Dajemo li primer drugima?

Started by hulio_salinas, 29-09-2006, 15:11:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

***smrdo...imala si posla sa ¹alteru¹ama... samo se seti mog primera i biæe ti lak¹e!!! Jesi li siguran da se zove¹...?

pa ¹to da ne otvaram ovako ne¹o, vidi¹ da se dobro zabavljamo... xaxa... i mnogo toga nauèimo!!

poz

Smrda

zabavljamo!?!?!? pa tesko da je neko imao primera kao ja.....a da se setim tebe...nesto te se cesto setim ovih dana,tj ove teme....
a tog primera sam se bas danas setila,samo sto sam ja bas nagrabusila.....
otisla sam do savskog venca po krstenicu,koje nema?!?!?!da,da...nema jer ni mene nema...bar za sada?!?!?i tako dok sam se ja natezala sa salterusom oko toga kako je moguce izgubiti jednu osobu iz sistema,tj njene podatke,i dok se neki menadzer tu stvorio koji se izvinjavao zbog sistemske greske(za sad sam to?!?!?!),ona me je pitala da li sam ja sigurna da znam ciju krstenicu trazim??????...
i dok sam onako izgubljena isla kroz kneza milosa,ja se setim tvog primera..... :K :K :K
mislim da cu izbegavati ovu temu malo,cisto da razbijem maler.....ali sam morala ovo da vam postujem i nadam se da necu skoro ponovo(mada....sutra opet idem u Sv,a kako je krenulo....) :)

hulio_salinas

xaaaaxaaa... kakva situacija... ne mogu da verujem... ba¹ lièi na moju... haaahaahhaaaaa

Smrda

ma uzas jedan...da si mi bio tu,mislim da bih te ubila....i toliko o mom nepisanju na ovoj temi...eto....

Milos82nbg

Quote from: hulio_salinas on 30-09-2006, 21:16:23
e nemam ni ja problema sa konobarima... ali sa ¹alteru¹ama!!! to je posebna pesma...

Sad se setih situacije pre 3 godine kad sam vadio pasos. Dodjem na red i predam onu papirologiju, ona nesto kucka na kompu i vrati mi zahtev za izdavanje pasosa da ga popunim do kraja. Ja je pitam sta nisam popunio a ona mi kaze da popunim u koju zemlju idem. Kazem joj da jos nisam siguram, mozda grcka , mozda turska ... i u tom trenutku lik iza mene dobaci "ma stavi
Azerbejdzan". I tada sam puko od smeha , jer je nedelju dana pre toga nasa fudbalska reprezentacija puka od istih.

hulio_salinas

xaxaxaaaa....kakva fora...

xexeeexxe...

btw, ja se jo¹ stresem kada èujem ime te zemlje... uhhh... grrrr

Smrda

azerbejdzan...haha.....suuupeeer.....
xexexe

zoe

samo se vi smejte, ali azerbejdzan je dao primer drugima! :>

Al-Jasmina

Pitanje je da li je dao primer nama...

hulio_salinas

nama? nikako... da je dao primer nama, mi bismo takodje osvojili nesto sto nikad nismo = NEKO PRVENSTVO...

ovo sam napisao iz razloga sto su reprezentaciji Azerb. to bila prva 3 osvojena boda ikada, i prvi bod osvojen na strani...

Darker

Kahm, kahm, zaboravih kakve to veze u ¾ivotu ima sa temom?? :hm :hm

Smrda

evo...moj primer od pre nekog dana...krstenica,salterusa,da li znam kako se zovem itd....danas je zavrsena ta epizoda,nasli mi dokument,pod drugim imenom i pogresnim maticnim brojem...samo ista adresa i mama i tata!??!?i sta sad?? :hm...a da ne kazem da me je salterusa da nas opet zatekla pitanjem da li imam sestru koja je rodjena isti dan kad i ja(koji btw nije tacan,ali neeemaa veezee)?? :hm...a ja mislila da se kaze bliznakinja....glupa ja :roll:

Masha

E smrdo, odavno se nisam sladje nasmejala. Mada, kad imas sestru bliznakinju ne bi verovala kakve sve tu peripetije mogu da nastanu i kakva sve pitanja dobijas.

Smrda

verujem ti...cak sam se i ja smejala...u suprotnom bih plakala...ne pominji mi tu mogucnost...zamisli tek to?!?izvaditi 2 krstenice??to bi tek bio dogadjaj,sobzirom na moju srecu....

hulio_salinas

evo jednog mog primera drugima:

u ulici u kojoj sanujem u Smederevu neka mocna gradjevinska firma je zabranila parkiranje automobila sa obe strane, vec je moglo samo sa desne (jer je neki objekat koji investira ta kriminalisticka... pardon: gradjevinska firma, sa leve strane)... btw: jednosmerna ulica...

posto se broj parking mesta prepolovio, a broj auomobila ostao isti, nastao je problem (ne mali)...

vec nekoliko godina se vozila parkiraju jedan iza drugog paralelno sa ivicom..

jedne nedelje je vidim 2 vezana parking mesta... parkiram auto pod uglom od 45 i pozovem dvojicu komsija da isto urade... na 2 parking mesta su stala 3 automobila... nekoliko dana kasnije svi su bili parkirani pod uglom 45 i bilo je mesta za sve!!!

gradj. firma je lepila letke na kolima da se parkiraju paralelno sa ivicnjakom, da bi mogli kamioni nesmetano da prolaze na gradiliste, ali svi su ih iskulirali... i dan-danas se svi parkiramo pod uglom 45...

sef gradilista je hteo zivog da me zakopa kada je cuo da je jedan klinac napravio pometnju!!!

buhahahaa... kad god se setim ovog poteza, obuzme me blago zadovoljstvo...

xexexeexxe