Organska hemija I

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:38:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

alo bre dechice bez chata  puc  puc  :police:  :police:

:djavo  puc

:wave: :>

Bred

izasli su resultati kolokvijuma za sve studente sem sa one koji su radili test B.

lane

Rezultati su generalno odlièni - palo je samo njih 7 (mo¾da æe biti jo¹ nekog iz testa B, ali nadam se da neæe).
©to se tièe mene lièno, uop¹te nisam zadovoljna!!!
Jeste, pro¹la sam i sve je to super, ali nisam oèekivala da æe mi oduzeti toliko bodova...
Bila sam 1000 puta spremnija za drugi kolokvijum, 100 puta zadovoljnija posle njega nego posle prvog, a ispalo da sam prvi uradila mnogo bolje!
Ali, ¹ta da se radi... :(
Po¹to sam sigurna da su ostali jako zadovoljni, njima sve èestitke!!! :loptica

hulio_salinas

Lane, nemoj da si na kraj srca. Probaj da se stavis u kozu onih sto su pali. Mislis li da se oni nisu spremali X puta vise nego za prvi. Predlazem ti da se od pocetka naviknes da nam nece biti onako kako se nadamo. Reci cu ti nesto - ja sam prvi kolokvijum spremao od 02.10.2006., svakog dana ucio, svakog dana iz Volharda, svakog dana iz sveski i PAO SAM! EJ! Od prvog dana sam ucio bez prestanka svakog dana! Sta je trebalo da uradim? Da se ubijem? Da udjem u institut i dignem sve u vazduh? Ne... Okrenes se i ides dalje. Nemoj da si klonula duhom! EJ! Pa prosla si! Ajde malo osmeha na to tvoje lice!

UZIVAJMO!!!

lane

Znam, Hulio!
Ironija je u tome ¹to sam za prvi kolokvijum radila samo 4 (¹itaj ÈETIRI) dana, ja sam tad i planirala da padnem - iza¹la sam èisto radi reda i... dobila 8!!!
Sad sam bila ubeðena da znam mnogo vi¹e, bila sam mnogo sigurnija...  :hmm
Ma, u pravu si! Ne treba da se nerviram zbog gluposti!
I Hulio, hvala ti za ovo, stvarno mi mnogo znaèi!  :cvet :cvet :cvet

hulio_salinas

Kao sto rekoh - ja sam za prvi kolokvijum radio "samo" XY dana, planirao da polozim "ladno" i... pao sam u nesvest kada sam cuo da sam pao. Tako da nema: "Mislim da sam uradio dobro." i slicno. Toga nema. Tako sam se barem ja naucio. Uradio sam, pa sta bude. Nadam se prolazu.

:cvet

P.S. Ne treba uopste da se nerviras. Opusti se.

jeca87

Ajde, ljudi, samo opusteno! Pustite ocene, vazno ja samo da polazemo kolokvijume i ispite!

Je l bila rigorozna prilikom pregledanja?  :T

lane

Pa, kada gledam rezultate uop¹teno, nije bila toliko rigorozna...
Koliko sam èula, ona je prvo raèunala bodove do 100, pa je posle delila sa 3 (max 33)...
Neki zadaci nose dosta bodova, pa ako pogre¹i¹ ba¹ taj...
Danas su biohemièari imali priliku da vide svoje radove kada sam ja bila tamo...
Oni ka¾u da je (njima) oduzimala dosta bodova, a i da je negde i pogre¹ila tokom bodovanja (i sabiranja bodova).
Sada mi je u glavi: ,,©ta ako nije dobro sabrala bodove?''. Kada sam u¹la kod nje u kancelariju, na njenom stolu je bilo hiljadu radova, neki uèenici unose poene u komp... Deluje mi kao da je ba¹ sve raðeno na brzinu, a tada je jako verovatno da doðe do gre¹ke...
Ma ja nisam normalna!!! Ne mogu da verujem koliko sam u stanju da tripujem!
Verovatno me treba  :F

hulio_salinas

Lane, PROSLA SI!!!
Postoje ljudi koji su pali. Imaj obzira prema njima, molim te. Nije u redu zbog njih.

lane

Ej, Hulio, pa ovo sam prvenstveno zbog njih i rekla!
Meni i da je pogre¹ila za koji poen, ne bi mi uop¹te uticalo na bilo ¹ta! Niti bi mi poveæalo ocenu!
A njima i taj jedan poen MNOGO znaèi!!!

hulio_salinas

Nemoj da mi uleces u vatru bez razloga. Spusti loptu. Nisam ti rekao nista lose. Nema potrebe za tim uzvicnicima. Cool down.

Ok. U redu je. Hteo sam da ti kazem da nema potrebe da se bedacis. Ali ajd sad...

Sve je ok...   :cvet

lane

Znam, Hulio.
Samo ne volim kada me ljudi pogre¹no shvate...
Nije mi bila namera da jo¹ vi¹e izbedaèim one koji su pali, samo znam kako bi meni bilo da sam na njihovom mestu i koliko bi mi i taj jedan poen znaèio (ako je uop¹te i do¹lo do gre¹ke). Sada mislim da je red da prestanem da vi¹e prièam o tome.

P.S. Meni je sve ovo ¹to si rekao mnogo znaèilo, stvarno!  :cvet

whatever

Neke kolege su danas pokusale da vide svoje radove (nisu pali) i rekli im je, koliko sam ja shvatio, da ce moci da pogledaju u ponedeljak. Pa Lane, ako sumnjas da nesto nije sabrano kako treba ili nesto tako, svrati u ponedeljak pa pogledaj kolokvijum i vidi rezultate iz biologije (that's my plan anyway, mislim, ne verujem da cu promeniti broj bodova, ali ako vec moze da se pogleda, zasto da ne...  :wink:)

hulio_salinas

Ako je takva situacija - poslusajte Breda. U jednoj temi je rekao da obavezno proveravamo bodove, jer moze da se desi da pogrese.

Tako da - ako mislis da su te ostetili, idi pa proveri. Nikad se ne zna.

lane

Mislila sam da radove mogu da pogledaju samo oni koji su pali...
Pa mogu i da odem da pogledam, ako ni¹ta drugo, bar da vidim gde sam gre¹ila... :roll:
Ni ja ne verujem da æu ne¹to promeniti u broju bodova, ali sigurno znam da æe mi biti lak¹e kada vidim da stvarno nisam dobro uradila, nego da sumnjam da je mo¾da do¹lo do gre¹ke...
Bar æu biti sigurna.  :wink: