Organska hemija I

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:38:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zabica

KADA NEKO SAZNA NESTO ZA KONSULTACIJE ZA ISPIT NEKA PUSTI BUVU NA FORUM, RADO BIH OTISLA...  :cvet

lane

®abice, kada sam bila kod nje da pogledam svoj rad, rekla je da oni koji ne izlaze na biologiju doðu kod nje posle ispita iz neorganske da se dogovore sa njom, a oni koji pola¾u da doðu posle ispita iz biologije da se utvrdi vreme...
Dakle, odvojeno su konsultacije za one koji ne izlaze na biologiju i za one koji izlaze.
Koliko je sad to izvodljivo da se svi uskladimo i dogovorimo za vreme, ne znam...
Predla¾em ti da posle neorganske ode¹ do instituta i da je pita¹, ili neko drugi pa da javi...

zabica

ok thanx oticicu, i javicu vam mada skoro svi izlazite na bio...  :hm

lane

Danas su valjda u 15h bile konsultacije za one koji ne izlaze na biologiju...
Kasno sam saznala da bih ovde javila.
Da li je mo¾da profesorka rekla onima koji su bili kada æe biti druge kosultacije (posle biol.)?

pipi_duga_carapa

nisu bile danas konsultacije, to je bila ispala ;p (ja taman krenula da se vracam na fax, ali su mi srecom javili ... (8 )
inace konsultacije ce biti (valjda ako sam dobro razumela) u sredu u 1, u petak u 3, pa u ponedeljak i utorak ...
tako mi bar rekose (8

hulio_salinas

Cekaj, znaci da su ove nedelje za one koji ne izlaze na Biologiju, a sledece nedelje za one koji izlaze. Je l' tako podelila ili gresim?

pipi_duga_carapa

valjda (8 ne znam ... saznacu sutra vise kad budem isla na fax, pa cu vam reci (;

zabica

idem ja sutra, info je sigurna - sreda u 13h

pipi_duga_carapa

sigurno je za sutra i za ponedeljak i utorak ... ali za petak ne znam ...tj meni je rekao drug (kolega;p) koji je bio posle neorganske, ali kazu da to ne pise tamo na organskoj, ali kontam da je to u petak ovo odlozeno od ponedeljka ... ?

Bred

hm o kakvim se to pitanjima tj testovima prica da vam je dala profesorka ?

pereca

Verovatno primeri testova da bi znali kako ce otprilike sve da izgleda.

Ako je to, onda pohvale za profesorku  :cvet

jeca87

A ja nemam te testove... :)):

Nisam ukapirala sta ste pisali gore, kad su sledece konsultacije?

pipi_duga_carapa

koji testovi? ni ja ne znam za njih ;p
sledece konsultacije su valjda u petak u 15h... ako je neko bio danas i ako je rekla kada su sledece neka prenese informaciju (8 jer je ovo prilicno sigurna (8

zabica

sledece konsultacije su u petak u 15:30h
profesorka je dala testove ranijih pismenih ispita i zaokruzila zadatke sa funkcionalnim grupama!

pipi_duga_carapa

pp da ce dati i nama?
hvala na informaciji (;
p.s. sta ste radili? cisto da znamo kada mi budemo isli da li je isto ili drugo ...