Engleski jezik

Started by lycos, 02-03-2007, 07:06:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zabica

Quote from: Sole on 04-04-2007, 09:37:22
sta tacno znaci ovaj plus ispred poena?

Quote from: lycos on 04-04-2007, 11:32:11
sole to ti je ona aktivnost koja se ranije bodovala.

ja ipak mislim da je onaj prvi plus vezan za domaci zadatak, a oni iza plusevi za aktivnost.
mozda gresim, ali gledam po svom slucaju...

milutin

sta ce biti sa onima koji treba da se prebace sa eng. na ruski?kada?gde?

hulio_salinas

27. aprila pocinju predavanja ruskog i nemackog jezika. Raspored ce naknadno biti objavljen.

Nastava ruskog jezika ce se odrzavati na Veterinarskom fakultetu, a cini mi se da ce se nastava nemackog odrzavati na nasem fakultetu.

Sole

tacno da nemamo sutra engleski? ;-) :hmm

Loptica

hulio_salinas

Tacno. To predavanje se odlaze, a naknadno ce vam biti receno kada ce odrzati.

zabica

sta dolazi u obzir za sledeci test iz englenskog?

p.s. koliko ste ljudi zainteresovani da izlazite u junu?

Sole

ja sam prilicno zainteresovana!
samo me zanima kada je sledeci test. ;-)

whatever

Za one koji danas nisu bili na predavanju: nadoknada izgubljenog predavanja od onog petka ce biti u ponedeljak, 7. maja u 14:15. U tom terminu cemo takodje imati i drugi test.

Loptica

:shock  E hvala na informaciji,ja nisam imala pojma za to! A sta ce biti na tom drugom testu?

ares

Hoce li sledeci test biti takodje na zaokruzivanje?

pipi_duga_carapa

bicje isto na zaokruzivanje, samo shto cje biti malo teze. bar sam ja tako razumela. Ali kao moci ce da se uradi i za 15min ;p
Rekla je da ponovimo ona vremena shto smo ponavljali proshli put - ona vremena ... i tako ... Reci iz tekstova koje smo radili. I ne treba onaj tekst shto smo radili kroz onu prezentaciju...

ares

Jos da znam sta ste radili na tim predavanjima bilo bi dobro... :K :K.Mislim da cu se zadovoljiti sa novim recima! :K :K

pipi_duga_carapa

ne znam ni ja tachno :mrgreen:
koliko se secjam ponovili smo pres./past simple, pres./past perfect, pres./past continuous ?:

haha ladno sam gore napisala 2x ona vremena ;p nisu nikakva specijalna nego nisam sam previdela da sam vecj napisala ;p
a ne mogu da udjem da ispravim post again ?:

Loptica

Jel moze neko da mi kaze koje tekstove smo radili? I da li uopste da ih citam ili da pogledam samo one nepoznate reci?