Organska hemija I

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 20:38:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

danas na predavanju se desilo, nesto sto nikad nije do sada...

profesorka je mnogo vise nego obicno propitivala studente, koji su naravno bili zbunjeni... prof se veoma iznervirala sto nista ne znamo i pominjala je autore reforme... pominjala je kako sve ovo trebalo da bude prihvatljivo i primenljivo za nas... ovaj program je pripremljen za nasu generaciju... ocekivano je da se mi apsolutno uklopimo...

ali...

zasto se onda profesori jos nisu uklopili... mi, kojima je ovo sve novo (fax, drustvo, nacin predavanja i propitivanja, nova sredina), treba da se uklopimo pre profesora koji toliko godina predaju...

i jos nesto...

profesorka je danas jednu devojku nekoliko puta nazvala po imenu... face su nam bile   :shock :shock :shock
sumnjvo je malo to... od 350 ljudi...   :roll:

nasty girl

Quote from: hulio_salinas on 08-11-2006, 18:31:05
danas na predavanju se desilo, nesto sto nikad nije do sada...

profesorka je mnogo vise nego obicno propitivala studente, koji su naravno bili zbunjeni... prof se veoma iznervirala sto nista ne znamo i pominjala je autore reforme... pominjala je kako sve ovo trebalo da bude prihvatljivo i primenljivo za nas... ovaj program je pripremljen za nasu generaciju... ocekivano je da se mi apsolutno uklopimo...

ali...

zasto se onda profesori jos nisu uklopili... mi, kojima je ovo sve novo (fax, drustvo, nacin predavanja i propitivanja, nova sredina), treba da se uklopimo pre profesora koji toliko godina predaju...

i jos nesto...

profesorka je danas jednu devojku nekoliko puta nazvala po imenu... face su nam bile   :shock :shock :shock
sumnjvo je malo to... od 350 ljudi...   :roll:

ima ona obicaj da postavi po neko pitanje na predavanjima...

hulio_salinas

ma ok je to... postavlja ona nama pitanja... i mene je u ponedeljak pitala jedno takvo pitanje...   :][

nego, malo mi je zasmetalo to sto nas je isprozivala najstrasnije!!!

nemam nista protiv interaktivne nastave... ali ne na mahove... ili je interaktivna ili nije...

ali dobro sad... svako ima svoju zutu minutu...

8)

nasty girl

veruj mi i mene je tako jednom isprozivala, da me je bas bila sramota..osecala sam se kao debil u tom trenutku.... :stid: :stid: :stid: :stid:

Bred

interaktivnost ne podrazumeva prozivanje studenata :F

hulio_salinas

PROZIVANJE je rec sa dva smisla!!!

a ***Bred je u pravu u oba smisla!!!   :hm

dvosmisleno smisljen odgovor...  jednostavno savrseno...

ovo nije OFF

lycos

pipi_duga_carapa

kontam da je ta devojka mozda isla na konsultacije, pa da je zato zna?

hulio_salinas

I Kolokvijum iz organske cemo imati 16.12.

ovo dugujemo BRATU jedne drage koleginice sa foruma (Ultra Mega Giga Forumas)...   :Bog :Bog :Bog

Pedja

Hulio ,ti si covek informacija :p

Phenomenon

Imam neki predosecaj da ce nas ova organska unistiti...
Poz za mod-a

lycos

oce nas koji si na nebesima   >> samo   6....

zabica

da li je moguce dovoljno dobro spremiti organsku I a da u isto vreme spremis i druge ispite?
obicno mi kazu - kad spremas organsku, fokusiras se na to i nema dalje... :shock
sta predlazu oni koji vec imaju iskustva sa ovim???
mislim da svi imamo dilemu-januar ili ne! :hm

Pedja

Svi imamo dileme koje od ovih ispita u januaru da polozimo ,posto je ocigledno da ne mozemo sve da stignemo  :roll:

Organska je  :ninja:

na kraju cemo svi pevati ''Januar ,januar ,januar ponoc je strebaju svi...''   :>

lycos

umesto poklona reci miii _6_ i odlaziiiii