Crna Gora obnovila samostalnost

Started by Darker, 21-05-2006, 23:27:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Trebaju li cgorski studenti ubuduce da placaju skolarinu kao strani studenti?

Da
18 (90%)
Ne
2 (10%)
Ne znam
0 (0%)

Total Members Voted: 20

Vampire 666

Quote from: zoe on 28-06-2006, 15:09:20
На РТЦГ је тренутно директан пренос заседања УН на ком би требало прогласити независност Црне Горе. Ја ћу само скренути пажњу на датум! Данас је Видовдан, а 1389. Србија је пала под Османлијама, ал су Срби српство сачували. Ово данас је још један атак на српски народ! Поделише нас, уситнише, распарчаше... :'(

na danshnji dan je nachinjena epohalna greshka...1389...problem ovog naroda je iskonski...kurchenje...

zoe

Не брате, побркао си, ако си хтео да кажеш да је овај народ храбар и великог срца, ниси искористио праву реч! То што си рекао није синоним!!! :F

zmajic

Ma problem nasih ljudi je sto imaju velika srca, sto znaju da zive i ne stede. Ma CEO SVET nam zavidi kako umemo da se provodimo i zivimo!!!! :Z :Z :Z
To je nesto sto ni Ameri, ni pola sveta nikad nece imati. Kao ni istoriju koju mi imamo. Mogu samo da nas poljube u .....  :V :V
Danasnji dan i ovako veliki praznik niko da ne dira i ne skrnavi....  :F :F :F

lijepa bosanka

Наравно!!!! Придружујем се,колегиницама!!!!! Ово је велики дан ....и треба да будемо поносни и да га у срећи славимо!!!!!!!! :Z :Z

Vampire 666

lijepa bosanka

Quote from: Vampire 666 on 28-06-2006, 19:00:51
dan gluposti.....

Ti ba¹ onako s vremena na vrijeme voli¹ da lupa¹?! Pa,nama jeste praznik....tebi nije.....i trebalo bi to da po¹tuje¹,ali kao ¹to si veæ milion puta pokazao....nema u tebi ni mrvice po¹tovanja ni tolerancije!!!!!

vladimir

Quote from: Vampire 666 on 28-06-2006, 15:12:12
Quote from: zoe on 28-06-2006, 15:09:20
На РТЦГ је тренутно директан пренос заседања УН на ком би требало прогласити независност Црне Горе. Ја ћу само скренути пажњу на датум! Данас је Видовдан, а 1389. Србија је пала под Османлијама, ал су Срби српство сачували. Ово данас је још један атак на српски народ! Поделише нас, уситнише, распарчаше... :'(

na danshnji dan je nachinjena epohalna greshka...1389...problem ovog naroda je iskonski...kurchenje...

Buraz, znas da te gotivim, ali jednostavno ne mozes da ukapiras neke stvari jer nisi Srbin i ne mozes da pojmis znacaj toga dana...Iako smo, prema podacima iz tog vremena, igrali X sa Turcima, posledice po nas su bile teze kasnijih godina...Ali, svakako da se tog dana nismo suprotstavili jacima od nas, posledice bi bile mnogo gore...Kad sam bio mlad i zelen, u tuci sa starijim i jacim od sebe mi je slomljena vilica.Ali, ja sam u afektu ( zbog bola ) slomio njemu rebro.Prelom je zarastao, ja sam ziv i zdrav sada, ali da sam se tada povukao-ne bih to bio ja...I veruj mi, mnogo bi mi teze bilo da sam popio samar-dva i k'o pi*kica savio glavu i otisao nego sto je bilo tako kako je bilo...I nikad se nisam pokajao zbog toga.

Neka je vecna slava kosovskim junacima i hvala Vam!!! :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog

Bred

A ne skrecite sad na Vidovdan  :F

vladimir

Quote from: Bred on 29-06-2006, 10:49:40
A ne skrecite sad na Vidovdan :F

To je bilo samo za juce, vec danas smo na staroj stazi... :K

pereca

Quote from: vladimir on 29-06-2006, 21:57:39
Quote from: Bred on 29-06-2006, 10:49:40
A ne skrecite sad na Vidovdan :F

To je bilo samo za juce, vec danas smo na staroj stazi... :K

AfterVidovdan  :wink:
:run

SandraD.

Quote from: Darker on 20-06-2006, 23:44:38
Ja sam za to da se Beograd otcepi od Srbije, mnogo smaraju ovi po unutra¹njosti(a i po spolja¹njosti)!buhahahhahahahahahahahahha :> :> :>
Ako ozbiljno misli¹ to ¹to govori¹,onda sigurno nisi jedini koji tako misli...biæe tu problema,imam ja neki oseæaj...ono ¹to poène te¹ko se zuastavlja,a o posledicama niko ni ne misli...samo neke bizarne ideologije... :ohwell:

willie the scot

ovakve gluposti su dominantne u beogradu,iako se darker verovatno sali...misle da srbija postoji radi beograda,a ne obrnuto. :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F

vladimir

Pa i postoji, sto je najgore! :roll:
Znam isuvise mnogo studenata iz unutrasnjosti ( a znam i po sebi ) koji nemaju nameru nakon studija da se vracaju kuci, vec ce traziti sansu u BG-u...
Ne bi trebalo da je tako, ali tako je... :ohwell:

SandraD.

Quote from: vladimir on 02-07-2006, 16:42:51
Znam isuvise mnogo studenata iz unutrasnjosti ( a znam i po sebi ) koji nemaju nameru nakon studija da se vracaju kuci, vec ce traziti sansu u BG-u...
Pa to nije sluèaj samo sa BG-om,poznajem mnogo ljudi iz cele Srbije,koji se zapo¹ljavaju u NS-u,a u Srbiji praznih mesta koliko hoæe¹,to je sluèaj sa svim veæim gradovima,to nema nikakve veze sa tim...ovo je sasvim druga stvar...

Vampire 666

Quote from: vladimir on 02-07-2006, 16:42:51
...taj sam...