Organska hemija I

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:38:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zabica

trebalo je da pocnu u 1 a pocelo je u 2 tako da ja nisam zbog obaveza ostala do kraja... dok sam bila insistiralo se na funkcionalnim grupama... ne znam, u petak cu ici opet pa cu pisati na forumu

pipi_duga_carapa

ok, hvala (;
i ja cu ici u petak, dakle trebace nam neko ko ce ici od nedelje (8
a kakvi su ti testovi? kako izgledaju?

i na proslim konsultacijama (pred II kol.) je bas ponavljala to za funk.gr. da ce biti sada na zavrsnom ... tako da ... (8

zabica

to su testovi ranijih generacija koji su izmesani, tj. gradivo cele organske... ona je samo izdvojila sa nekih (2004,2006) ono sto je sada bitno...
p.s. sledece nedelje ce kons. biti sigurno iste jer su ove nedelje oni koji ne polazu bio a sledece nedelje oni koji polazu, barem je takav dogovor...

pipi_duga_carapa

Quote from: zabica on 07-02-2007, 19:24:50
to su testovi ranijih generacija koji su izmesani, tj. gradivo cele organske... ona je samo izdvojila sa nekih (2004,2006) ono sto je sada bitno...
p.s. sledece nedelje ce kons. biti sigurno iste jer su ove nedelje oni koji ne polazu bio a sledece nedelje oni koji polazu, barem je takav dogovor...
jeste ... mada na konsultacijama za I kol, sve je bilo drugacije ;p (ali tada nije ni receno da ce biti isto (8 )
a za II kol jeste radila isto (kao sto je i rekla), s tim sto nije uspela da zavrsi svima sve ...
mislim, to cisto da proverimo ... nekada i neka sitnica moze da znaci (:

zabica

ok, evo apel za sve koji idu na konsultacije u ponedeljak, naka napisu sta je bilo!
u petak ce biti info sa tadasnjih  konsultacija

caminero

jel ima neko predavanja iz organske? Alkilhalogenide, alkohole.

lane

Caminero, ima¹ predavanja iz organske u temi: Predavanja - download.

caminero

pipi_duga_carapa

ispravka ... nemam alkohole ... imam samo etre i fenole ... ako trebaju?

jeca87

Ja cu ici sigurno cele sledece nedelje na konsultacije, pa cu vam prenositi sve sto bude rekla!

pipi_duga_carapa

koliko skontah sledece konsultacije (za novu grupu) su u ponedeljak u 14h ... a mi sto smo bili danas (bio je nastavak konsultacija od srede) imamo 3.deo konsultacija u utorak u 10h ... e tako sam ja shvatila (8 ako moze neko da potvrdi??

p.s. ko je bio danas je l' uzeo ona pitanja jos sto je dala? ili da zakacim?

hulio_salinas

I ja planiram da idem na konsultacije sledece nedelje. Koliko se secam rekla je da ce drzati 2 puta po 2 termina konsultacija, da bismo svi mogli doci na red. Po pravilu, trebalo bi sledece nedelje da imaju oni koji su izlazili na biologiju. Takav je dogovor bio.

zabica

Quote from: pipi_duga_carapa on 09-02-2007, 17:26:55

zakaci  :cvet

pipi_duga_carapa

Quote from: hulio_salinas on 10-02-2007, 03:34:22
I ja planiram da idem na konsultacije sledece nedelje. Koliko se secam rekla je da ce drzati 2 puta po 2 termina konsultacija, da bismo svi mogli doci na red. Po pravilu, trebalo bi sledece nedelje da imaju oni koji su izlazili na biologiju. Takav je dogovor bio.
jeste takav dogovor, ali smo mi samo uradili funk.gr. (u sredu) i aldehide i ketone (juce), a jos su ostle k.k. i amini, tako da cemo imati jos jedne konsultacije ... a ne brinite, rasporedice i vas nekako (; a u slucaju da vi ne stignete sve da predjete, dacemo vam mi (; (skeniracemo i zakacti na forum (; )
nema frke (;

Quote from: zabica on 10-02-2007, 06:27:23
Quote from: pipi_duga_carapa on 09-02-2007, 17:26:55

zakaci  :cvet
veceras cu (;

lane

Na institutu je bilo zakaèeno da su konsultacije u ponedeljak i utorak u 14h, a pored toga stoji da mo¾e da doðe samo 50 studenata.
Ne znam ba¹ kako je izvodljivo da se organizujemo ko æe kad...
Meni, a verovarno i svima ostalima, nije ba¹ svejedno da izgubim tri sata da doðem na faks, pa da mi ka¾e da doðem opet sutra...
No, videæemo ¹ta æe biti u ponedeljak.