Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

frckica-j

:funny:

Aha. Banja Luka. "Super luksuzan" fakultet. Pisala sam veæ o tome na par mjesta.

Joj, ljudi mikrobi mi sutra. Prokleti pismeni... Pa ako to proðem doðe praktièni... Pa ako i to proðem doðe usmeni, tek veselica.  :shock2: a005 :42:

KaBoom

Ajde da kukamo o ispitima. Kmeee, ja ne mogu nauèiti ovu Analitiku lekovaaa... KMEEE! a005

frckica-j

Jeeeeee! Polo¾ih pismeni! Jo¹ se rije¹im praktiènog,a tek onda slijedi veselica...  :shock2: Ali, hepi sam danas, iako je svega bilo, dobrog i lo¹eg, dobro se dan zavr¹io. Hvala Bogu! Moram do crkve u nedelju!

Analitika lijekova? Zar ti ne uèi¹ gnoziju?  :hm

frckica-j

Hej KaBoom, gdje nam se izgubi¹e Mirrorka i Bredly? Heeeej ljudi, jeste li ¾ivi? Di¹ete li? Ne javljate se vi¹e. Ili nas ne volite?  a005 Partnerko, posao propada, a tebe nigdje...

Bred

bred je u svojim  :shit: a verujem i mirrorka...
:face:

:wacko:

frckica-j

A koja su to  :shit:? Ako smijem da pitam? Ili ako ikako mogu da pomognem, reci.  :tpapir:

KaBoom

frckica-j

Ali kako ti mo¾e¹ da pola¾e¹ analitiku, ispit iz IV ako nisi dao gnoziju, ispit iz III?  :hmm

KaBoom

Aman, veæ sam reko. Nama nema uslova za petu godinu, a za uslov za èetvrtu mi nije bila neophodna gnozija. Ja sam dao uslov za èetvrtu, a za petu nisam morao da èistim treæu... Izborili smo se za to preko studentske organizacije... ©to nam je u sus¹tini medveða usluga, jer su se svi ulenjili u èetvrtoj. Tako da imam mikrobe i gnoziju iz treæe... :wall:

Eto tako.

Pao sam gnoziju za jedan bod!!! Ali idem da vidim ispit, siguran sam da tamo ima bar za prolaz... A najverovatnije æu sutra (hm, danas) roknuti i analitiku, nisam ba¹ uèio. Idem da probam.

Al su nam kafanske prièe...

Bred

kako god okrenes, sve se svede na fax ...  :lol3: :wall: :F :kul:

KaBoom

Ja¹ta... Man'te se faksa ljudi. Make love, not fakultet! :wink:

frckica-j

Dobro, dobro, KaBoom nemoj odmah da boomira¹ kad te ne¹to èovjek pita! Ne valja biti toliko eksplozivan u ¾ivotu!  :K2: Pitala sam to jer nama nije dozvoljeno polaganje predmeta sa neke godine ako prethodna nije èista. Ali ako sam dobro skapirala, ti ne studira¹ u BGD veæ u NS i vi ste na Bolonji. Jesam li u pravu?

Ali, evo, da ne budu sve ¹kolske prièe, ajmo o neèemu kafanskom. Prvo, ¹ta da zbavim od cuge kad budete dolazili? I koju mjuzu da pustim? Nego Kaboom, vje¾ba¹ li ti onu taèku ¹to si obeæao?  :K2:

KaBoom

Ja sam na starom programu studiranja, ali je kod nas Bolonja uvedena godinu pre nego u BG, koliko sam upoznat...

Ve¾bam taèku, samo mi fali oprema! Pogotovo onaj kavez ¹to je Bred okaèio! :K2:

frckica-j

Ma da, i mislila sam da Bredly to mo¾e da uradi. Nego, hoæete li vas dvojica raditi zajednièku taèku ili svaki ponaosob?

maYes

boze boze...
nema me tri dana, uplatim kabl opet, vratim se..a ovde ista prica u toku :D :D