Caffe "Madam Bologna" (aka "Kod Vatrogasne Shipke")

Started by mullala, 23-10-2006, 01:48:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mullala

Ohhohoho, ja odem na par sati... kad ono...
Pa lepo, nisam ocekivala ovoliki odziv ni zenskih ni muskih :D
Evo fenjercici su postavljeni... Svece po stolovima popaljene... I svi reflektori upereni ka shipci :>
I sto bi rekla Al-J, LET THE GAMES BEGIN!!
Ajte pre toga, sta ce ko da pije (kuca casti), da mogu posle na miru da uzivam u predstavi :a

@smrdulence
Kavez cemo malo kasnije, necete valjda da ih odmah uplasimo  :1

Smrda

ja cu duplu vodku...
a kad bolje razmislim.....poteraj celu flasu za sto!!! :~ :~
ok...moze kavez da priceka....prepustam vam svu organizaciju... :wink:
:ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli

nasty girl

smrdo ja cu evo sesti s tobom za sto pa da zajedno pijemo veceras i uzivamo u showu.....

Al-Jasmina

hulio_salinas

ako se ovako nastavi farmacija forum ce postati lanac restorana i kafan Srbije

:loptica :loptica :loptica
:PI :PI :PI
:ziveli :ziveli :ziveli

vladimir

Posto moramo na otvaranju imati neko tematsko vece, prva striptiz tacka ce biti:nas petorica kao vatrogasci.Samo, ovog puta necemo gasiti vatru...Naprotiv!!! :V :V :V

AquArius

njih petorica
kao vatrogasci/policajci
...
:lol:

ali onda muski jedino tako da ulaze u zensku kaVanu
preko bine
:>

mullala

Jashta  8)
ajmo, jos jedna tura pitja za sve, a zabavljaci ce da se osveze u pauzi :>
hulio, hvala za reklamu, samo ne znam kako si se ti ovde uvukao obuchen   :shock

nasty girl

AquArius

pereca

Uh, bre! Sta to vide moje oci  :shock
Daj da drmnem jednu da dodjem sebi  :PI
Momci, niste losi, al` jos da vas ima vise.... Radi poredjenja...

stef

Pereco, idi spavaj, fajront je.Zabolece te oci...ipak zraci taj komp.

pereca

Adonis_Vernalis

Quote from: vladimir on 23-10-2006, 13:38:30
Posto moramo na otvaranju imati neko tematsko vece, prva striptiz tacka ce biti:nas petorica kao vatrogasci.Samo, ovog puta necemo gasiti vatru...Naprotiv!!! :V :V :V

Moram, moram, ali moram... debeli off, ali ovo je trenutak inspiracije...

Bese jednom jedna vojska. U vojsci, mnogo zbivanja. Jedno od zbivanja: protivpozarni kurs... Moja jedinica svim mozdanim kapacitetima upija gradivo... prelazimo na prakticni deo. Upalili smo nekakvu kantu u koju smo natrpali kojesta. Dolazi baja sa PP aparatom. Gasi i gasi... i nista... kulja dim iz one kante, ko da je nije polio sa par kilograma kojekakve pene... Dolazi moj desetar, okrece nam svima ledja, raskopca slic i... pozara nestade... *puf*, ko da ga nikad nije bilo...

Vatrogasci moji, samo napred!!!

vladimir

Ali, kad ovi vatrogasci povade creva, po¾ar mo¾e samo da se rasplamsa... :wink:
A kao ¹lag na tortu:polivanje go¹æi vatrogasnom penom i kupanje u istoj!!! O0
Ko je nekad i¹ao na "Pena party", zna kako to mo¾e da bude dobro... :V :V :V :V :V

No, moji ortaci iz striptiz biznisa su èuli za ovo mesto i zainteresovani su za posao.Evo njihovih slika:

A tu je i druga ekipa, i oni su zainteresovani, rekao sam im da su vrhunske lepotice gosti ovog lokala ( a  i gazdarica je u toj grupi lepotica  :cvet ):

Nadam se da ce Vam se svideti ovi moji drugari... :>  Moraju da nastave tradiciju koju smo zapoceli nas petorica. :wink:

Sve za nase lepotice!!! :cvet :cvet :cvet :cvet :cvet :cvet :cvet :cvet