Op¹ta i neorganska hemija

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 20:39:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

Quote from: jeca87 on 05-02-2007, 17:30:12
Ma ako dobijem 10 sve vas castim (i tebe i Hulia i Zabicu i Minu i Whatever-a i Lane...SVE!)
a vycosa uvek zaboravis smrc smrc smrc

jeca87

OFF- Pa nemoj da places, procitaj sta sam dalje pisala... :)):

Ja cu najverovatnije ici u petak da vidim rezultate, pa kome nema ko da javi neka kaze da pogledam za njega!

Bred

au jeco sad si se zajebala, ima da gledas za ceo forum :K

whatever

Hehe, mislim da nece biti potrebno, ovaj institut tradicionalno izbaci rezultate na net :)

Pedja

Quote from: whatever on 06-02-2007, 12:41:47
Hehe, mislim da nece biti potrebno, ovaj institut tradicionalno izbaci rezultate na net :)

Oni su jedini  koji to rade   :Bog

lane

Njima svaka èast na tome! :Bog
Ali ¹to se tièe konkretno ovih rezultata, ionako moramo u petak na faks da potvrdimo anatomiju, pa usput mo¾emo i da pogledamo rezultate...

jeca87

Ok, nema frke! Mislila sam ako neko zeli eventualno ODMAH da sazna :) :) :)

hulio_salinas

Bred, ono sam napisao misleci na Whatevera, jer nam je covek dan-dva pre ispita objasnjavao pitanja. Imas u temi "Pitanja iz neorganske hemije".

Bred

evo rezultata

>>Rezultati ispita<< (http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/opsta_i_neorganska_hemija/rezultati_ispita-januar_2007/)

cestitka svima :)

Pedja

Grazie per tuto   :V

:luda

Bojana 153

Ljudi, hvala vam svima sto ste na razlicite nacine (postavljanjem pitanja, objasnjavanjem, usmeravanjem...) pomogli da ovaj ispit lakse damo!!!  :V Svaka cast svima koji su zrtvovali svoje dragoceno vreme za nas!!!  :Bog :Bog :Bog

lycos

kako je proslo drustvo sa foruma?.. za jecu ,biwija i minu vec znam . hulio,zabice?

hulio_salinas

polozili smo! i Zabica i ja!   :V :V

rotkvica

Ne znam kojim se to cudom desilo..... NISAM SE POTPISALA NA TEST!

Bojana 153