Op¹ta i neorganska hemija

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 20:39:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pipi_duga_carapa

... ili bar tako izgleda ... (8

Bred

ne zaboravite da vam opsta i neorganska nosi 9 poena od ukupno 60 za godinu.

lycos

9 og je kolokvijum,ima jos vremena

pipi_duga_carapa

ima vremena?!?!
a zanemarimo to sto do tada moramo da ucimo za 2 zavrsna ispita (8 i sto treba da ucimo i organsku za istu ili sledecu nedelju (8
da, u tom slucaju (ako zanemarimo) ima vremena (8p

hulio_salinas

Quote from: pipi_duga_carapa on 10-11-2006, 01:11:31
ima vremena?!?!
a zanemarimo to sto do tada moramo da ucimo za 2 zavrsna ispita (8 i sto treba da ucimo i organsku za istu ili sledecu nedelju (8
da, u tom slucaju (ako zanemarimo) ima vremena (8p

mi, brucosi, se vec zalimo?? to nije fer prema starijim studentima!

zamislite kako ce biti u trecoj, cetvrtoj ili petoj godini... kada te pritisnu ispiti sa svih strana... one koje nisi dao, one koje tek treba da das...

mislim da kukanje nije na mestu... tek smo poceli...

lycos

hulio_salinas

znam... zato sam citirao samo ***pipi

ovo je OFF

pipi_duga_carapa

jesam li ja negde rekla da ce nam kasnije biti lako ili da je starijim studentima lako? (: naravno da nece i naravno da nije (: samo kazem, tj konstatujem i iznosim cinjenice da nije bas tako opusteno kao sto je zvucalo iz lycos-ovog posta (;

a inace zato nas po bolonji i 'teraju' da damo sve ispite (; da bar ocistis prethodnu godinu ... (8

i nisam ni ja kukala (8 mislim ne znam kako cemo sve to stici ... ali ne kukam (8 iako zvuci kontradiktorno - verujte da nije (8

hehe (:

hulio_salinas

prof Tatjana Jovanovic nam je danas rekla novost (citaj: novost samo iz ovog predmeta)

od sutra (14.11.) su obavezna predavanja iz Neorganske hemije... kaze da je dobila kritike, jer nije smela da nam dozvoli da ne dolazimo na ista...

Pedja

Moram onda da dodjem sutra :)

pipi_duga_carapa

kaze da su je izgrdili jer je na predavanju u utorak (kada smo imali sistematski, a i kolokvijum iz uvoda) bio jako mali broj studenata ...

hulio_salinas

da budemo realni: i prof je uticala na to da nas ima malo...

koliko je puta samo ponovila da napuste amf oni koji ne zele da prisustvuju...

nekoliko puta sam se zapitao da li me tera iz amfiteatra...

pipi_duga_carapa

pa dobro ne branim je ja ... a niti okrivljujem studente ...
i smatram da je i bolje sto je bilo tako malo studenata npr tog dana, jer da su ostali ostali, verovatno bi ucili uvod, medjusobno se propitivali i sl. i samo pravili buku bez razloga ... ovako ~ ko zeli - slusa ... (;

Bred

Pa treba vremena da se profeosri naviknu da je ovo NOVI sistem studiranja :wink:

Pedja

Ali ipak to sve nije uticalo da se danas na predavanju nadje veci broj studenata...