Analiticka hemija I

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 02:16:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pedja

:Bog  За човека информацију

жабо, данас ме баш несто неће  :)  а ни ова статистика  :lol2:

pipi_duga_carapa

heh ... hulio mojne se nerviras (;

hulio_salinas

Biwi, hvala brate!  :ziveli

Nela, Pipi, pa kako da se ne nerviram?!  :cvet  :cvet

=========

P.S. Postujte pravila foruma! Zabranjeni su kratki postovi!

lane

Хулио, трудићемо се да те више не нервирамо... :cvet :cvet :cvet

Али видиш, ипак је колоквијум у недељу! .blah.

shiky

Stvarno mi nije bila namera da nekog nerviram,zato sam i htela da prekinem tu temu dok se nesto definitivno ne sazna(napisala sam u prethodnom postu da necu da duzim temu),Hulio sorry...ali vidis da smo ipak bile u pravu! :b7:  :>
:cvet :cvet :cvet :cvet :cvet

pipi_duga_carapa

je l' to moj post bio kratak? ?:

p nista mi lose nismo mislile (; zato da se ne nerviras (: mislim, valjda toliko znas da bar zbog nasih odgovora ne moras da se nerviras, jer se mi koji ovde postujemo uglavnom slazemo (:

ajde sad svi da nabijamo huliu na nos kako smo bile u pravu ;pPp
*napomena* ovo je receno ironicno-u shali

josefina87

Ljudi,kako ide analiticka?Slajdovi su stvarno uzasni-a nekoliko pitanja mora sa slajdova...Moram definitivno sto pre na konsultacije..Jel ima neko odredjeno vreme ili su profesorke rekle bilo kada?

hulio_salinas

Quote from: josefina87 on 20-03-2007, 16:07:54
Ljudi,kako ide analiticka?Slajdovi su stvarno uzasni-a nekoliko pitanja mora sa slajdova...Moram definitivno sto pre na konsultacije..Jel ima neko odredjeno vreme ili su profesorke rekle bilo kada?

Ljudi, citajte temu, ne dozvolite da se ponavljam:

Josefina, konsultacije su svakog dana celog dana kad god nadjes nekog od prof. Preporuka je da odes sa jos nekim, odnosno da obrazujes grupu ljudi, koji ce zajedno sa tobom ici.

josefina87

Ok!Izvini Hulio! :cvet
Bicu pazljivija! :~ I hvala! :cvet :cvet

lycos

jeste poceli da ucite? kako vam ide ?

josefina87

Nije tako strasno kako sam ocekivala..Konsultacije mnogo pomazu-pitas sta nisi siguran ili sta ne znas i oni ti kazu i objasne..nadam se da nece biti problema!!

Pedja

Ја сам као почео али ово је лудница,значи све мора да се буба  :roll:

Претворићу се у  (http://www.imagebeaver.com/view.php?mode=gallery&g=245755&photo=1)

:luda

shiky

Evo krecem...jos kad bi imalo neke logike...

marer_86

Quote from: hulio_salinas on 19-03-2007, 06:09:15
Ljudi, nemojte da se ponavljam.

Otisao sam na intitut za Analiticku hemiju. Posetio prof Stankov, koja mi je rekla da nema nista protiv, samo da treba da pitam upravnika instituta analiticke hemije, prof Razic. To sam i ucinio.

Otisao sam do prof Razic, koja mi je rekla:
"Kolega, ja bih stvarno volela da Vam izadjem u susret. Sto se mene tice, svejedno mi je. Ali postoje tehnicki problemi zbog kojih ce se kolokvijum odrzati u subotu. Tehnicke stvari, koje prate kolokvijum su iznajmljeni amfiteatri, zakupljivanje kopirnice, unajmljivanje ljudi koji ce dezurati i sprovoditi test. Dakle, sto se mene tice moze, ali ne mozemo zbog tehnickih stvari."

Protumacite sami!

O, Boze.

interesantno
to je i meni rekla kada sam je pitao da li se moze uvesti popravni kolokvijum za drugu godinu!!

p.s. ako sam provalio vi govorite o pitanjima koja su nakacena o vrata laboratorije i koliko sam uspeo da vidim takva gotovo ista pitanja smo i mi imali na kolokvijumu tako da verovatno to isto ceka i vas!!
kao sto j ehulio rekao konsultacije su strava stvar... narocito je dobra prof kaca koja ekstra objasnjava ako vam ona predaje

mina_v

Boze,ja nisam znala da ovaj kol nije oslobadjajuci! jesam li jedina?