Engleski jezik

Started by lycos, 02-03-2007, 07:06:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

to ces morati sa predstavnicima da vidis,nista nije pominjala na predavanju.

Pedja

Све је сада ок,али сада ми морамо да испоштујемо наш део :batina   ,мислим да сви знају на шта мислим

Стварно није у реду,јер на крају испаштају неки људи а не сви  :nene:

lane

Сада је стварно све ОК, по први пут ми је било пријатно на енглеском. :happy:

И треба мало више да се порудимо да сада испоштујемо њу...
Ја сам била у оном делу амфитеатра који је стално опомињала, било ми је јако непријатно... :stid:
(А стварно нисам ја причала, можда само пар речи, али опет је било безвезе... :roll:)

hulio_salinas

MiKy, mislim da za starije studente nema nikakvih promena. Ovo su bile interne promene za nas (Bolonjce), tako da ne verujem da se vama nesto menja.

========================

Mislim da sada nema nezadovoljnih ljudi. Meni je samo zao sto sam obecao profesorki da ce biti tisina u amfiteatru, ali su me kolege malo prevarile. Ne postuju profesorku, ne postuju mene... iako sam zamolio...

To je nebitno. Moj je problem sto tako nesto obecavam, ali sam stvarno mislio da cemo biti mnogo bolji posto je prof promenila sistem iz korena!

Idemo dalje. Mozda ce biti bolje u buducnosti.

:wave:

Phenomenon

Stvarno mi je bilo doslo na engleskom da zveknem shamar pojedincima da se ujedu za plecku.
Jbt, em ih opomene, i cim zena okrene glavu, pojedinci odmah po starom. Znaci, uzas.

PS Vracam se na latinicu.

lane

Па добро, Хулио, свесна је она да ти не можеш да контролишеш и смирујеш целу генерацију...
То ти је и рекла... :wink:

Мада, ја се надам да је то било само због теста, реакције на новости...
Ваљда ће бити боље у будућности... :wink:

jeca87

Ljudi, kakav vam je bio taj test? Kako ste prosli?

Sole

danas je stvarno bilo da  se zapitas: "ja sam na engleskom?". e, stvarno je bilo super, cak neverovatno sam prijatno iznenadjena promenom. mislim, svaka cast predstavnicima, ali neki ljudi stvarno ne znaju da cene ono sto su oni postigli i profesorka uradila, stvarno je spustila nivo i to bas! onaj test je bas bio lak, koliko sam videla, svi ljudi su bili zadovoljni kako su uradili (meni je tacno 9), a i ona kako smo savladali nove termine u usli malo u stos sa ovim farmaceutskim frazama. nacin bodovanja je sasvim ok, a i ako sve bude islo ok na predavanjima i obradama textova, trebalo bi da se sve zavrsi kako treba! ;-)

ares

:drama: :cop:Mene je bas bilo sramota na engleskom  :run, jer sam puno pricao.Profesorka je htela da izbaci jedno moju koleginicu ,a u stvari sam ja bio kriv,srecom nije. STA DA RADIM KAD MI JE UZASNO DOSADNO!!!Znam da treba da cutim ali ne da mi  :djavo mira.A i neke koleginice su tako zanimljive :K,sve u svemu pokusacu da cutim u buduce.Izvinjavam se svima! Da ,hteo bih ovom prilikom da pozdravim predstavnike    :loptica :Z  i da kazem da su doprineli puno poboljsanju nastave iz engleskog,mislim da ce mnogima pomoci ovakav nacin rada!!!! :Bog :befehl :ohsnap:

lycos

Quote from: jeca87 on 30-03-2007, 15:00:25
Ljudi, kakav vam je bio taj test? Kako ste prosli?
videla si komentare..meni je sve tacno..ko je bio zna da je svaka prica suvisna..:K

Pedja

Што би она рекла ниво основне школе   :hm    :roll:

hulio_salinas

Quote from: Pedja on 31-03-2007, 11:42:12
Што би она рекла ниво основне школе   :hm    :roll:

Sta?! Opet ne valja?!

Pedja

Нисам рекао да не ваља него сам рекао шта је она рекла са каквим  :sarcasm:

pipi_duga_carapa

(: zaista, promena na mnooogo bolje (:
svaka chast (;

samo jedna stvar ... mi smo rekli da hocjemo svako vreme posebno da obradjujemo (sa chim se i ja slazem) ... ali neshto mislim da necjemo imati vremena da radimo po jedno vreme po predavanju ... + shto gramatika engleskog nisu samo vremena ?:
mada ni sama nemam neki posebno efektivan plan kako bi to moglo da se izvede ?:

Pedja

Па ја мислим да је боље да иде постепено јер ће нам давати вежбе и тестове у складу са тим.