Biologija sa humanom genetikom

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 20:40:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Pedja

Quote from: mina_v on 30-01-2007, 17:34:15
citam Djelica - bas je konfuzno

:help:

Ma daj ... bas je  :luda

Ali ja sam odlucio da ne izadjem na Biologiju  :lol3:

mina_v

Quote from: Pedja on 30-01-2007, 18:31:15
Quote from: mina_v on 30-01-2007, 17:34:15
citam Djelica - bas je konfuzno

:help:

Ma daj ... bas je  :luda

Vazi!
Pokusaj samo da razumes regulaciju gena(a to je samo delic)!!!!! :wall:

Bred

jedan veliki - za institut za biologiju. toliko neazurnosti is porosti da ja nemam reci. plus su na kraju izbacili liste sa brojem poena pri cemu nigde nija naglaseno koliki je maksimum a jedino si mogao da znas da li si polozio tako sto u drugoj koloni nisi prekrizen :wall:
i rekose da radove mogu da pogledaju samo oni koji su pali

mina_v

Cula sam da su obarali studente zbog takvih gluposti i sitnica, da ja nemam reci!!   :nonono:
A ja mislila da idem da pogledam rad, zato sto mislim da su me zakinuli, ali predomislila sam se....

lane

I ja sam isto to èula...
Dve moje drugarice su oborili iako su dobro prepoznale preparat!
Koliko sam ja shvatila pre izlaska na kolokvijum, za prolaz je dovoljno da se prepozna preparat, da se nacrta i obele¾i...
A ovo mi stvarno nije jasno... :hmm

zabica

ja sam medju tih 80tak...
otisla sam danas da pogledam, ne mozete da verujete na kakve su sve stvari obarali...
sve mi je tacno, sve prepoznala ali crtez kod jednog preparata nije dobar  :wall:
eh, sta ces...

nego, popravni u aprilu i nema ponovo obnove preparata  :wall:

pa...ko prezivi...
a vi sto ste polozili - cuti u uzivaj!  :plez

lane

®abice, znam za tebe (rekao mi je Peða)...  :( :( :(
Ja i dalje ne mogu da verujem!
Ako si dobro prepoznala, treba da proðe¹!!! Tako su rekli...
A jo¹ jedan veliki minus za njih je to ¹to ne mo¾ete da opet u aprilu pogledate preparate da se podsetite!  :box

zabica

jedna strana zaposlenih je voljna da nam izadje u susret, ali druga...
tehnicki problemi i ostalo  :hmm

jeca87

Koja glupost! Jedan lik je imao preparat-prepoznao ga, sve lepo nacrtao, ispisao, a drugi mu je bio zadatak. U zadatku sve ispise, ukrsti sa zdravim ocem i samo jednog potomka pogresi! I oni ga obore!!!!!!!!!!! Zbog jednog potomka!!!!!!!!! Kao, zadatak mora besprekorno da se odradi! Mislim, sta reci......

lycos

tri puta ura za biologiju!! UA UA UA !! :K :K :K

whatever

Ja imam neki utisak (povodom vanredno revnosnog trazenja greskica na prakticnom ispitu  :roll:) da je mozda nase aktivno angazovanje na pomeranju ispita preko razlicitih faktora (i preko reda, i preko hijerarhije, zahvaljujuci izvesnoj koleginici...  :batina) katalizovalo primetne posledice u odnosu tog instituta prema nama  :hm... (u fazonu nismo vam ni mi za zezanje, ako ste to mislili) Mada dobro, ja sam oduvek isuvise voleo Dosije X  :>

hulio_salinas

Zabica je juce dotakla tu temu sa asist. Asist je rekla da nije trebalo tako da se radi i da je profesorki JAKO ZASMETALO sto je 1000 ljudi bilo i pitalo istu stvar. Savetovala je Zabicu da se ubuduce sve radi preko male grupe ljudi koja zastupati stavove svih ljudi sa godine. A ovako - ne sme vise!

zabica

zamislite kako mi je bilo kada sam trebala da im objasnim da smo mi jedna  stoka ljudi koja malo sta moze da se dogovori, nego bi svi sve sami da urade, a ne znaju ni cemu to  njihovo ponasanje vodi!
tako da za ubuduce, molim vas, i prenesite ostalima, da se teme zapocinju medju nama a da se zavrsavaju tako sto ce predstavnici pricati sa profesorima. otvarajte teme, pitajte sve, predlazite, ali ne dozvolite da nas smatraju nizima od sebe jer smo ne organizovani.

jeca87

U boj krenite junaci svi,
kren`te i ne zal`te zivot svoj... :)

Phenomenon

@ zabica: neorganizovani - jedna rec :K :K :K

Ako su na kolokv. skidali toliko poena zbog detalja, onda smo na ispitu gotovi. Ne da ce biti ono pitanje na koliko stepeni kljuca oleinska, nego ce biti i koji se proizvodi dobijaju Sn1 i Sn2 reakcijom, po kom termodinamickom zakonu se to odvija, ako ubacimo ruku u tu kis. koji bismo misic povredili...

Naravno, shala!