Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

frckica-j

Hm, poèela sam da gutam slova... post je ovaj u toku, izgladnilo se...

Huh, skin'o si mi te¾ak kamen i strah sa vrata... Ja se veæ prepala! Nije to onaj na¹ Ivan koga svi znamo i (ne)volimo. :K
©ta izvoljevate veèeras?

KaBoom

A ¹ta izvoljevamo... Ni¹ta novo... Pijemo dalje! :K2: Nije da oæemo, nego mora se. Od obaveza ne treba be¾ati, tako su bar mene vaspitali... :>:

frckica-j

frckica-j

CCC, a gdje je koleginicama èestitati Osmi mart i pokloniti neki cvijet???

Bred

KaBoom

Ja sam mu¹ka ¹ovinistièka svinja i ne priznajem ovaj praznik. Smatram da su ¾ene ispod mu¹karaca. :wink: Bez ljutnje, to je jednostavno tako. 8. mart se slavi od 1910 godine. Ne znam ¹ta je falilo tih par desetina hiljada godina pre toga... Svet je oèigledno savr¹eno funkcionisao i bez 8. marta... :K2:

Bred

frckica-j

Ccc, kakav si ti admin Brede, kad ne èita¹ postove? Ccc, a ovamo drugima govori¹ da je osnovna kultura da se èitaju svi postovi...  :nene: Da si èitao ono ¹to smo pisali, ti bi znao da je KaBoom pri¾enjen a da je (ne)sreænica moja Bo¾ena, prema tome, meni i njemu zajedno na ovakvoj slici nema mjesta. Teritorija koja pripada mojoj Bo¾anici je u mom mozgu nepostojeæa.

E sad ¹to se tièe ove slike, ne¹to si i pogodio :K ali si zato sve ostalo proma¹io... Ja sa ovako malo kose i jo¹ da je ovako uredna!  :116: Nema ¹anse! ALi inaèe ovakav aran¾man u kuæi mi potpuno odgovara a jo¹ ako bih imala ovakav anatomski atlas kao ¹to je dotièni u keceljèetu... Mmmmm (Pljus! Jovana, ti posti¹...  :F )

Inaèe, Bred hvala na èestitkama,znam da sam posebna,  :wink: a jo¹ da si mi èestitao bez da te ja na to podsjetim bilo bi bolje, al' 'ajd' poklonu se u zube ne gleda...

@KaBoom: taèno sam oèekivala takav komentar! Hahahahahahahahah

Bred

cccccccc kovrdzo :F

Ovo nije podela poslova u kuci vec u kafani:?:

:1 :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :dole: :roll: :kul: :K2:

KaBoom

Kovrd¾ice, spenkuj me po guzi, vidi kako ti se sme¹i... :K2:

frckica-j

Ivane, Bo¾ena je sitna ¾ena ali je dinamit pravi kad eksplodira.  :namcor A po¹to si ti njen, ne bih se ja dovodila u situaciju da te diram, iz kolegijalnih (kumskih bre!!!) razloga a i zato ¹to bih da doèekam starost.  :abso:  Ima jo¹ toliko toga na ovom svijetu... Naravno, kecelju mo¾e¹ da nosi¹ da te Bo¾ena malo  :F . :K

Brede, ako se javlja¹ za no¹enje keceljèeta na svom radnom mjestu u kafanici, nemam ni¹ta protiv...  :ok:

Bred

Pa valjda je dovoljno sto je kolega Kabum pokazao dupe, a?

:K2:

frckica-j

Gledaj to ovako Brede: KaBoom je zabranjena zona, prekri¾en u mom mozgu! Èovjeèe, zna¹ kako se ka¾e kod nas: kum je kao rod najroðeniji a ja nisam sklona incestuoznim razmi¹ljanjima. Zato kontam da bi zaljubljenim ptièicama to bilo itekako dovoljno... Proljeæe je a ja odavno nisam bila na nekoj svadbi, Ivici je ba¹ krenulo sa tim svadbicama ove godine...  :K2:

E sad, s druge strane, slika opasnog, tajanstvenog Breda, admina i glavnog ¹efa na forumu, samo u keceljèetu... Zanimljivo...  :>:

Bred

Nije zanimljivo, believe me.

A Bozenke vec odavno nema, sta ce nam kolega Kabum toliko dugo sam??

:hm :)):

KaBoom

Ima je na MSN-u i Facebook-u... :wink: :K2:

Ma Brede, borba protiv Bosanki je kao borba protiv vetrenjaèa... Jednostavno ne vredi! Kad te jednom sèepaju - nema ti spasa... Ili u krajnjem sluèaju zaglavi¹ opet sa nekom bosankom. Al od Bosne ne mrda¹! :>: Nije da se bunim...