Biologija sa humanom genetikom

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:40:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

BIOLOGIJA
prvog dana smo upoznati sa predmetom, planom i programom... sve nam je lepo objasnila i sa¾vakala...
danas je predavala, ali èini mi se da ne ide to ba¹ najbolje... koristi za pomoæ neku svesku (ili knjigu)... veoma brzo diktira i prilikom svakog ponavljanja menja red i oblik reèi... prosto je nemoguæe pratiti je 100%

kyu_1987

Nije problem u diktiranju vec u njenom glasu, prosto iz tona mogu da skapiram da je nezainteresovana za ono sto prica

zoe

Prvo morate da shvatite da profesorka NE DIKTIRA nego PREDAJE! Skrenuce vam i ona paznju na to kao sto je i nama svojevremeno.... :>

Darker

O daa, drugo, kad vam doðe Ðeliæ, tu nema nikakvog zapisivanja :K :K :K

Vampire 666

Ma kako va njem glas zvucao, sve sto kaze (bice upotrebljeno protiv vas) je veoma bitno. Svaka cinjenica koja izadje iz njenih usta je bitna na ispitu...

marer_86

Quote from: Darker on 04-10-2006, 18:04:59
O daa, drugo, kad vam doрe Рeliж, tu nema nikakvog zapisivanja :K :K :K
a sa ovim se poptpuno slazem - izreklamirace Djelkan svoju knizicu sa veterine (zaplasice vas da je odstampano novo izdanje i da tu ima nekih promena) a vi kad kupite vidite da je on ustvarivama prodao knjigu iz 2004 godine itd.. proverite .. sigurno ce biti nekih kloji ce je kupiti
njegova predavanaj su po meni bas konfuzna i on je nama predavaoa malo teze oblaste iz programa biologije- ucite iz njegove knjige oblasti koje vam je predavao jer on na testu voli da da cele recenice
sto se potparevicke tice - njena predavnja treba slusati - znatno su jasnija
e sad da vam se bios ne bi oslikao na puko preslikavanje sa bima a mogu vam reci da ima dosta interesantnih stvari da se tu nauci predalzem vam sledece:
1)imate  slajdove na sajtu naseg faksa - odstampajte i dopunjavajte ih link- http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/biologija/
2)ili nadjite beleske nkoga iz nase generacije (ja ih nemam nazalost) pa pratite njih i dopunjavajte
tako moze nesto da se razume a boga mi i nauci
nadam se da sam nekako pomogao  :wink:

Daca

Ja imam apsolutno sve od Biljaninih predavanja u svojim beleskama,tako da vam dopunjavanje iz njene knjige uopste nije potrebno,pa ako je nokom potrebno,samo neka kaze.
Sto se tice Djelicevih predavanja,mislim da niko nije uspeo da pohvata sta prica,jer su mu izlaganja previse konfuzna i vrlo cesto skace sa teme na temu,tako da je upotreba knjige neizbezna!I knjiga je malo komlikovanija,ali kada se sve kockice sloze,onda nema brige!
pozzic! :loptica

Ksenija

Ko se zali na Potparevicku?zena je car..i sve moze da se zapise,naravno ako pisete iole brzo..I bas lepo predaje i objasni...ko davi taj nek se ne nada..ja sam sve pisala..pa cak i djelica..kod djelica je vec bilo cupavije,nervirao nas je i on i njegov nacin rada...kao nije bitno a posle to da na ispitu..imali smo pitanje o vodozemcima,sto je rekao da je iskljucivo za veterinu i da na to ne obracamo paznju i to u knjizi preskacemo...hahha kad na ispitu eto izmigoljise se vodozemci..tako da SVE JE BITNO!!!a to sto Darker kaze za knigu,cista istina.
Kod djelica smo primenjivali taktiku da pise nas nekoliko pa onda dopunjujemo jedni od drugih koristeci knjigu kao sredstvo za desifrovanje nasih skracenica..
i dali smo u januaru bios...tako da samo volja i debeli zivci...

Coolgemini

Njena predavanja su mnogo bitna za ispit..Pogotovo predavanja pri samom kraju iz embriologije i genetskih naslednih bolesti :!..to obavezno ucite..
A Djelic je potpuno nedefinisan..Na kraju ne znash da li su ti bitne ovce ili ljudi... :K...ma samo pratite i njegova predavanja i nece biti nikakav problem da polozite :!

pekmez

Quote from: hulio_salinas on 04-10-2006, 15:40:21
BIOLOGIJA
prvog dana smo upoznati sa predmetom, planom i programom... sve nam je lepo objasnila i sa¾vakala...
danas je predavala, ali èini mi se da ne ide to ba¹ najbolje... koristi za pomoæ neku svesku (ili knjigu)... veoma brzo diktira i prilikom svakog ponavljanja menja red i oblik reèi... prosto je nemoguæe pratiti je 100%

pa ona i ne diktira, profesor predaje, samo ona ti malo olaksava sporijim pricanjem, predlazem ti da ides na predavanje i hvatas sve sto kaze, jer su pitanja na testu uglavnom sa predavanja. A ovo sto kazu nece vam biti nikakav problem da polozite, to se ne slazem, Bilogija je ubedljivo najtezi test na 1. godini.

hulio_salinas

hey hey... ostali predaju, Boga mi!!! I ona kao nekda diktira... ali manje od svih ostalih... nemojte odmah da me napadate... pa kao da sam neko razma¾eno deri¹te koje se samo ¾ali... samo sam napomenuo...

lycos

daco mozes da mi das te beleske da iskopiram??

pipi_duga_carapa

Quote from: hulio_salinaskoristi za pomoc neku svesku (ili knjigu)...
kakve to veze ima ... to ne znaci da nije spremna za predavanje roll ili da joj ne ide ... mozda su joj to samo teze sta sve treba da prica roll ...

Quote from: hulio_salinasveoma brzo diktira i prilikom svakog ponavljanja menja red i oblik reci... prosto je nemoguce pratiti je 100%
rekla bih da tokom srednje skole nisi mnogo hvatao beleske lol ? (:

Quote from: zoePrvo morate da shvatite da profesorka NE DIKTIRA nego PREDAJE!
hihihi koliko sam puta to cula i u srednjoj ... ali ipak pricaju malo sporije da bi mi mogli da uhvatimo (8

hulio_salinas

***Pipi... je l' ima¹ ne¹to protiv mene???

pereca

Pipi i Hulio, mnoge ljubavi pocinju prepucavanjima. Ali to obavite preko pm.  :police: