Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 17:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Gondole su im, brate, preskupe ...

:face:

:K2:

frckica-j

Bo¾ena nije i¹la na ekskurziju!  a005
Pa dobro, i meni je falio neki momcov za tu vo¾njicu, ali 'ebga, kod nas su kolege elementi u tragovima, mada neke koleginice su uspjele da ih safataju!  :wink: Zato smo se nas 3 gurale u liftu u Kolumbovom spomeniku sa jednim sugraðanom ma¹incem koji je poslije pobjegao glavom bez obzira od nas! Jadnièe! :trfr:

Bred

A cekaj Kovrdzo, sto tog nisi smotala?

Mis'im, masinci su uglavnom rmpalije.

Bar one koje ja znam :K

frckica-j

Pa pobjeg'o èo'ek!!!  a005  U stilu Brzog Gonzalesa!!! Skont'o èova sa kakvim vje¹ticama (x3) bi imao posla, pa je nagulio dok je jo¹ mogao!!! Hahahahahahahahahahahahahahahaha

Bred

QQ Kovrdzo, jos cu pomisliti da imas dve glave, kad tako od tebe beze ...

:siza:
:love:

mirror-girl

Brede,nemoj tako za frkili,obicno se zna da se muskarci plase jakih zena,pa ja verujem da je tako i u frckinom slucaju :)

frckica-j

Brede, nemam 2 glave, ali imam toliko kose da to nadoknadi!  :116:

Mirorka je apso¹trumfno u pravu! Èovjek se vozao sa nama i mi smo ga toliko ispitale: ¹ta studira, koja agencija, èime su do¹li, gdje su, ¹ta su, od Kulin bana do dana¹njih dana, da smo lièile na inkviziciju tako da je za¾dio glavom bez obzira! Da onaj spomenik nije onoliko visok, kladim se da bi skoèio iz njega da se spase od nas vje¹tica!  :trfr:

E sinoæ nam je bilo apsolventsko! Bilo je ludo i nezaboravno! Povoljno kupujem glasne ¾ice ako ko ima da ih proda!
A i na afterpartiju su nam se pri¹lepali neki momci koji su apsolventi medicine (za 5 godina nijednog od njih nikad vidjela nisam) i na kraju su iza¹li pobijeðeni iz vjeèite rasprave farmaceuti vs. ljekari.  :source:

KaBoom

Kako li se Nikolina obukla za apsolventsko veèe, hm...? :K2:

frckica-j

Ccc, a ne pita¹ kako se Bo¾ana obukla za apsolventsko veèe? Ili ja?
A ta curica sa kojom se dopisuje¹? Zamisli da ona sazna za tvoja raspitivanja za nekog drugog!!! :F

Ali, udovoljiæu tvojoj radoznalosti: imala je kratku, usku, crnu haljinu! Brzo, hitno u ¹ok sobu i primijenite hitno o¾ivljavanje! Kolega Ivan nam je u kritiènom stanju!!!

mirror-girl

ha ha ha ha ha ha,opasna si frcko,nema sta!!!!

KaBoom

Okaèi slike sa apsolventske veèeri frki. :wink:

frckica-j

Kad u'vatim malo vremena! Jo¹ uvijek ne znam da li da napravim i neku prpratnu prièicu, ali biæe ne¹to, ako ni¹ta drugo bar da kolega Kaboom ima ¹ta da vidi!  :wink:

Bred

frckica-j

Kafana je moja sudbina, ona me je sebi uzela....

Kafana zjapi prazna jo¹ od juna mjeseca! Ej tugo!  :dole: Moram da si natoèim jednu da zaboravim na tugu ¹to mi srce st¹æe kad je vidim praznu!  :ziveli

E da, rije¹ila sam da uvedem muziku u¾ivo! Mo¾da i uspije poku¹aj da poveæam posjeæenost!

[youtube=425,350]ggy42P-aFRI&feature=related[/youtube]

Lesko987

Skidam kapu pa cak i nesto drugo ako  treba za ovu pesma i to sto je postavljena. :rockon: :b7: :PI: :fancy: :jub: :ziveli