Poslednja ¾urka SDFF u 2007. - 17.decembar - club na vodi ''BRAVE HEART''

Started by mikele, 08-12-2007, 01:25:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mikele

Људи ево решили смо да последња журка у 2007. буде 17.децембра. на ''BRAVE HEART''.
Овом журком испрачамо стару годину и надам се да ћемо убрзо после тога дочекати и нову у добром расположењу које нас је красило током целе 2007.године.
Знам да ће некима испитни рок још увек бити у току,али се искрено надам да то неће спречити многе да се по последњи пут сви заједно лепо проведемо у 2007.
Што се тиче музике,биће комбинација живе свирке и DJ,али више ће бити живе свирке јер је ипак предновогодишње расположење зар не?
Цене пића су ''стандардне'' за наше журке:
Јелен пиво - 120 динара
Џин-тоник - 140 динара
Ђус-вотка - 140 динара
Текила - 120 динара
Пелинковац - 100 динара

Карте се купују на старом месту-у просторији спортског друштва,цена је 150 динара(због живе свирке),а за првих 200 гостију који дођу у клуб припремљени су поклони изненађења(ништа претерано вредно,али је добро за расположење). :wink:
:ziveli :ziveli :ziveliДођите да се сви заједно лудо проведемо :ziveli :ziveli :ziveli

П.С. Разрађујемо план како да се избегну гужве на улазу и имамо неке идеје,а ако неко има неку идеју нека слободно јави.

Sole

Ne znam koliko je realno ocekivati guzvu u ponedeljak, ali nikad se ne zna.  :roll: (ne uce svi k’o mi   :K )
Mislim da nema sanse da se dogodi nesto kao ono ispred Tasa jer ipak je ono bio 4ak,  koliko sam cula jedan od udarnih dana u Tasu. (koji su udarni na Brave-u?)
Guzva je mozda izbegnuta I samim tim sto ce verovatno manje ljudi doci jer je ziva muzika, mada je Heaven potvrdio suprotno. Ne znam…  :hmm
Mozda bi karte trebalo prodavati samo na faxu… Ali, mozda neki ljudi nece stici da kupe u SDFF-u…
Koliko otprilike ljudi moze da stane na Brave heart?  :wink:
Sto si tice kao ove kombinacije muzike, jel' to znaci da ce u pauzi biti strana? ;-)

*

Evo, Biwi - jesi srecan sad? a005  :F

:K :K

:116: :116:

igrackica

Sole

pa, nemojte sad tako...  :nonono: :)):
*, igrackice?  :hmm  :roll:
dolazite?  :)): :cvet
tacno kad sam videla "ziva muzika" setila sam se *     :1 :*: :>

mikele

Што се тиче Таша,тамо четвртак и није баш ударан дан,а гужва је била јер клуб не може да прими онолико људи колико је менаџер рекао да може.Он је нама рекао да може 550-600 људи,а по мени је оптимално 450-500.Зато је било велике гужве.А на улазу је била гужва јер су сви дошли од једном,а ови из обезбеђења су стока никад већа,па су још додатно стварали гужву.Сада ћемо и са обезбеђењем направити неки договор да се избегну такве ситуације.
Једна од идеја је била да се карте на улазу наплаћују скупље,али ипак није ни то фер јер многи не знају до пар сати пред журку да ли ће уопште ићи,а и некима је цимање да само због карата долазе на факс.Тако да...
Нисам паметан.
Brave heart може да прими око 450-500 људи.Има око 57 столова,што барских,што седећих тако да ће скоро сви моћи да имају своје место.То је оно што је добро.
QuoteSto si tice kao ove kombinacije muzike, jel' to znaci da ce u pauzi biti strana?
Одприлике тако

igrackica

Realno, taj prostor je odlican za zurku i stvarno ne bi trebalo da bude situacija da se ljudi konstantno guraju jer je velik prostor.
Ali nista, oterali ste mi * i onda nista! :K

Sole

vlada89

Bla_bla_blaaaa

lane

Јесте да је понедељак, али наша журка се не пропушта!  :igra:

gaga :)

pa mislim da je red da se i ja pojavim na nekoj nasoj zurci.... tako da.. vidimo se tamo!!!   :~

mikele

Quote from: Sole on 08-12-2007, 11:41:35
moze li samo neko da napise gde je Brave heart?  :cvet
Код хотела ''Југославија'',тачније први сплав са десне стране Blaywatch-а. :wink:

SSesstre88

stef