Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 17:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mirror-girl

O pa i Shef zana da offtopici!
:plez

frckica-j

Jeee!!! Mirrorko, uspjele smo! I ¹ef se malo opustija!
Give me five! :friend:

A ako æe¹ mi dati auto, ©efe, èekala bih te i 5 dana a ne sati!

mirror-girl

Pa zar i ti sine Brute,ups Brede  :plez...neeee  a005
Ma kakav auto to je sigurno neko  :shit:,on je stipsa  :116: :116:

Bred

frckica-j

HAHAHAHAHAH!!!!

Dobila sam danas svoje dvije teme!!!

Hvala Brede, ali veæ sam ti napisala da ovo nije zanimljivo!!!! PUNOOOOOOOOOO je zanimljivije kada offtopicujemo na svim ostalim temema. Naravno to je zbog toga ¹to je offtopic interesantan sam po sebi a NAROÈITO stoga jer to tebe nervira... :K2: :jub:

Jel' tako Mirrorko???

Bred

ne nego je zanimljiv jer je zabranjen, generalno.

offtopic je simpa do odredjene granice ali kad se veci deo teme pretvori u off, onda mi stvarate bespotrebni posao.

:>:

maYes

Quote from: frckica-j on 13-09-2008, 19:18:29
KaBoom, ako nastavi¹ sa ovim "¾enetine", mogao bi da tra¾i¹ ti te masti za ruke. Ali ako promijeni¹ to u "drage moje i ljubljene dame" , pa recimo da bi mogao da od tehnièara dogura¹ do akademika.  :wink:

mnogo ti trazis od KaBoom-a.
al ako smo mi zenetine, neka neka....i on je mali i gadan.  :K2: :K2: :K2:

KaBoom

Skrenule ste s time ¾enice drage. :) Oftopièite...

frckica-j

Nemoj sad da se izvlaèi¹... CCC  :nene:

frckica-j

Aha, zbog toga je zanimljiv!  :hm  Mo¾da ima i toga. Sve ¹to je zanimljivo je zabranjeno!
Meni je ipak zanimljiviji zbog veæ navedenog! :lol:

maYes

jos samo ovaj koment off  :K2:

KaBoom nije kriv sto tako zove zene. Kako mi je sam rekao, to je veoma privlacno u selu iz koga dolazi. Generacije i generacije predaka su tako tepale svojim zenama, a pogotovo ljubavnicama.
Takodje, on potice iz one stare skole, po kojima bi nevernim zenama stavljali pogacu na glavu pa udri maljem. Hop-la!
Moramo imati razumevanja za njega, i zato... KaBoom, JA TE VOLIM.  :love:

mirror-girl

Ha,ha,ha,ha,ha............... :116: e upiskicu se....Pa ovaj nas administrator,stvarno nam otvori kafanu...A ja necu u ugostitelje... :) :)

E Brede,cenim trud da nas obuzdas,ali cini mi se da je to nemoguce...Aj necemo preterivati,ali ako je sve po pravilima onda nije zanimljivo  :>:

frckica-j

Kad bi nam otvorio apoteku, mo¾da bi te i poslu¹ale!  :>:

mirror-girl

Dobra ideja Frcko!

daklem Brede,hoces li nam otvoriti apotecicu...zaposlicemo te,znam koliko obozavas rad tamo,bice ispunjeni tvoji snovi  :plez :plez

KaBoom

Gre¹i¹. Kod mene u selu nisu meæali pogaèu na glavu nevernim ¾enetinama, veæ direkt maljem, drvjlem i kamenjem. Mora da se zna neki red... Mu¹karac sme da prevari ¾enu, ali ne i obrnuto... :wink: I KaBoom voli vas! :cvet

Eto kako to lepo funkcioni¹e u Africi. mu¹karac mo¾e da ima i 100 ¾ena, ali ¾ena samo jednog mu¹karca. U 21 veku. O da! A onda ja primitivan... Molim lepo! :K2: