slovima PET) dana da bi mi se pecatirao index!!! Zar im toliko vremena treba?!

qwertz

Pa to je strasno!! A sta ako imamo ispite u to vreme!! Do sada smo cekali dan, dva?  :F