Biologija - ISPIT - Testovi, Pitanja, Lekcije

Started by mina_v, 02-02-2007, 12:22:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

josefina87

HVALA!! :cvet :cvet
Da zavrsim sa tim,pa onda FIZIKA! :wall:

=========

Kako je prosao prakticni?Ja sam juce zavrsila i nadam se da sam dobro odradila-nece mi valjda puno poena skinuti! :happy: Jel znate kada ce biti rezultati?

zabica

bice u toku nedelje jos nismo pitali prof, ali bice na vreme (pre ispita  :wink: )

josefina87

Hvala!! :wink: A sta je bilo sa ispitom na kraju?Cula sam neke price da ipak ostaje cetrnaesti? :roll:

Sole

i ja isto, danas se faxom pronela informacija(dezinformacija) kako profesorka nije ni bila obavestena o 23. i kao, odakle nam uoposte taj 23.?
sto se prakticnog tice rezultati su mozda prekosutra, a najverovatnije u 4-tak.  :wave:

hulio_salinas

Zvanicna informacija:
Profesorku smo tek danas obavestili za 23. Profesorka je rekla da nema problema. Treba samo zakazati amfiteatre i bice promenjeno obavestenje koje je na vratima vezbaonice. Nemojte brinuti.

I jos nesto - NEMOJTE ICI KOD PROFESORA!!!!!!!! Predstavnici ce biti vasa veza sa profesorima! Nemojte da otezavate stvari!

Hvala.

chiligirl

Sole

na vezbaonici pise i dalje 14. ,ali na institutu gore na 3. spratu pise 23.4.!!!
e ljudi, rezultati prakticnog su sutra posle 10h. ;-)

hulio_salinas

Zvanicno je 23.04.!!!

Skinuce se ono obavestenje. Ne brinite. To je zavrsen posao.

josefina87

..izasli su i rezultati prakticnog! :loptica Polozila! :V
Zabice,kako si ti prosla?

zabica

Quote from: josefina87 on 05-04-2007, 06:02:50
..izasli su i rezultati prakticnog! :loptica Polozila! :V
Zabice,kako si ti prosla?

jeeee!
me to!  :V
cini mi se da su ovaj put bili blazi prema nama, mozda nece da se bakcu sa prakticnim u junu  :wink:

Pedja

Loptica

E,a u koliko sati je ispit u ponedeljak?

chiligirl

Ispit je u 9:30
meni se poklapa sa vezbama iz fizicke...

hulio_salinas

Da...

To sam zaboravio da vam kazem.  :wall:  Kad sam retard.

Kome se ispit poklapa sa vezbama, treba da se menja sa nekim i da odradi vezbe u drugom terminu. Kao sto smo se menjali za AH I.

Ako bilo koga vidite ili cujete, saopstite ovo. Hvala.\

Izvinjavam se na previdu...  :cvet

Loptica

E Hulio,postoji jedan problem u vezi toga! Jedine grupe koje teoretski mogu da se zamene sa nama(koji imamo vezbe iz fizicke hemije ponedeljkom) su 1,2,3 ili 4 , a oni imaju botaniku u tom terminu,znaci ne mogu. A ove 4 grupe posle imaju fizicku cetvrtkom kad mi imamo vezbe iz organske! A ne verujem da ce nas ovi iz fizicke hemije pustiti da dodjemo 4 sata kasnije... Sta cemo onda?