Nastava

Started by Bred, 04-10-2006, 08:56:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

da vidimo sta sve muci nase mlade kolege a tice se nastave tj predavanja?  :)

Ja i danas cujem primedbu da profesori studente zadrzavaju i duze od predvidjenog termina a neki i dolaze ranije na predavanje tako da se onaj tzv odmor od 15min drasticno smanjuje

kyu_1987

U vezi toga da li postoji sansa da se uvede neka pauza posle 45 minuta predavanja, posto je ovo katastrofa. Sedimo po sat i po i vise na predavanjima. Prosto coveku nije dovoljno samo 15 pauze

hulio_salinas

ima samo malih problema... ovo ¹to je rekao kyu... od sat i po predavanja, mi smo skoncentrisani najvi¹e sat, a posle toga samo gledamo na èasovnike...

samo to...  i naravno da nam je odmor skraæen...

Zemunac

A jel su vam obavezna predavanja??

hulio_salinas

nisu neka... na ovom predmetu (Uvod u F) jesu obavezna... mislim nisu obavezna, ali nemamo kjnigu iz koje mo¾emo bilo ¹ta nauèiti, tako da nam ona sve diktira na predavanju... ne mora¹ da dolazi¹, ali nije ti u interesu...
na neorganskoj nisu... zavisi...

zoe

Quote from: hulio_salinas on 04-10-2006, 11:13:48
od sat i po predavanja, mi smo skoncentrisani najvi¹e sat, a posle toga samo gledamo na èasovnike...

e to je skroz tacno, zato su na visim godinama predavanja iz nekog predmeta 1.10 ili 1.05 sto se moze izdrzati... a ona koja traju sat i po su boze pomozi... u tom smislu, razumem brucose... (vec sam ovo negde pisala, ali je odgovor bio da bi pola sata trebalo potrositi na pitanja studenata...)

hulio_salinas

ma kakvih pola sata za pitanje studenata... toga nema nigde...

samo bi nam minut pauze koristio... ne tra¾imo ni¹ta vi¹e od toga... ipak posle 3 meseca potpunog raspusta nam je te¹ko da grejemo jedno isto mesto sat i po...

Zemunac

brate videces kad ti budu pocele vezbe neces ici na neka predavanja(ali vama je zeznuto imate 14 predmeta u prvoj, za razliku od nas mi smo imali 6), pa vidi tamo gde vam je obavezno tu idite, a gde ne uvek ces naci nekog od koga mozes da kopiras, ja sam tako prosecno isao 2-3puta nedeljno po 2-3 sata(ukljucujuci i vezbe)!

pereca

po planu treba da vam daju pauze, a to sto ne postuju nije u redu. To ce se naci u primedbama komisije za pracenje nastave.

hulio_salinas

**Zemunac... èekaj da se malo uhodam, pa æu videti kako je i ¹ta je... èek da vidim ko pi¹e sve, pa da mogu da ga ganjam za svesku... tek sam 3 dana tamo bio... videæemo kako æe to sve izgledati... hvala na savetu... stvarno æu imati na umu...

**pereca... e pa ne znam za¹to nam onda ne daju... aj vidite o èemu se radi... makar napomenite, pa da oni saznaju da se èuje i na¹ glas...

pereca

Reagovacemo odmah.

hulio_salinas

trinity

brucosi kakva je to prica predavanja nisu obavezna :`?
Pa kako cete da dobijate poene ako ne idete na ista
Hulio nazalost ti se jedan od najaktivnijih ovde i volela bih kada bi mi na pp(pm)  poslao  detaljan izvestaj u vezi predavanja pozivam ostale da ucine isto kako bi mogli da reagujemo
Hvala unapred
P.S. Izvini ako si to sve vec negde napisao ali ja stvarno ne stizem da citam bas sve postove
Dovoljno govori to da je sada skoro pola osam a ja sm na faksu od 11 i jos nisam otisla kuci

M^i^M^a

mene zanima kako ce ici to sa izbornim predmetima?Jel bilo price o tome na predavanjima?

hulio_salinas

e ovako...

***trinity- poslaæu ti na pm sve detaljno... stvarno su nam profani rekli da predavanja nisu obavezna, ali da je za nas bolje da prisustvujemo...
organska - nije ni¹ta napomenula
neorganska - nisu obavezna i dobiæemo 1 ili 2/100 poena, bez obzira na koliko predavanja bili (1 za nijedno predavanje, a 2 za sva predavanja)
matematika - ni¹ta nije reèeno
biologija sa humanom genetikom - predavanja nisu obavezna, ali æe svaki student dobit 10/100 poena na poklon bez obzira da li prisustvovao ili ne
uvod u farmaciju - nije obavezno, samo je korisno...

btw niko, ali niko ne proverava koliko nas je i da li smo uop¹te tu!!!

eto tako je sve bilo....

***MIMA- samo su nam spomenuli da sada imamo obavezne predmete, a da æe kasnije tokom studija dolaziti i predmeti koje æemo moæi da biramo, ali ni reè vi¹e nije reèena... verujte mi... i mene je to zanimalo, ali ni¹ta ¾ivo nije pomenuto...