Biologija - ISPIT - Testovi, Pitanja, Lekcije

Started by mina_v, 02-02-2007, 12:22:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Sole

sta treba da se uci posle mutacija, t.j 9.oblasti iz Djeliceve knjige? ;-)

josefina87

lycos

xvala bogu pa je to sada iza mene..ne bix podneo pored svega ovoga jos da citam mutacije i djelica..

kyu_1987

Jedno pitanje - Meni su ljudi rekli da ucim numericke i strukturne aberacije hromozoma iz profesorkine knjige, a genske mutacije iz Djeliceve pa zanima da li je to tacno?

josefina87

ja mislim da ti je svejedno-sta ti je lakse i razumnije to uci!
ja ucim samo prvih 60 strana iz profesorkine,a ostalo iz djeliceve knjige! :wink:

Sole

zabica

ja ljudi skoro sve ucim iz profesorkinih prdavanja koja su po meni odlicna. Imam deo o hromozomima, jedru i prenosima gen. info. kao neku skriptu, pa iz toga ucim. Jos se ne prihvatam knjige, a ne znam da li cu. Sta mislite, jel to dosta?

Quote from: lycos on 18-04-2007, 12:44:53
xvala bogu pa je to sada iza mene..ne bix podneo pored svega ovoga jos da citam mutacije i djelica..

nije lepo da to pises ovde gde dolaze ljudi kojima je sad preko glave ovoga, a moraju  :ninja:

josefina87

iskreno,nemam pojma! :roll:
ja nemam nikakvu skriptu,pa moram iz knjiga..
retko sam poseæivala ta predavanja tako da.. :ninja:
mada bolje makar prelistaj nesto,cisto da uporedis! :wink:

Sole

znas kako, vec sam napisala da ucim kao josefina, tako da bih ti preporucila da se bacis ipak na knjigu Djelicevu jer odatle dolazi najvise pitanja, a rekose mi ljudi da obavezno obracam paznju na detalje!
ti uporedi prof. skripte i knjigu Dj, pa vidi!
;-)

josefina87

uèi¹ ba¹ detalje iz djeliæeve?
ima ba¹ puno i glupavih stvari koje samo obja¹njavaju glavne..
ne treba valjda ba¹ toliko detaljno?! :hmm

Sole

ma, ne znam ni ja vise, procitam sve, pa podvucem sve sto mislim (i ne mislim) da je vazno, strasno!
koliko sam razumela nesto moze na prepoznavanje, nesto ne, svesna sam toga da sigurno necu bas toliko da ga extra spremim da pucam!
potrudicu se stvarno!
znas koliko traje ispit?

josefina87

nemam pojma!bilo bi lepo da nas neko obavesti! :luda

zabica

sigurno nije vise od 2 sata, cak mislim da je sat i po.
ali nek potvrdi neko ko je vec radio

hulio_salinas

Quote from: Loptica on 18-04-2007, 10:11:20
E Hulio,postoji jedan problem u vezi toga! Jedine grupe koje teoretski mogu da se zamene sa nama(koji imamo vezbe iz fizicke hemije ponedeljkom) su 1,2,3 ili 4 , a oni imaju botaniku u tom terminu,znaci ne mogu. A ove 4 grupe posle imaju fizicku cetvrtkom kad mi imamo vezbe iz organske! A ne verujem da ce nas ovi iz fizicke hemije pustiti da dodjemo 4 sata kasnije... Sta cemo onda?

To nije tacno. A sta je sa VIII, IX, X i XI grupom?

Na pr. IX grupa nema nista ponedeljkom. Takodje, mislim (podvlacim: mislim) da ni ove 3 grupe nemaju nista ponedeljkom. Zasto biste se menjali sa ljudima iz prve cetiri grupe?

lycos

Quote from: zabica on 18-04-2007, 15:44:34
Quote from: lycos on 18-04-2007, 12:44:53
nije lepo da to pises ovde gde dolaze ljudi kojima je sad preko glave ovoga, a moraju  :ninja:
sorry :(