Op¹ta i neorganska hemija

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 20:39:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jeca87

Ma Hulio daj sta imas, sve nam je od pomoci! :)

lane

E, je l' su rekli koliko æe pitanja biti i koliko se radi test?

whatever

Quote from: lane on 03-02-2007, 19:53:48
E, je l' su rekli koliko æe pitanja biti i koliko se radi test?

Nama je na vezbama rekla asistentkinja da misli da nece biti manje od 20, a za vreme... mislim 2 sata (mada za to nista nisu rekli, a ne verujem da ce vremena biti viska, narocito zato sto su neke od ovih reakcija poprilicno "egzoticne" za izjednacavanje... :roll: )

Phenomenon

Jel nece biti zadataka na ispitu?

kyu_1987

Da li je ispit iz neorganske u deset ujutru ili u pola dva?

mina_v

hulio_salinas

:shock  Sve sto je vezano za pitanja i odgovore, pisite u onoj drugoj temu. Poludeo sam dok sam razvrstao.  :shock

Pedja

Prodje i ovaj ispit ali valjda zauvek  :roll:

Sve je bilo kako su najavljivali  :pljes:

Ljudi ajde da im napravimo na jednom velikom papiru neku zahvalnicu i da im zalepimo na institut, napisemo da su najjaci !  puc

:Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog

lycos

hulio_salinas

Valjda dobro. Korektan je ispit bio. Sta su nam rekli to je i bilo. Jeste da nisam bas sve znao, ali sta sad. Nisam mogao zapamtiti svaku reakciju. Uostalom videcemo.

lycos

Quote from: hulio_salinas on 05-02-2007, 15:04:45
Valjda dobro. Korektan je ispit bio. Sta su nam rekli to je i bilo.

sto se toga tice fer su

lane

Stvarno su nam dali sve kao ¹to su nam i rekli...
Hulio, sa mnom je isti sluèaj kao i sa tobom...
Neke stvari nisam znala, a i neke koje sam pre znala, sada sam pogre¹ila (¹to je najgori moguæi sluèaj!).
Ali valjda æe biti OK...

Rekli su da æe rezultati biti u petak u 12h.

Pedja

I ja nisam bio siguran za neke reakcije ali Boze moj   :roll:

lane

Sad me zanima koji je bio drugi deo poruke koju je Hulio morao da izbri¹e!!!!!  :twisted:

Quote from: Pedja on 05-02-2007, 15:34:41
I ja nisam bio siguran za neke reakcije ali Boze moj   :roll:

Pa dobro, nemoguæe je da nauèimo ba¹ sve reakcije, pogotovo ja, po¹to sam relativno kasno i poèela da ih spremam...
Opet ka¾em, videæemo...  :roll:

hulio_salinas

Ne mozemo ni ocekivati da mozemo da spremimo SVE reakcije kada se uzme u obzir koliko smo vremena imali za pripremu. Ako se samo setimo kada smo imali poslednji kolokvijum, shvatimo da nije bilo sanse bolje se pripremiti.  :roll: