Bolonjci su (opet) zadovoljni!!!

Started by hulio_salinas, 17-11-2006, 06:38:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Phenomenon

HULIO, MENJAJ IME TEME ODMAH!!! NE VIDIM DA JE IKO OVDE ZADOVOLJAN!!!

Kakav je to nacin?! Pa sta smo mi jebene masine?! Pa fizicki je nemoguce da se ovo postigne!!! Saberite vreme koje cete provoditi na fakultetu (predavanja + vezbe + put do Kumodraza + pauze) i vreme koje je neophodno za normalno funkcionisanje ljudskog bica (spavanje + ishrana + odmor), i na kraju neko vreme za ucenje. Rezultat je 25+ casova po danu!!!
Nema potrebe da mi neko sada prodaje spiku studiranje nije obavezno, naravno da znam da nije, ali ljudi  moj najiskreniji savet, da ako se nastavi u ovom ritmu, da ispunimo ono sto smo nameravali u prvom semestru, tj. PROTEST. Pa da nas lepo svi shvate za ozbiljno i da realno sagledaju stvari, a ne da bude moj predmet je vazan i iz njega treba sve. Dokle god budemo cutali, ima da nas jebe ko kako stigne!!!

PS Obratio sam paznju na recnik, posto vec znam da ce pasti edit! Trudio sam se koliko sam mogao...

whatever

Poooolako bre, znas da je trazila Pereca raspored vezbi i predavanja. Kada mi to sve lepo sakupimo, obracunamo, onda cemo moci racionalnije da pristupimo problemu. Nemojmo nista da prenagljujemo.

hulio_salinas

Phenomenon, EDIT NECE PASTI!

I treba tako da pise, posto si rekao razmisljanje svih nas. Ali moram ti reci da ne mozemo gubiti glavu! Moramo se smiriti. Ako budemo bili bez glave nista necemo uraditi. Shvatice svi nas ozbiljno, samo polako. Ali ne mozemo da dizemo revoluciju.

8)

Treba ostati priseban. I ja, kao i ti, ne pamtim kad sam poslednji put bio kod kuce.  :roll:

Pedja

Posto sam ja pri kraju svake liste veoma je moguce da sam subotom   :batina

lane

E ovako treba da nam se zove tema!!!
Ni ja ne pamtim kada sam poslednji put bila kuæi, a s obzirom na to da æu imati ve¾be i subotom, otiæi æu kuæi tek posle junskog ispitnog roka...
A mo¾da i ne, mo¾da se planira da nam i tada ubace ve¾be i predavanja za drugu godinu... :namcor
Ko zna?  :hmm

Pedja

Pa ja sam bio kuci pre mesec i po dana a do kuce mi treba sat vremena  :shock

Stvarno strasno,ako se ne preduzme nesto konkretno ,moracu da pamtim automoobile koje voze  puc

Phenomenon

@ hulio:
Mozda sam otkucao prethodni post u afektu, ali sam stvarno poludeo da nemamo ni malo odmora. Iako pocinju  predavanja 19. iskuliramo predavanja i fakticki imamo 7 dana odmora, ali kad sam video da imamo vezbe vec prve sedmice poludeo sam, mogao sam nekog odmah da odrobijam

Btw, danas kad sam gledao vezbe iz analiticke tu je bila neka zena u belom mantilu (sad da li je prof. ili asistent nemam pojma), i rekla nam je da prvi kolokvijum iz analiticke imamo vec 03.03., i to je dolilo samo ulje na vatru...

hulio_salinas

Ajde sacekajte da prodje rok, da nas prodje opsta nervoza i ludnica i da razmisljamo trezveno.

Ne mozemo bagerom na planinu!

Quote from: Phenomenon on 16-02-2007, 13:29:30
Btw, danas kad sam gledao vezbe iz analiticke tu je bila neka zena u belom mantilu (sad da li je prof. ili asistent nemam pojma), i rekla nam je da prvi kolokvijum iz analiticke imamo vec 03.03., i to je dolilo samo ulje na vatru...

