Dajemo li primer drugima?

Started by hulio_salinas, 29-09-2006, 15:11:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Smrda

Vamp malo si okrutan...ja samo pokusavam da nadjem malo razumevanja,kada kazem da mogu da shvatim te roditelje mislim na podrsku u normalnim dozama,a ne ''sendvic'' varijantu?!?!
u sustini se slazem sa ostatkom...da se na taj nacin deca zatupljuju...
Quote from: zoe on 04-10-2006, 10:38:05
Quote from: willie the scot on 03-10-2006, 23:48:41
zastranjivanje od sna...jel vam ovo dobar primer?

odlican primer...a ko razume shvatice... :wink:
:cvet

hulio_salinas

pazite situaciju...

danas smo podizali indexe i ID kartice (+ disk)... doðe¹ na ¹alter, simpatièna ¾enica te pita kako se zove¹, ti ka¾e¹ ona prenese drugim dvema ¾enicama koje tra¾e ¾eljeni index...

do¹ao na red... ka¾em Aleksandar Popoviæ (moje ime ne ostavlja mesta gre¹kama kao drugi: Mikica - Milica, a ni prezime mi nije neko za***ano)... ona zapi¹e na papiriæu taèno i poruèi ¾enicama unutra... posle 2 minuta detaljnog tra¾enja, ona pita je l' ste na¹li index za pavloviæa... ovaj popadiæa... ja dodam popoviæa... ona: axa, da, da... ovi vièu iznutra da ga nema... ¾ena me pita jesam li ja Aleksandar ili Aleksandra?

samo kad se nisam sruèio dole... prvo sam se uhvatio za kosu ne bih li provalio da li je mo¾da naglo porasla... ka¾em ja sigurno i odluèno: ALEKSANDAR...

ona: axa dobro...
iznutra: NEMA!!!
ona: jesi li ti deèko siguran da se zove¹ Aleksandar Popoviæ???
ja: osta bez texta... izgubio sam se u ovoj apsurdnoj situaciji... Samo sam rekao: pa nisam ba¹ siguran, sada...
svi su se ¾ivi kidali od smeha i iznenada je ruka ispru¾ila debelu bordo knji¾icu kroz otvor na staklu i rekla: izvolite...

¹ta mislite?

da li ste sigurni kako se zovete???

zoe

Trebalo je da kazes: Ne teto, nisam Aleksandar... Ja sam hulio...hulio salinas (i onda Bondovski znacajan pogled) :>

hulio_salinas

:K :K :K

:Bog :Bog :Bog

kakva ludaèa... xexe... ma gde sam se setio... bio sam ¹okiran... pa zamisli da te neko pita da li siguran da se tako zove¹?

:K

do¹lo mi je samo da  :run ili  :box ili  :stid:

willie the scot

o hulio zasto si hulio...na nasu birokratiju...
kada govoris o administraciji nije preporucljivo da ostavljas podatke za sobom...
sad si se istripovao,a?

Smrda

hulio samo strpljivo.....ne gubi nadu!!!!
smesak na lice i ko zna,mozda ce posetiti ORL sledeceg susreta sa tobom!!!

Adonis_Vernalis

E, ulepsali ste mi dan koji jedva da je i poceo...

nasty girl

Quote from: hulio_salinas on 04-10-2006, 16:32:09
pazite situaciju...

danas smo podizali indexe i ID kartice (+ disk)... doðe¹ na ¹alter, simpatièna ¾enica te pita kako se zove¹, ti ka¾e¹ ona prenese drugim dvema ¾enicama koje tra¾e ¾eljeni index...

do¹ao na red... ka¾em Aleksandar Popoviæ (moje ime ne ostavlja mesta gre¹kama kao drugi: Mikica - Milica, a ni prezime mi nije neko za***ano)... ona zapi¹e na papiriæu taèno i poruèi ¾enicama unutra... posle 2 minuta detaljnog tra¾enja, ona pita je l' ste na¹li index za pavloviæa... ovaj popadiæa... ja dodam popoviæa... ona: axa, da, da... ovi vièu iznutra da ga nema... ¾ena me pita jesam li ja Aleksandar ili Aleksandra?

samo kad se nisam sruèio dole... prvo sam se uhvatio za kosu ne bih li provalio da li je mo¾da naglo porasla... ka¾em ja sigurno i odluèno: ALEKSANDAR...

ona: axa dobro...
iznutra: NEMA!!!
ona: jesi li ti deèko siguran da se zove¹ Aleksandar Popoviæ???
ja: osta bez texta... izgubio sam se u ovoj apsurdnoj situaciji... Samo sam rekao: pa nisam ba¹ siguran, sada...
svi su se ¾ivi kidali od smeha i iznenada je ruka ispru¾ila debelu bordo knji¾icu kroz otvor na staklu i rekla: izvolite...

¹ta mislite?

da li ste sigurni kako se zovete???

ne moguu da verujem.... :] :] :] :]

hulio_salinas

willie, objasni odgovor molim te...

Smrda

ma daj hulio,ako si hulio....ne daj da te istripuje.... :K
pali li taktiga ''veliki osmeh na facu'' kod salterusa? :hm

hulio_salinas

xexe...
koji sete vi ludaci...

xexe

AquArius

Prosla subota.
Raskrsnica Brace Baruha i jos jedne ulice (prve paralelne sa Cara Dusana).
Dve uske ulice u svakom slucaju, bez semafora, kod osnovne skole, svi se setaju, lep dan.
Tip sa kombijem nailazi i skrece desno i koci naglo jer zena sa detetom (od godinu i po) sporo prelazi ulicu (sta je ocekivao da potrci)?
Proturi glavu i pocne da se dere na zenu. Mrtav 'ladan. Kao zuri on negde.
U tom staje dzip. Besan. Izlazi tip i pocinje da se dere na tog (klinca btw) iz kombija, nije opsovao nijednom, samo mu je stvaljao do znanja da je debil i da tako NE sme da se ponasa ("Da je to jedna od mojih cerki, a imaju 2 i 3 godine, sad bih te..., sta ti mislis ko si, je l' vidis da nema mesta na trotoaru"... itd.)...

Mislim situacija na kub.
Ovaj tip iz dzipa je bio u pravu 100%, a ovaj samo sto se nije rasplakao...

Adonis_Vernalis

Pred lekcijama tipova iz dzipova (eto rime, eto stiha) mnogi se rasplacu...

Logicno, zar ne?

Smrda

hulio_salinas

dana¹nja situacija na faxu:

èekamo ispred amf1 ve¾be iz mate... u stvari... prvo smo sedeli na klupicama kod ulaza na FF... pa smo skupa oti¹li pred amf1... kad tamo svi stoje ispred.. niko nije u¹ao... niko ni¹ta ne shvata, èak se ni ne trudi.. svi kao po komandi stanu pored ulaza u amf i NE©TO ÈEKAJU!!! i ja sa njima, svima...

skupila se veævelika grupa, mo¾da je samo po neki nedostajao... dolazi devojka sigurnim hodom, doðe do vrata, otvori ih... kada je videla da je amf teatar prazan, okrenula se ka svima nama i uputila pogled koji je nas je pitao.: "Jeste li vi normalni?" Devojka uðe, mi svi za njom...

¹ta da vam ka¾em... ovom prilikom bih pozdravio tu devojku, kojoj ime ne znam... nazvao bih je "Neznanim junakom"!!!

pitanje: "Dajemo li primer drugima?"
odgovor: "Samo najhrabriji!" xeexe

eto...