Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

frckica-j

Nemojte tako, vlasnica æe da opravda na¹oj Majdici toliko dugo odsustvovanje. Piæe sti¾e!  :PI: Ali ¹to te nema u zadnje vrijeme? Treba neko da Boomija dr¾i na uzdi, a nekako si ti zadu¾ena za to. Malo nam se razulario... :*:

mirror-girl

KaBoom

U pravu je da æe opravdati izostanak mayes ili da sam se ja razulario i treba me dr¾ati na uzdi? Hmmm? :molim:

mirror-girl

He he he,KaBoomce,videla sam ti fotkicu :) :)
Kakav zbunjen pogled   :>:

KaBoom

E ti uvek mora¹ drugaèije ne¹to mirrorka! Do sada sam dobio milion komplimenata upravo za pogled, da je prodoran, ozbiljan, mu¹ki, mafija¹ki, zaj*an, da imam lepe oèi... A ti BUM - zbunjen... Oh well... :ohwell:

mirror-girl

Uh bre Boom! Pa sta ce ti pored svih tih komplimenata i moj ? Salim se :)
Znas da i ja volim da pecnem  :>:
Super ti je fotka  :wink:

Bred

Quote from: KaBoom on 12-11-2008, 21:03:56
E ti uvek mora¹ drugaèije ne¹to mirrorka! Do sada sam dobio milion komplimenata upravo za pogled, da je prodoran, ozbiljan, mu¹ki, mafija¹ki, zaj*an, da imam lepe oèi... A ti BUM - zbunjen... Oh well... :ohwell:

sad cu ja malo da ti vratim-pogled ti je bas onako  :gay:

:K2: :K2: :K2: :K2: :kul: .blah.

frckica-j

Nemojte tako... Boomi ima mlade¾ ba¹ na pravom mjestu... Ne¹to kao Madonna... hahahahahaha

Bred

uf, sad se ugrizoh za jezik da ne lanem ...  :pst

:K

KaBoom

Lajte kere varo¹anke! :plez

E tako, sad ste me nahvalili i odmah se bolje oseæam! :K2:

Bred

ahahahahahahaha, lud si.
:>:

Sad upravo zamisljam tebe od 1,75cm i kovrdzu koja je 2x2.

Bas biste bili par ...  :ljubav: :wow: :)):

mirror-girl

He he heBrede zlotvore :)
Frkili,slicica ti je extra!!!

frckica-j

Dobro sad ba¹, nisam 2x2. Imam solidnih 1.78 m (minus cent ili 2 na kosu :trfr:). Taman. Da imam manje kila, mogla bih da idem u manekenke (zbog visine, mislim...)  :wink:

Hvala za slièicu sekice!  :jub:

mirror-girl

frckica-j

Konaèno otvorismo i dio za BL... Fenomenomenalno, turE za sve od ¹efice... Birajte ¹ta æete!