Caffe "Madam Bologna" (aka "Kod Vatrogasne Shipke")

Started by mullala, 23-10-2006, 01:48:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zoe

Д, потпуно си управу, само што би доласком до циља уништили сврху...или просто речено, замрла би фармацеутска индустрија... :K

mullala

E, veceras kuca casti,
ko sta pije?
Sta bi sa nasim striptizerima? Razbezali se svi?
Nedovoljna plata? Nedovoljan baksis? Nedovoljno obozavateljki? :>

Zagrevajmo malo atmIsferu, ipak je petak vece...

Ja sam na granici da zaspim, ali obecavam da necu do 9... a posle izlazim... valjda :)
A mozda i ostajem ovde, samo je pitanje da li cu uspeti da organizujem show ili necu :K

stef

Muki hocu povisicu izgleda da samo ja radim ovde...Doduse do sada sam benevolski radio...  :K

mullala

Ma moze sve... evo pijmo zajedno...
A posle cemo se dogovoriti za tu povisicu :)

Smrda

ma nema povisice gazdarice?!?!? :hm :shock
bar dok ne bude do gole koze....onda moze o paricama da se prica.... :>
auuu..gazdarice,ala si smeksala!!! :wink:

mullala

Hmmm...
Pazi, nema nam druge nego da ovog jednog jadnog preostalog Stefa cuvamo kao malo vode na dlanu u ovoj nasoj kafani...
Ostali se svi razbezase...

Inace, kad smo sa botanikom bili na ekskurziji pre par godina, uvece je, uz pitjence (vino, koliko se secam) i logorsku vatru, nas kolega Djole izvodio "striptiz" :lol:
Na sta je njegova dobra drugarica izjavila: "On je lud, ima da ga rastrgnu!" :a
Potpuno mi je jasno zasto se zaustavio "na vreme" :K

Ariel

Mislim da se te prièe seæam, na ¾alost bila sam par kilometara dalje od mesta de¹avanja...  :(

...u bungalovima sa par galona alkohola...  :>  :ziveli :PI :ziveli :PI :ziveli :PI

stef

Pa ako dobijem povisicu, mozda nakacim neke svoje slicke (bez glave, da me ne bi rastrgle na ulici)... 8).

Smrda

nema slicke druze!!!
ili jesi ili nis lav!!!
ili se vatas ili ne vatas sipke...nema nista za dz!!!!
hehehehe

vladimir

Ni¹ta od ovih vajnih studenata...Samo tra¾e ke¹...
Evo, za moje drage dame, jedan striptiz by Jani...Samo za Va¹e oèi i ruke... :wink:
I naravno, za d¾... :cmok

Coolgemini

Devojke ispadoshe gore nego momci :K...samo bi da voajerishu :F
U tolikom broju se ne bih bunio...vec bih se ubrzano latio posla :K..HIHIHi....Ne ocekujem dodatni linc :twisted:

Smrda

vladimire....svaka cast.. :cvet :cvet
vidis dokle se doslo...ova studentarija muska samo zabusava...nema dok dipl ph ne uzme stvari u svoje ruke.....nista od posla... :wink:
coolg...pa kad se vec ne bunis,daj pokazi kolegijalnost,pa pripomogni janiju  :) ...tesko je sa toliko zena izaci na kraj  :K ....ajde,ajde....a za dodatni linc,pa posle stripa......  :> :>
hehehe  :)

Coolgemini

Znaci bice linca???neka fala :> :>...jedino ako mi dajesh neku garanciju da mogu da se opustim...mada i to je znak pitanja kakva ce biti reakcija zenskih voajera...mozda nastradam...Buahahaha :K

vladimir

Quote from: smrda on 12-11-2006, 09:36:13
vladimire....svaka cast.. :cvet :cvet
vidis dokle se doslo...ova studentarija muska samo zabusava...nema dok dipl ph ne uzme stvari u svoje ruke.....nista od posla... :wink:
coolg...pa kad se vec ne bunis,daj pokazi kolegijalnost,pa pripomogni janiju  :) ...tesko je sa toliko zena izaci na kraj  :K

Bogami, izdrzljivost je moje drugo ime... :wink:

Smrda

de,de...nemoj da si toliko skroman jani?!?! :>
ne valjada dizes nos u nebo... :wink:
shvaticemo to ozbiljno pa ti posle ne ginu lisice..... :K
cooolg...a kakva ti garancija treba? :hm
oces da budem tvoj personalni security? :wink:
alli to bi te kostalo..samo da znas....hehehe