Op¹ta i neorganska hemija

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 20:39:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Phenomenon

Quote from: hulio_salinas on 14-02-2007, 12:25:09
Je l' po Bolonjskom programu?!   :>

Samo nemetali nisu, ali cuo sam da i to moze da se sredi, uz neko malo zalaganje  :>

pipi_duga_carapa

@ lane - kako si prosla na upisu ocene? (:

hulio_salinas

Ee stvarno, Lane, kako je proslo?! Zapalila si vatru, a nisi rekla sta je bilo.  :>

lane

Ljudi, ja sam se ¾e¹æe istripovala!!!
Ne znam kako, ali ja sam ukapirala da je devetka sa 84 poena! :stid:
Hvala Bogu da sam to videla na vreme!
Tako da, normalno sam do¹la, upisala mi 8 i to je to...
Hvala ¹to se zanimate!  :cvet

hulio_salinas

Axa. Pa ok. Hehehe. Zanimljiva situacija.  :>

Sve u svemu, vazno je da ocena stoji u indexu!   :~ :~

lane

Pa da, veoma zanimljiva situacija!
Mislim, to samo mo¾e meni da se desi!  :luda
I ¹to je jo¹ gore, nisam istripovala samo sebe, veæ i dosta ljudi ovde!  :stid:
Mo¾da bi trebalo da se izvinim na bespotrebnom uznemiravanju... :cvet

I da, Hulio, kao ¹to ka¾e¹, va¾no je da ocena stoji u indeksu!  :cvet

hulio_salinas

Lane, meni je to najbitnije. U situaciji u kojoj imamo 14 ispita, u kojoj profesori (ne svi) ne zele studentima da olaksaju studiranje bez obzira na donosenje novog programa, jednostavno ne mogu da gledam koja je ocena upisana u indexu. Samo da ocistim, pa sta bude. Nemam zivaca ni volje da se nerviram za svaku je*enu ocenu.

lane

Hulio, apsolutno si u pravu!!!
Jeste da mo¾da o ovome ne bi trebalo da se prièa u ovoj temi, pogotovo ¹to je u pitanju neorganska, jer svi znamo kakvi su ljudi bili prema nama.
Za ovu moju osmicu jednini 'krivac' sam ja, a oni su do maksimuma ispali fer! :Bog
Nisam rekla, juèe je trebalo da upis ocena poène u 12h, ali nekolicina nas je do¹la ranije jer nam je tebao indeks za biologiju.
Ljudi su imali sastanak, ali su odmah nakon toga poèeli da nas primaju, iako je upis poèinjao tek od 12h!
Ne verujem da bi drugi profesori to uradili!
Jo¹ jednom, njima mogu samo da se  :Bog

hulio_salinas

Da, juce su mnogi ranije upisali ocenu. Jednostavno - vrata ovog instituta su uvek otvorena za studente i uvek se javi neka nasmejana i simpaticna zenica, koja se trudi da maximalno pomogne u svakom trenutku.

Nemam reci hvale za institut Opste i neorganske hemije!   :Bog

jeca87

Lane sto kazes da si ti KRIVAC za osmicu?! Boze, pa to je extra ocena!!!!!!!!!!! :)

hulio_salinas

Uvek hocemo vise nego sto mozemo ili sto smo uradili!   :K

jeca87

Ja, vala, NE! Uvek sam prezadovoljna svakom ocenom, samo da je ispit polozen!

hulio_salinas

I ja isto.   :wave:   :cvet

Vec sam to napisao u nekoj od tema!!!   :V

Ali ne pricam o sebi, i ti to vrlo dobro znas, Bobo...

lane

Quote from: jeca87 on 15-02-2007, 10:56:14
Lane sto kazes da si ti KRIVAC za osmicu?! Boze, pa to je extra ocena!!!!!!!!!!! :)
Znam Jeco!!! :wink:
Samo sam smatrala da malo vi¹e znam neorgansku, ali sam bezveze brljala na ispitu i zbog toga mi je malo krivo...  :roll:
Ali kao ¹to je Hulio rekao (valjda u ovoj temi), imamo 14 ispita i stvarno je glupo da se cimamo oko ocene!
Jedino treba da se cimamo oko prolaza!

jeca87

Tako i treba! Sa ovim je gotovo, teramo dalje! Da se ugledamo na kolegu Lykosa, on ima vec polozenih 5 ispita!