Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mirror-girl

Quote from: KaBoom on 22-10-2008, 19:34:32
Mirrorka, ako ti bude¹ "ta". Neæe mi ni te¹ko pasti da budem papuèar. Mo¾e tako? :wink:

Ne moze!  :>:

Nisi svestan sta si sad rekao!Pa to je greh,goreces u paklu,a i zivot samnom je na granici izmedju raja i pakla! :djavo

E KaBoomce,najozbiljnije ti sad kazem,manimo ove forumske zaebancije,stvarno spadas u rizicnu grupu koja imam predispozicije za nezlecivu bolest-papucica,i to samo zbog tvog stava iz kamenog doba koje samo javno izrazavas ovde na forumu cisto zezanja radi i da bi nervirao zenski rod jer ti je to zanimljivo,ali u prirodi NEMA SANSE!Ma ja sam trebala na psihologiju... :wink:

frckica-j

Eh vas dvoje!!!  :116: :trfr: :siza:

Slu¹ala sam danas neku pjesmu, i ¾iva sam se udavila od smijeha! Po¹to mi je pjesma bila toliko interesantna, na¹la sam i tekst na internetu:
Kao, kao mace bices meni ti
kad te moja mala strela pogodi
znam ja veruj sta da ucinim
da u mraku postanes moj nezni dzin

Kao, kao mace mazices se ti
ostace od dzina samo slovo i
hajde malo, hajde sto da ne
hoce nocas, hoce nocas grom u koprive.

Evo, ovo je za vas dvoje!!!

:siza: :116: :trfr: :keke:

frckica-j

A ja i dalje èastim! Èekam da mi doðe sva bli¾a familija (a ima nas ma¹ala!!!) i prekraæujem vrijeme na forumu! Ajd doðite na piæence i mezence! A vas dvoje da mi se lijepo pona¹ate!!!  :kul: :K2: :ziveli :fancy:

Bred

evo me, daj turu a brat nek ti je ziv i zdrav i vel'ki porast'o ...

:K2:

mirror-girl

Joj Frkili,zlocko!!! :>:

Cestitaj i izljubi brata da bude makar deo pametan i recit na sestru!!! :wink:

Neki ide pice na moj racun,za frckinog brata!

KaBoom

Quote from: mirror-girl on 23-10-2008, 01:47:37
Ne moze!  :>:

Nisi svestan sta si sad rekao!Pa to je greh,goreces u paklu,a i zivot samnom je na granici izmedju raja i pakla! :djavo

E KaBoomce,najozbiljnije ti sad kazem,manimo ove forumske zaebancije,stvarno spadas u rizicnu grupu koja imam predispozicije za nezlecivu bolest-papucica,i to samo zbog tvog stava iz kamenog doba koje samo javno izrazavas ovde na forumu cisto zezanja radi i da bi nervirao zenski rod jer ti je to zanimljivo,ali u prirodi NEMA SANSE!Ma ja sam trebala na psihologiju... :wink:

U kamenom dobu je sasvim sve perfektno funkcionisalo, molim lepo. Svidi ti se ¾enka, mlatne¹ toljagom, odvuèe¹ za kosu u svoju peæinu i mirna Baèka. A danas? Danas mora¹ da opskakuje¹ oko nje, trpi¹ pola sata uvrede i poni¾enja, ljubi¹ noge, èasti¹ skupo piæe, pravi¹ se da je slu¹a¹ i da ti je zanimljiva i sve to - samo da je odvuèe¹ u krevet, a kamoli da je ¾eni¹. Mi mu¾jaci smo tu ugro¾eni. Moramo da gazimo ponos! A vi, u miniæu, sa tim preslatkim nogicama i dekolteima nas vrtite oko malog prsta!

E neæe iæi. Neæe kod èika Boom-a. Toljaga i ajmo. Ko se ¹ta vas pita... :plez :K2:

mirror-girl

Samo potvrdjujes moju teoriju  :streber:!

Bas bih volela da vidim tu curu koju ces da mlatnes toljagom :)

frckica-j

Hvala, hvala na èestitkama!!! Gazdarica lufta glavu od dva dana slavlja, a vama nosim piæe... Ako malo i prospem, nije problem, biæe (i bilo je) dobitka!!!

Eh ljudi moji, imala sam 5 godina kad mi se rodio bato! Sjeæam se kao da je juèe bilo i tog i dana kad smo ga iznosili iz porodili¹ta i mnogo toga! Ne znam u ¹ta proðo¹e tolike godine! Od onog malog zamotuljka iz bolnice do ovog ðavolèiæa koji je sad maturant. Genije moj! Eh, jesam se usentimentisala...  a005 Odoh da pijem!  :PI: 

mirror-girl

JOOOJ,starija seka...I ja ima stariju i mogu ti reci da su starija deca uvek,ali uvek bolja i pazljivija od nas malih zloca :) :)

frckica-j

E tu si u pravu!!! Mada, ja nemam ne¹to puno da se ¾alim!!! Jako smo bliski, bez obzira na razliku u godinama i polu. Jedino mi je smetalo ¹to se rogu¹io svaki put kad ja priðem kompu, koji nije samo njegov nego na¹ plus ja plaæam internet, ali i to je promijenio nabolje, u novije vrijeme! Sad mi èak i  objasni neke dubioze o kojima ja nemam veze, a prije mu se nije dalo jer æe on to br¾e i bolje nego ja, plus ne gubi vrijeme na poduèavanje!!! Inaèe, genije je za kompove, pogotovo softvere! 
Eh mu¹karci i kompjuteri i automobili!!!  :wall: :wall: :wall: Zamisli kad bi se mi rogu¹ile svaki put kad nam uzmu ne¹to tipièno na¹e, recimo lak za kosu ili kremu za ruke!!!   Pa bilo bi krvi do koljena!!!  :abso:

KaBoom

A rade to "mu¹karci" fræka... Eno gayeva koji znaju sve nijanse boje ru¾a za usne, laka za nokte, koja pena ide na koju kosu... Mani se takih. Dr¾ se ovih sa kompovima i automobilima! :wink: Tu je prava stvar! A ima i alata u kuæi! :K2:

frckica-j

Hahahahahaha  :funny:
©to se gayeva tièe, tra¾im jednog takvog da mi bude najbolji prijatelj. Ne¹to na fazon Will i Grace, samo da se ja ne zaljubim u njega (ne vjerujem da bih, ipak nisam ba¹ ljubitelj pudera ni na sebi a kamoli na momcima).
©to se tièe ostalih, pa hm, nisam rekla da treba da se razumijete u sve to ostalo, ali da vi¹e volite komp i auto umjesto mene ¾ive-¾ivcate (i jo¹ pone¹to  :source:) e to je veæ previ¹e...

KaBoom

Kompjuter ima jednu divnu osobinu. Kad ti dosadi - ugasi¹ ga i ode¹ do TV-a. :K2:

A kola su kola. Nije to ista ljubav prema kolima, kompjuteru, ¾eni, kuænom ljubimcu... Ali otprilike tako ide gradacija! :plez :>:

mirror-girl

KaBoomce,zenomrzac,ali ce im sluziti do kraja zivota...ocigledno!!! :)
Kad te scepa neka amazonka,joj sto bih to volela da vidim  :>:

KaBoom

I ja bih voleo to da vidim... :batina

Amazonke, hah! Mogu ja da budem ispod nje samo u krevetu, dok se igramo onim priborom ¹to je Bred dao da nosim dok igram! :K2: