Op¹ta i neorganska hemija

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:39:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Phenomenon

Ljudi, pogledajte zadatke koje smo radili na vezbama za II kolokvijum. Bice vam 100% slicni takvi, mozda samo drugi brojevi.
gggl no re

lycos

e jel mozemo u sredu da pogledamo rad??

Pedja

Quote from: lycos on 22-01-2007, 11:50:48
e jel mozemo u sredu da pogledamo rad??
Pise na Neorganskoj kada moze da se ide kod Profe koja ti je pregledala ali ako hoces mozemo sutra zajedno   :smekerica:

lycos

ajd ok idemo ujutru posle org.??moze?

hulio_salinas

:police:  Dogovarajte se preko PMa!  8)

Mislim da mozete da odete kad god hocete. Stalno je neko na institutu. Verujem da ce vam pomoci ko god bio tamo.

zabica

cini mi se da nije sve izaslo na netu od predavanja...
jesam li u pravu?
jel imaju nameru da jos nesto stave tamo...?

hulio_salinas

A sta mislis da nedostaje?

zabica

nisam sigurna cini mi se gvozdje... mozda nisam lepo pregledala... opomenite me  :wink:

hulio_salinas

Ja mislim da svega ima. Mozda je samo istumbano. Verovatno je VII podgrupa "zalepljena" za neko predavanje.

zabica

rotkvica

ljudi, je l' neko od vas slucajno kod tatijane na zavrsnom ispitu? hoce li previse da obraca paznju na sitnice tipa: reakcija je povratna ili ne?? cula sam da su ljudi kod nje padali na kolokvijumima zato sto su zadatke pisali na prvoj strani a ne na poslednjoj kako je ona rekla. mira cakar je danas rekla da je nebitno kako pisemo ravnotezne strelice osim ako se ne radi o hidrolizi.

Bred

pa vecina reakcija je povratna i nama su govorili da je manja greska ako stavis da je povratna neka reakcija koja inace nije nego obrnuto...

lane

Quote from: rotkvica on 29-01-2007, 07:04:13
ljudi, je l' neko od vas slucajno kod tatijane na zavrsnom ispitu?
Kako zna¹ da li si kod Tatjane na zavr¹nom, ili kod bilo kog drugog profesora?
Je l' ne¹to iza¹lo na oglasnoj tabli?  :help2:
Ako jeste, nisam znala da nam se dodeljuju profesori...  :roll:
Mislila sam, radi¹ ispit, a onda je svejedno ko ti pregleda (po sistemu - ko ¹ta prvi uzme da pregleda :K).

Bred

nije svejedno, izasle su liste jos davno

lane

E, to uop¹te nisam videla...
Bred  :cvet