R.I.P. Steve Irvin

Started by vladimir, 08-09-2006, 20:24:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

vladimir

Quote from: Adonis_Vernalis on 08-09-2006, 17:28:10

Eh, da je onaj nesrecni australijski krotitelj krokodila znao za ovu foru pre nego sto je poceo da nervira onog koji ga je smazao...

Zar njega nije ubila raza? :hm

zoe

meni bas zao coeka, zamisli raza!!! :shock

Dirk

Adonise a nisi rekao da imamo pravo na camac?
Meni zao tog cara pa on je cak i sina jednom zrvovao?

willie the scot

ironija zivota...krokodil ga gricka 147 puta i na kraju zavrsi kao raz(a)njic...

Darker

Ba¹ sam se ske**ao kad sam èuo... kontam da bi on d aje ostao ¾iv reko da je njegova krivica ¹to se nije dovoljno pazio, a da je ta ra¾a beauuuuuutyfool :> :> :>

nasty girl

Nakon Irvinove smrti iz osvete ubijeno najmanje 10 ra¾a

Najmanje 10 ra¾a naðeno je mrtvo i unaka¾eno nakon smrti Stiva Irvina, poznatog ''Lovca na krokodile'', koga je pro¹le nedelje ubila jedna od tih morskih ¾ivotinja. Mrtve ra¾e pronaðene su u blizini australijske istoène obale, a policija smatra da su ubistva rezultat osvete za Irvinovu smrt. Stiva Irvina (44), autora popularne televizijske emisije ''Lovac na krokodile'', ubila je ra¾a koja mu je ¾aokom na vrhu svog repa probila grudi dok je snimao dokumentarac o podvodnom ¾ivotu u blizini Velikog koralnog grebena. Njegova smrt izazvala je veliku ¾alost obo¾avalaca ¹irom sveta, a oèito je da su neki od njih izvr¹ili osvetu nad ra¾ama koje su pronaðene na dvema pla¾ama u Kuinslendu. Glasnogovornik Irvinove grupe ''Wildlife Warriors'' izrazio je veliku zabrinutost zbog smrti, ali i naèina na koji su ra¾e ubijene. On je dodao kako se tu mo¾e raditi o odmazdi ili pak strahu od novih napada na ljude. Nije iskljuèena ni moguænost namernog ''blaæenja'' Irvinove organizacije. Grupa ''Wildlife Warriors'' upozorava da sa ra¾ama treba biti na oprezu, ali ubistva nisu nu¾na jer se lanac ishrane.

Al-Jasmina

:) e taj blesavi covek...
Da ne kazem "smirio se" :cvet

Ali opet, te kuchece oke
i oni super smesni momenti kad je plivao sa iguanama sa Galapagosa  :>

Steve is dead,
long live the Steve! :happy:

Darker

Quote from: nasty girl on 13-09-2006, 08:31:35
Nakon Irvinove smrti iz osvete ubijeno najmanje 10 ra¾a

Najmanje 10 ra¾a naðeno je mrtvo i unaka¾eno nakon smrti Stiva Irvina, poznatog ''Lovca na krokodile'', koga je pro¹le nedelje ubila jedna od tih morskih ¾ivotinja. Mrtve ra¾e pronaðene su u blizini australijske istoène obale, a policija smatra da su ubistva rezultat osvete za Irvinovu smrt. Stiva Irvina (44), autora popularne televizijske emisije ''Lovac na krokodile'', ubila je ra¾a koja mu je ¾aokom na vrhu svog repa probila grudi dok je snimao dokumentarac o podvodnom ¾ivotu u blizini Velikog koralnog grebena. Njegova smrt izazvala je veliku ¾alost obo¾avalaca ¹irom sveta, a oèito je da su neki od njih izvr¹ili osvetu nad ra¾ama koje su pronaðene na dvema pla¾ama u Kuinslendu. Glasnogovornik Irvinove grupe ''Wildlife Warriors'' izrazio je veliku zabrinutost zbog smrti, ali i naèina na koji su ra¾e ubijene. On je dodao kako se tu mo¾e raditi o odmazdi ili pak strahu od novih napada na ljude. Nije iskljuèena ni moguænost namernog ''blaæenja'' Irvinove organizacije. Grupa ''Wildlife Warriors'' upozorava da sa ra¾ama treba biti na oprezu, ali ubistva nisu nu¾na jer se lanac ishrane.

Kakvi debili!!!!
Pa on bi prvi bio protiv toga, prevræe se u grobu!!!

Al-Jasmina

Cuj prevrce...
COVEK SE VRTI KO PROPELER... :>

Cekaj, meni nije jasno kako mu se ta raza toliko priblizila
kad je i onako snimao nesto trece?
Mada, te raze su cudne i onako... :confused:

nasty girl

Quote from: Jasmina on 14-09-2006, 22:40:39

Cekaj, meni nije jasno kako mu se ta raza toliko priblizila

to ni meni nije jasno....

Darker

M a¹ta te briga, verovatno je retard plivao iznad nje i vikao kako je beautyfool :>
A ako puste taj snimak na TV-u(kao ¹to izrazili ¾elju) ja æu prestati da gledam TV >:D >:D >:D .grins. .grins. .grins. :F :F :F :box :box :box

Al-Jasmina

Mda, voleo je on da pliva us sve i svasta...

Cek, cek...oni bi da puste snimak njegove smrti? :ninja:

Go figure..
Lozice narod nedelju dve dok ne pokupe masnu kintu za reklame emitovane u tom periodu pa ce ga pustiti...
money money  :stid:

Vampire 666

...raze ubiju dvoje ljudi godisnje...bash je lik bio maler...

Korisnicko Ime

Lik koji je ziveo/zivi (ne znam koji je poslednji info) za svoju profesiju kao i Steve Irvin
http://www.mtsmondo.com/lifestyle/vesti/story.php?vest=31111