Caffe "Madam Bologna" (aka "Kod Vatrogasne Shipke")

Started by mullala, 23-10-2006, 01:48:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ariel

Pa kakav ti je to private dance sa sve drugaricama, ¹ta bi ti da otalja¹ dve tezge odjednom, e ne mo¾e  :F

Mo¾e samo ako ja budem tu da nadgledam da li je sve po propisu  :wink:  :lol:

The_Layla

Ariel,
pa ti bar znas da ja nemam drugarice, sem tebe (ako se ti uopste i ubrajas u drugarice...). :wink:
Bice to divan private dance za nas dve... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Vladimire,
ponuda srdacno prihvacena!!! :)

Ariel

Jeeeeeeeeee on æe  :V :V :V a mi æemo  :~ :~ :~
Al moramo da osmislimo adekvatan kostim, ajde daj neke predloge, ja odoh do ¹anka da nam donesem neko piæe  :K :K :K

The_Layla

Meni moze jedan caj (sa rumom) da se zgrejem.
A sto se kostima tice... sta mislis o leopardu?
Mislim da bi te sare lepo isle uz Vladimirov ten... :twisted:

Ariel

Mo¾e, ali ja sam mislila ne¹to malo provokativnije ili u krajnjem sluèaju sme¹nije, sa onim perjem ili tako ne¹to...
...pa da se lepo zavalim, uzmem fotoaparat i u¾ivam  :K :K :K :K

stef

Veceras Vrcko show...Ulaznica 500 din sa jednom konzumacijom (pica).Dame pripremite se... :V

vladimir

Quote from: The_Layla on 17-12-2006, 14:46:05
Ariel,
pa ti bar znas da ja nemam drugarice, sem tebe (ako se ti uopste i ubrajas u drugarice...). :wink:
Bice to divan private dance za nas dve... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Vladimire,
ponuda srdacno prihvacena!!! :)

Dogovoreno! :>
Vidimo se kad dodjem sledeæi put u Benzen City!Sa sve leopardovim gaæicama, k'o Bata ®ivotinja u filmu "U raljama ¾ivota"! :lol: :lol: :lol:

Dajte ovamo neki multivitamin, pora¹æe mi stomak od piva, posle neæu moæi nikako da nadjem tezgu! :K

zoe

Јани, немој претеривати у продавању свога тела, неки би могли да промене мишљење о теби и почну те сматрати лако доступним, а то уопште није занимљиво :/ :T :>

Испаде ова женска кафана најгора рупа... :(
Како нам се Подрум културно издигао :hm :]

Smrda

ma nemoj se sekiras zoe...
to je tako dok nam nema gazdarice...
kad dodje ima sve da ih postroji...hehe

Al-Jasmina

Nova zvezda striptiza  :>

Molim devojke da se ne guraju dok ubacuju novcanice  :lol: :lol: :lol:

(http://nono9.us)

Roben

у човече овај исти ја кад сам био мали можда чак и мало лепши  O0 O0 O0

nasty girl

jasmina nadam e da si mi rezervisala mesto za ovog macana.... :luda

Al-Jasmina

mullala

Hajmo otvoriti ovu kafanu opet, posle duzeg zatisja, uz pesmu "Dodole" u izvodjenju Hora Raskovnikov! :~ :~ :~

A kada privucemo kisu u ove krajeve, ljudi ce ulaziti u kafanu da se sakriju od iste...  :run :ziveli
Sta kazete na marketinski potez? :> :a

vladimir

Ali, poenta je da prizovete letnju ki¹u, a onda æe da devojke uleæu ovde sa natopljenim majicama i onda mo¾emo organizovati Miss Mokre Majice! :smekerica:
Jeeeeeee!!! :loptica :loptica :loptica