Cecin koncert na Uscu 17.6.2006.

Started by vladimir, 19-05-2006, 00:17:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

katarina

:happy: :happy: :happy:Sto je dobro ovo :happy: :happy: :happy:
Iako me niko nije pitao da li idem na koncert, ja ipak mislim da cu da je slusam sa Kalisa. 8) Ne mogu da se trpam sa onolikim ljudima tamo. Al ne sumnjam da ce biti dobro ozvucenje. Ipak je to CECA!
E a secam se da je taj koncert najavljivala jos za proslo leto, i da je rekla da ce biti besplatan... Izgleda da joj je odjednom, da izvinete, zinulo.... za pare! :confused:

nelani

Dobro se neko setio da spomene to da je rekla da ce biti besplatan koncert! I ja sam je slusala kad je to rekla! A, vidi je sad!  >:D

vladimir

Quote from: nelani on 02-06-2006, 19:30:00
Dobro se neko setio da spomene to da je rekla da ce biti besplatan koncert! I ja sam je slusala kad je to rekla! A, vidi je sad! >:D

Tako jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! :lol: :lol: :lol:

katarina

Ma da, ajde da je bojkotujemo:)))

lijepa bosanka

Pa bojkotujte je!!!!!! Radite sta hocete!!!!!  :P Niko vam ne brani,ali ja cu da idem... :happy:.a i Bred jer imamo karte...

Darker

Quote from: katarina on 02-06-2006, 18:16:00
:happy: :happy: :happy:Sto je dobro ovo :happy: :happy: :happy:
Iako me niko nije pitao da li idem na koncert, ja ipak mislim da cu da je slusam sa Kalisa. 8) Ne mogu da se trpam sa onolikim ljudima tamo. Al ne sumnjam da ce biti dobro ozvucenje. Ipak je to CECA!
E a secam se da je taj koncert najavljivala jos za proslo leto, i da je rekla da ce biti besplatan... Izgleda da joj je odjednom, da izvinete, zinulo.... za pare! :confused:

Pa i prošle godine su to ipak bili Bijelo Dugme, pa prc...
Mislim, ja se ne bunim, ja sam sve čuo :P

katarina

Quote from: lijepa bosanka on 03-06-2006, 15:21:51
Pa bojkotujte je!!!!!! Radite sta hocete!!!!! :P Niko vam ne brani,ali ja cu da idem... :happy:.a i Bred jer imamo karte...

Ma salim se, Bosanko, samo kazem da nije u redu sa njene strane! A i ja idem!! Prosli put sam propustila, ali sad nema sanse! I plus, rekli su mi da cu moci da disem i da nece biti "covek na coveku" tako da, eto mene.....

lijepa bosanka

E pa super....lijepo se provedi...... ma necemo se pokajati.....sigurno.....i ja sam prosli propustila,ali mi je bilo mnoooogo zao!!!!! :wink:

Darker

I meni je bilo mnoogo žao... Ali iz drugih razloga :twisted: :twisted: :twisted:

yeca

aaaa Darkeru, ne odustajes od peckanja..
Dobro, zdravo je to za treniranje zivaca (nase Bosanke)
Ne daj se lijepa nasa!!!
:wink:

lijepa bosanka

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma Darker i ja se znamo....pa mu ne uzimam za zlo..... :) :P :P

Ne dam se ja!!!!!!! :lol: :lol: :lol: malo sam nervozna zbog nekih drugih stvari....pa mi malo fali....ali bice to dobro!!!!! :wink: :wink:

Darker

Pa ako te ceca ne preporodi, ja ne znam šta hoće... Možda onaj sajt :) :) :twisted: :twisted:

Bred

Bosanka, ma samo opusteno. Darker je i meni isao na q... dok ga nisam upoznao, ha ha :> U svakom slucaju nas troje idemo a ne bi cudilo ni da se Darker i vladimir pojave, doduse iz prikrajka i zamaskirani kao devojke da ih neko ne prepozna LOL.
Jeste rekla da ce biti besplatno ali naravno taj prostor oko Usca mora da se sredi, ogradi, mora obezbedjenje da se plati da se slucajno ne bi desio neki incident
Bosanko, pa nisma cuo sve pesme ali za sad mi se najvise svidja Grome moj

vladimir

Quote from: Bred on 05-06-2006, 09:29:13
Bosanka, ma samo opusteno. Darker je i meni isao na q... dok ga nisam upoznao, ha ha :> U svakom slucaju nas troje idemo a ne bi cudilo ni da se Darker i vladimir pojave, doduse iz prikrajka i zamaskirani kao devojke da ih neko ne prepozna LOL.
Jeste rekla da ce biti besplatno ali naravno taj prostor oko Usca mora da se sredi, ogradi, mora obezbedjenje da se plati da se slucajno ne bi desio neki incident
Bosanko, pa nisma cuo sve pesme ali za sad mi se najvise svidja Grome moj

Ja cu svakako da idem sa devojkom!Zar da propustimo taj spektakl? :roll:
Mi ti licimo na trandze, a? >:D >:D >:D Darker, izgleda da ga nismo dovoljno zezali sinoc... :lol:

lijepa bosanka

Pa nisam ni ja :(......koliko znam nije se jos CD pojavio....A ovih dana ni ovu jednu sto imam ne slusam,jer ucim..... :embarrased: :( :( :( :(
Lepi grome moj......mi je super....evo sad moram jos jednom da je cujem.... :smile:

P.S.Ako slucajno nabavim nesto....odmah cu te obavijestiti!!!! :wink: :wink: