Crna Gora obnovila samostalnost

Started by Darker, 21-05-2006, 23:27:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Trebaju li cgorski studenti ubuduce da placaju skolarinu kao strani studenti?

Da
18 (90%)
Ne
2 (10%)
Ne znam
0 (0%)

Total Members Voted: 20

Vampire 666

Nisam Srbin, ali sam Srbijanac i postujem drzavu kojoj zivim. Crnogorci su jos za vreme Slobe podmetali klipove srbiji...ne postoji racionalan razlig za ikakve privilegije...

yeca

Raspitaæu se kod struènijih, ali u èemu je razlika izmedju Srbina i Srbijanca??
I uop¹te ko izmisli to "srbijanac"??
Ne kapiram..

Vampire 666

:OFFSrbin je etnichka pripadnost, a Srbijanac geografska(kao i Bosanac, Vojvodjanin...)

vladimir

Quote from: lijepa bosanka on 18-06-2006, 19:06:36
Quote from: vladimir on 18-06-2006, 18:41:33
Srbi iz RS za mene nikako ne mogu biti stranci, ako malo procitas moje postove po forumu-zakljucices i sama.Oni sami zele da nam se pripoje, ako Bog da-tako ce i biti jednog dana... :V

:] Tako je brate!!!!! To se cijeni!!!! Da æe Bog!!!! :loptica :loptica

P.S. Znaèi nisi promijenio mi¹ljenje!! :[

Zar si sumnjala u mene? :wink:

Quote from: Vampire 666 on 18-06-2006, 20:06:04
Nisam Srbin, ali sam Srbijanac i postujem drzavu kojoj zivim. Crnogorci su jos za vreme Slobe podmetali klipove srbiji...ne postoji racionalan razlig za ikakve privilegije...

Bez obzira na na¹e poèetne nesuglasice, sve vi¹e te gotivim zbog ovakvih stavova! :Z
©to je najgore, podmetali su i posle, i to Milova ekipa. :F

zoca

mene to bas nervira srbin....srbijanac....ja sam srpkinja jer sam rodjena i zivim u srbiji a ne u srbijanci...mislim stvarno...a sto se tice cg...i meni je drago sto su otisli...

zoe

I ja sam Srpkinja i rodjena sam u BGu i imam ovo ovdasnje drzavljanstvo, ali sam poreklom iz CG i sve me ovo mnogo pogadja! A opet, razumem ja i vasu ozlojedjenost samo sto me to sve mnooogo boli! :'(

lijepa bosanka

Naravno zoe.....kako ne boli kada jedan isti,mali narod pravi granice izmedju sebe....narod protiv koga je cijeli svijet....
Ali jo¹ mi nije jasno za¹to?? Mo¾da zato ¹to sami sebi radimo ¹to radimo..... :'(

yeca

kad se budemo malo vi¹e po¹tovali izmedju sebe, po¹tovanja sa strane neæe manjkati...

Remedy

Zasto se odgovorni iz vlasti nikad ne zabrinu za status i uslove domacih studenata, koliko su se sada zabrinuli za status studenata iz CG. Stipendije i krediti kasne, al za ovo ce biti para...  :F

Blesava*

Svi u svetu teze da se spoje...da ljudi sa istim poreklom,obicajima,tradicijom,VEROM i ciljevima budu zajedno u jednoj drzavi,jer samo su tako jaci... a mi...kao da nam sve ovo sto se desavalo nije dovoljno,vec se i dalje svadjamo i teramo inat jedni drugima,a nikako da shvatimo da nam to nikako ne moze pomoci i da se tako samo vise spustamo i pokazujemo svetu losu stranu naseg naroda...a to je da nikako da se slozimo,ujedinimo  i pomognemo sami sebi...I zaista " samo sloga Srbina spasava "...  :` Zato ne mogu da kazem da sam srecna zbog samostalnosti,i zao mi je sto se vecina ne oseca kao i ja, a jos vise mi je zao sto ja tu nista ne mogu da uradim i da sam, sto se toga tice, potpuno bespomocna...  :'(

nasty girl

samostalnost je zelela crna gora i svet...i protiv toga se nije moglo...

willie the scot

samostalnost nije zelela pravoslavna crna gora.procitaj moju poslednu poruku na ovu temu.

Vampire 666

nema svrhe sad vishe ishta raspravljati..oni su na demokratski nachin odluchili kako ce i shta ce...

Zemunac

nisu oni nishta odlucili vec shiptari koji ce ih i pojesti!!

Zemunac

isto ko sto je crna gora dobila samostalnost tako mozemo i mi u zemunu da raspisemo referendum ionako nas ima vise od crnogoraca!      inace ja sam bio za to da se crna gora odvoji i voleo bih da je referndum bio u Srbiji