OVO NIJE ISTINA! Sutra posle ispita cu vam napisati kalendar za II semestar. Ne brini. Ovo 100% nije istine. Dobili smo raspored kolokvijuma i predavanja za ceo semestar.

Pedja

Da sada je  sve u fazonu e to imate tada ,to tada,a da li mozete da stignete  :hm  da vidimo...

1.Morate
2.Morate
3.Moracete

:ball2:

hulio_salinas

Veruj mi da smo ucestvovali (predstavnici) u pravljenju rasporeda i da ce biti najbolji moguci raspored. Bolje od ovoga sto ce biti - ne moze biti.

Nije ni malo lako, ali VERUJTE MI moglo je da bude STRAHOVITO TESKO!!!

Videcete sutra raspored, pa cemo pricati o tome...

Phenomenon

Quote from: hulio_salinas on 16-02-2007, 13:31:09
Ajde sacekajte da prodje rok, da nas prodje opsta nervoza i ludnica i da razmisljamo trezveno.

Ne mozemo bagerom na planinu!

Quote from: Phenomenon on 16-02-2007, 13:29:30

OVO NIJE ISTINA! Sutra posle ispita cu vam napisati kalendar za II semestar. Ne brini. Ovo 100% nije istine. Dobili smo raspored kolokvijuma i predavanja za ceo semestar.

Nadam se da nije, mada nam je pokazala papir okacen na oglasnoj tabli (ne na onoj gde je okacen raspored za vezbe, nego na onoj pored) i nesto je pominjala kvantitativno... kvalitativno... ne znam kad sam cuo 3.3. doslo je do prekida filma

hulio_salinas

Ne.. Ne.. To je totalno netacno. Ne znam da li imamo neke kolokvijume ili provere prakticnog znanja (moguce da je to), ali sto se teorije tice - kolokvijum nije u tom terminu!

Pedja

Znam koliko je moglo da bude tesko jer sam cuo od proslih generacija ali ne moze se pricati o rasporedu kada je gradivo preobimno i naravno da ce posle da nastane problem sa rasporedom i da kao ne moze da se smanji...

Znaci problem je gradivo koje nije smanjeno u tolikoj meri koliko i vreme za to.Ono u stvari uslovljava raspored...
Samo toliko.

hulio_salinas

Mozemo pricati o resporedu i te kako. Naje*ali bismo da nas nisu pozvali na dogovor. Verujte mi! Ne pricam na pamet. Glava nas je zabolela dok smo pokusavali da "uglavimo" sve kolokvijume na "svoje mesto". Evo opet me zabolela glava, kada se samo setim. Veruj mi da sam se znojio kao nenormalan, sve vreme razmisljajuci da li smo odradili pravu stvar.

Dobra stvar - ni jedan kolokvijum nije uslov za ispit. Mozes da izadjes ili ne moras. BIRAS.

zoe

Немојте се бринути за те колоквијуме из аналитичке, и ми смо их имали стално! Сваки други термин вежби... укупно је било 5 колоквијума из квалитативне (нама је то био први семестар) и ваљда 4 колоквијума из квантитативне (мислим да ово имате тек идуће године). Питања за колоквијум постоје у практикуму  и само се то спрема.

Вежбе из аналитичке су феноменалне а ти колоквијуми такође јер си стално у току са материјом! За припрему колоквијума није потребно више од 2 сата, заиста!

Немојте правити панику без разлога! Само опуштено!
Ни ми који не студирамо "по Болоњи" немамо распуст, па преживљавамо...

За ботанику исто важи: пред вама је сусрет са најдивнијим људима на овом факултету који су пример како треба сарађивати са студентима! :Bog

Разумите и њих: на тим институтима се преклапају програми за вас и људе који су сад на 2. години по старом систему... Зато, нажалост, морате имати неке вежбе и суботом јер су радним данима вежбаонице заузете.