Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 17:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

iwanna 87

Quote from: Lesko987 on 16-10-2009, 15:59:41
Pa imas studente razlicite seksualne sklonosti.
Xa,sad si se otkrio! :siza: :muah:
Nadam se da sucene primerene?? :)) A,predlazem da Lesko i njegova grupa rade na procent zadovoljne klijentele... :))

an85

ahahaha cena nije problem,a nadam se da Lesko i njegova 'plesna' grupa racunaju na veeeeliki baksis,normalno ako budemo zadovoljne  :K2: a zna se kako se baksis daje.... :116:

Lesko987

Koji baksis od studenata a mislio sam ostalih 10% studenata a i nisu ni sve devojke heteroseksualne.

frckica-j

Quote from: Lesko987 on 16-10-2009, 15:59:41
Pa imas studente razlicite seksualne sklonosti.

Zanimljivo...

Quote from: Lesko987 on 16-10-2009, 19:28:03
Koji baksis od studenata a mislio sam ostalih 10% studenata a i nisu ni sve devojke heteroseksualne.

Ovom reèenicom si se tek zamotao! Svakako se to mo¾e tumaèiti, da zna¹...
:trfr:

Lesko987

Ne razumem sta sam se zamotao? Mora te radi ravnopravnosti organizova i zenski striptiz za muskarce i zene koje vole zene. Da li cete unajmiti neku grupu ili ce to oraditi gazdarice same (sto je mnogo jeftinije) to je vasa stvar.  :smekerica:

frckica-j

Gazdarice su amazonke a takve se ne bave striptizom-mo¾da jedino  :*: neposlu¹nih radnika! Kako sam ja dobra "bizbis" ¾ena, saslu¹ala sam tvoj prijedlog i razmisliæu o njemu u doglednom periodu, ali sada sam trenutno preokupirana tvojom plesnom taèkom i tvojom plesnom grupom. Bomastièni projekti se uvijek realizuju jedan za drugim (ako se realizuju uop¹te) a ne uporedo.

Dakle Lesko, ¹ta si nam spremio? 'Ajmo, valja otpoèeti sa tim probama...

Lesko987

Nema nista da se vidi do same premijere.

frckica-j

Vid' ti malog!  :K2: Lesko, prije premijere æe morati da bude predpremijera. Gazdarice moraju da pogledaju show prije klijentele. Ne bih da se izbrukamo, ovo je kafana na glasu...  :batina

frckica-j

Evo Lesko, piæe za tebe i ostale na moj raèun!  :ziveli Rije¹ih se ¾utog registratora, i svih ostalih knjiga, praktikuma i hendauta koje smo dobijali iz tehnologije. Taman kad pomislim da sam sakupila svu literaturu, skontam da mi fali jo¹ ne¹to...  :lol:  :shock2:

Nego, Lesko, kako ide ta taèka? Hoæe li biti premijera uskoro?  :tlab:

Lesko987

Trenutno smo ga usporili posto sam sada poceo da slusam tehnologiju i ulazni kolokvijumi pa se sada snalazimo sa tim raznim literaturama.

iwanna 87

Odlicno!! Taman svrseno!! kad ti kazu da sejes,ti smislis pokret pa ga prosejes!  :igra: Pa,kada kazu,mesas 4 min na levu,pa 4 min na desnu.. Xexex! Ili u smeru suprotnom od kazaljke na satu,pa milina! :)) Pazi,signatura se lepi na golu bociu! :)) :lol: :)):

Lesko987

Ne brini ti za te pokrete! Ja sam isao u srednju med. skolu smer farmacija. Tamo sam usavrsio pokrete, tamo je princip rada: daju ti recept ti ga napravis i ne pitas samo naucis potrebe i mesas. Nema promene doza, nema pitanja cemu sluzi, zasto se u to pakuje, nego sta ti pise u to punis.

frckica-j

Quote from: iwanna 87 on 01-11-2009, 20:43:50
Odlicno!! Taman svrseno!! kad ti kazu da sejes,ti smislis pokret pa ga prosejes!  :igra: Pa,kada kazu,mesas 4 min na levu,pa 4 min na desnu.. Xexex! Ili u smeru suprotnom od kazaljke na satu,pa milina! :)) Pazi,signatura se lepi na golu bociu! :)) :lol: :)):

:siza: :116: Ivana, za tebe jo¹ jedno piæe na moj raèun!!! Sjajna si!!!  :ok:

iwanna 87

Xexexexxe,fala! :)) Samo da je tekilica, frcka! :)

frckica-j

Mo¾e! So i tekila, limuna po' kila. Kad smo kod toga, za mene margaritu...  :ziveli